Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Muzica noua, albume noi !
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Ian 16, 2008 8:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In ultimele Zile m-am apucat sa reascult Lara Fabian..are o voce super!aa...si cate va melodii de la Epica(in spercial blank infinity)..cam asta ascult eu in ultimul timppentru ca noile albume,melodii de la diversi artisti nu ma misca..adica mi se par mediocre,fara a putea trece proba timpului
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Zilele trecute avui ocazia de a asculta noul album Amadeus, "The Island" pe numele lui si, credeti-ma ca am ramas placut impresionat. Un album cu un sound special, numai bun de ascultat atunci cand vreti sa auziti ceva linistitor. Vi-l recomand sa-l cumparati. Very Happy

In aceeasi nota: zilele trecute imi sari in ochi pe net albumul fetelor de la Amadeus(si nu stiam de ce-mi este familiar Laughing ).Din pacate nu-ti pot impartasi euforia:din tot albumul nu pot sa ascult decat o melodie :My eden is you.restul pieselor ma lasa rece..poate nu simt eu :sound-ul special" Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema dumitale... mie-mi place mult bre. Razz

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
ana_rbd_candy max
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 11:48 am    Titlul subiectului: Re: Muzica noua, albume noi ! Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
Albume noi aparute, nu conteaza genul conteaza sa fie noi Cool .

...Eu sunt un mare fan rbd..si nu stiu daca a aparut in mall un dvd-cd care se numeste hecho en espana rbd!! vreau sa-l cumpar !!! daca a aparut va rog sa mi spuneti!!! multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
codupenal
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 12:12 pm    Titlul subiectului: Trupa Codu Penal Ploiesti Raspunde cu citat (quote)

Interesant ca ati uitat sa vb si de Codu Penal , o formatie mare din Ploiesti. pentru necunoscatori , Shoby a scos album solo : "Ce nu ati Inteles?" . Pentru mai multe informatii intrati pe pag web a trupei Codu Penal : www.shobycp.ro !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum