| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
In ultimele Zile m-am apucat sa reascult Lara Fabian..are o voce super!aa...si cate va melodii de la Epica(in spercial blank infinity)..cam asta ascult eu in ultimul timppentru ca noile albume,melodii de la diversi artisti nu ma misca..adica mi se par mediocre,fara a putea trece proba timpului _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | Zilele trecute avui ocazia de a asculta noul album Amadeus, "The Island" pe numele lui si, credeti-ma ca am ramas placut impresionat. Un album cu un sound special, numai bun de ascultat atunci cand vreti sa auziti ceva linistitor. Vi-l recomand sa-l cumparati.  |
In aceeasi nota: zilele trecute imi sari in ochi pe net albumul fetelor de la Amadeus(si nu stiam de ce-mi este familiar ).Din pacate nu-ti pot impartasi euforia:din tot albumul nu pot sa ascult decat o melodie :My eden is you.restul pieselor ma lasa rece..poate nu simt eu :sound-ul special"  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema dumitale... mie-mi place mult bre.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
ana_rbd_candy max nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 11:48 am Titlul subiectului: Re: Muzica noua, albume noi ! |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | Albume noi aparute, nu conteaza genul conteaza sa fie noi . |
...Eu sunt un mare fan rbd..si nu stiu daca a aparut in mall un dvd-cd care se numeste hecho en espana rbd!! vreau sa-l cumpar !!! daca a aparut va rog sa mi spuneti!!! multumesc |
|
| Sus |
|
 |
codupenal nou venit

Data inscrierii: 25/Ian/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Ian 25, 2009 12:12 pm Titlul subiectului: Trupa Codu Penal Ploiesti |
|
|
| Interesant ca ati uitat sa vb si de Codu Penal , o formatie mare din Ploiesti. pentru necunoscatori , Shoby a scos album solo : "Ce nu ati Inteles?" . Pentru mai multe informatii intrati pe pag web a trupei Codu Penal : www.shobycp.ro ! |
|
| Sus |
|
 |
|