| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
...pai mai toata lumea s-a uitat...sincer eu cred ca e facut,si doar o chestie de marketing....publicitate gratis |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu toata lumea, dom Sinel... eu unu` nu l-am vazut si nu cred ca sunt nerabdator sa-l vaz. Ca despre ce zisesi tu cu publicitatea si cu marektingu`.... sunt cat se poate de deacord cu tine. Din cate am observat eu, astia doi intrasera intr-un mic con de umbra si chiar aveau nevoie... cred ei... sa mai iasa cu ceva nou la lumina.... si spre stupoarea mea si a multora.... au iesit la lumina.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Hai ma... nu mai ziceti nimic de astia? I-ati uitat... sau mi-au facut pe plac si au emigrat?... mneah ... n-am io norocu` asta. Iote ce-am gasit mai deunazi la rubrica Stiri intr-un loc numa` de mine si de sinel stiut:
| Citat: | La nici o saptamana dupa ce a imbracat, in cadrul unei prezentari de moda o creatie Renato Balastra de 60.000 de euro, sotia lui Irinel Columbeanu va defila intr-o tinuta conceputa de designerul Casei Regale. Vestimentatia nu va putea fi admirata in cadrul unui eveniment la care participa regi si regine, ci in timpul unei obisnuite defilari de moda desfasurata pe litoralul romanesc, intr-una din cele patru zile ale Fashion TV Summer Festival, care a debutat ieri.
"Voi purta o creatie Christine Kostoff, casa de moda care lucreaza pentru Casa Regala si concepe haine pentru principesa Margareta. Tinuta pe care o sa o port nu este impodobita cu pietre pretioase, cum a fost cea de saptamana trecuta, dar va impresiona prin lucratura", ne-a declarat Monica Columbeanu, mandra ca ea a fost aleasa unuia dintre creatorii de moda care o imbraca pe principesa. |
Frate... imbraca haine de principesa asta mica... maine-poimaine o auzi ca are pretentii la tronu` Romaniei.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 65 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
C'mon.... Noroc cu Iri ca-i mai plateste si ei ceva aparitii ca altfel... Sa fim seriosi, e frumusica si a stiut ce vrea, dar cariera de fotomodel nu va avea. A vazut-o cineva la stiri in momentul cand au defilat toate manechinele pe scena? E imensa in comparatie cu celelalte tipe! Iar Iri... pentru publicitate plateste, nu pentru cariera ei...
P.S. Bravo niledA, hai sa resuscitam forumul. Se mai baga cineva?  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
A stiut ce vrea? ... Oh, c`mon, pitipoanca asta nu stie nici cum o cheama... A stiut pe dracu ce vrea... a avut noroc ca a dat peste Mos Iri Roata... asta a vazut ca ovina are potential (Fizic... in niciun caz psihic) si a luat-o sub aripa lui... A pompat neste chestii in ea... o iesit plodu` si cam atat... Restu`, vorba filmului, e tacere.
LE: Da` daca stau sa ma gandesc, vorba Magdei... n-are stofa frate de marțafotomodeală... ce cauta ea in peisagiu aista al modei, nu stiu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
.
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Dum Iul 27, 2008 10:31 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da-mi voie sa te contrazic! Tipa chiar a stiut ce vrea... Bani si faima. Si Iri putea sa-i ofere toate astea. O femeie normala ar fi tinut cont de faptul ca el are cu vreo 30 de ani mai mult decat ea si vreo 20 de cm mai putin... Si-a cumparat o cariera, respect disimulat si nu-i lipseste nimic... Ce si-ar dori mai mult o tanara? Si daca la un moment dat divorteaza, publicitatea ramane... Parerea mea e ca a stiut foarte bine ce face si de fapt asta cauta... Destul despre ei doi ca ma trec fiorii cand ma gandesc la ei impreuna... _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
LOL... inca putin si o ridicai in slavi.. Hai mai, pari fata isteata si nu prea cred ca asta crezi tu cu adevarat despre ovina in cauza. Lu` tanti Moni i-au sclipit ochii cand a auzit de bani... lu` vIrinel i-au fugit ochii la prospatura... si cam atat. Totul a fost la intamplare... n-o planuit ea nimic... totusi, si tu crezi ca ea a luat BAC-u` pe bune?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Heeei, n-a sesizat nimeni ironia? Ma rog... Sunt convinsa ca nu s-a chinuit ca noi cand a luat bacul. Si-am inteles ca prima lor intalnire a fost regizata de niste prieteni de-ai ei, de-aia cred ca tipa a alergat dupa el pentru bani. Bene, asta e evident, tinand cont de diferentele dintre ei ... Ce naiba sa te atraga la el? _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 6:18 am Titlul subiectului: |
|
|
O mare intrebare retorica insotita de un mare raspuns... BANII SI VARSTA INAINTATA... maine, daca moare, ei ii raman foarte multi bani pentru a-si cumpara bomboane... la naiba, cumpara o fabrica de bomboane chiar.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Mdeah.... mai depinde si de ce fel de persoana esti si cat de multe compromisuri esti dispusa sa faci... Si ea a fost dispusa!  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai da... a facut compromisuri ca caru`... si multi i-ar da dreptatea... da`, pe de alta parte, pitipoanca a dat cu picioru` la cei mai frumosi ani din viata... si s-ar putea ca dansa sa regrete peste ceva vreme...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te indoiesti?  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce chestie sa ma indoiesc?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca a dat cu piciorul celor mai frumosi ani din viata? _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nu ma indoiesc ca a dat cu picioru` celor mai frumosi ani din viata... si chiar sustin cu strasnicie acest lucru. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|