| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Iul 20, 2008 5:03 am |
|
|
Brava si felicitari tinere.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Andrey nou venit

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Iul 21, 2008 5:06 pm |
|
|
Salut!Am terminat a 12 si eu si maine vin in Ploiesti sa vad daca am intrat la petrol si gaze.
Nu prea le am cu fizica si matematica dar..trebuie neaparat sa ies inginer
Ce parere aveti..e o facultate greu d terminat pentru cineva care nu prea isi da silintza? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1081 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 7:44 am |
|
|
dupa cum iti spuneam si pe messenger la foraj este destul de greu , dar nu imposibil . Profesorii de pica la greu, dar noi la Ploiesti avem un mare avantaj: putem sa dam de "n" ori restantele, chiar daca trebuie sa le platim. Am inteles ca pe la Bucuresti nu prea vezi asa ceva
daca iti cat de cat silinta cu siguranta peste cativa ani (nu spun cati ) vom mai avea pe forum un inginer _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 376
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 10:08 am |
|
|
apoi ..un pic acolo trebuie sa te silesti..ca altfel,..vorba lu' domnu sef..in cativa ani de zile avem si noi un inginer pe forum  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 10:45 am |
|
|
la tine domnu' sinel..care e situatia dupa sesiune? presupun ca esti "curat"?  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 10:48 am |
|
|
aproximativ...am un examen de dat in sesiunea din toamna..la mecanica nu m-am putut prezenta..am fost plecat din tara si am preferat sa il dau in toamna:D _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 12:00 pm |
|
|
lasa ca e bine, forumul este mandru ca are un membru cu putine restante  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
mady_6_89 nou venit

Data inscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 4 Locatie: Buzau
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 9:14 pm |
|
|
| Imi puteti spune si mie care e situatia locurilor in camin? Sunt locuri si pentru cei la cu taxa? |
|
|
|
 |
Andrey nou venit

|
Trimis: Mie Iul 23, 2008 6:23 pm |
|
|
Gata acum m-am intors din Ploiesti.Am intrat la fara taxa\:d/
M-am bagat si la caminul 7..mai ramane de vazut cum sant colegii si profii.
Ms d rasp.domnu inginer  |
|
|
|
 |
rarom nou venit

Data inscrierii: 07/Iul/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Iul 23, 2008 9:23 pm |
|
|
Am intrat si eu la Buget!al 47-lea :>:> super tare!Felicitari tuturor care au intrat!sunt fericit! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 8:15 am |
|
|
andrey..poate vom fi colegi..si eu stau in caminul 7..adica am stat in anul 1 si doresc sa stau si in anul 2...Momentan ,pt ca lucrez, m-am mutat pe timp de vara in caminul 4..dar tot in 7 o sa fiu din toamna(camera 405).
Pt Mady: eu acum un an eram primul intrat la buget din I.M.E(iar ma laud :"> ) si am facut cerere pentru caminul 7...si in toamna m-am trezit in caminul 2...plin de nervi am cerut socoteala domnelor de la biroul social..care mi-au spus ca nu conteaza media ci cat de departe stai pentru a putea obtine loc intr-un camin cat mai bun(idiotenii comuniste)..
Oricum cu chin cu vai m-am transferat in 7..
ideea e ca cei din anii superiori(2,3,4 eventual 5) au prioritate la cazare in fata bobocilol..tot ce va pot ura e sa prindeti loc intr-un camin foarte buna..eventual sa fim colegi de camin! _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
mady_6_89 nou venit

Data inscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 4 Locatie: Buzau
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 8:50 am |
|
|
Ms de raspuns sinel
Acum am alta intrebare... pot sa trec de la taxa la buget in anul 2? Daca da, cum?
Eu am intrat la Finante, cu taxa. Am avut 9,27, dar au fost mediile foarte mari la Stiinte Economice. |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 9:05 am |
|
|
in principiu ,teoretic,..ca sa treci la buget in anul2 trebuie sa ai o medie maricica(ceva mai mare decat a celor de la fara taxa_adica sa tragi putin in anul 1 )...si acum daca renunta unul de la buget ii iei locul,,sau pur si simplu treci la buget(daca ai medie mare) si se ia din locurile bugetate pentru cei care vor veni din anul viitor...asta am auzit..acum nu stiu cat de realizabila...eu nu stiu pe nimeni care sa fii aplicat si in practica,, _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
Andrey nou venit

|
Trimis: Sam Iul 26, 2008 5:51 pm |
|
|
da caminul 7 e the best .La ce sectie esti sinel,la foraj?
Lasa mi si mie pe privat idiu tau. |
|
|
|
 |
Magdala nou venit

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 42 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Iul 26, 2008 6:27 pm |
|
|
Numai oameni destepti, bag de seama... Si eu tot studenta, tot la UPG, la Litere... Ce sa zic? Cu minim de efort faci si facultatea si ai si-o diploma. Pentru ca profesorii nu cer prea mult. Eu una am picat un examen pentru ca n-am invatat mot-a-mot cursul profesorului... n-a fot nevoie sa citesc ceva, nici sa fac eseuri ori alte proiecte. In concluzie termin facultatea am invatat nimic! Si nu mi-as lasa copiii pe mana mea FELICITARI TUTUROR! _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
|