|
Prahova Online
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ovidiu nou venit

Data inscrierii: 15/Iul/2008 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| Niraen a scris: | | De ce va opriti la homsexualitate? S-ar mai putea adăuga la libertatea sexuală și pedofilia, zoofilia, necrofilia și alte filii , nu-i așa? În loc de a va prezenta pe soția mea, Costel, de ce nu v-aș putea prezenta pe logodnica mea Joianna, din nobila stirpe a Siementhalilor, cue sâni reglementari și ochi galeși? Am avea și ea și eu dreptul la fericire, nu? Și daca ne ajută genetica am putea avea și un fiu, Minotăurel sau Mynuț. Acum e adevărat că bunicii lui dinspre mama ar fi demult trecuți în lumea celor drepți, sub forma de beefteck-uri și salamuri, dar ce să-i faci, viața e nedreaptă! Oricum ar fi, de Cow Pride Day am defila și noi, cerând să ni se recunoască drepturi egale cu voi, cei hetero, dar în plus am cere libera circulație a cornutelor mari și mici prin orașe, aeroporturi, porturi și ascensoare, pentru a putea participa și la manifestațiile internaționale din branșă. Și ca să nu uit, am cere bineînțeles și dreptul de a se oficia căsătoria noastră la sediul primăriei, așa, ca să știe toată lumea că suntem..., în fine, ceea ce suntem. Vi se pare ridicol sau extravagant? Dacă da, de ce?". |
Nu e prea greu de raspuns la asta: daca relatiile sexuale intre 2 poponari (ca si 2 heterosexuali, de altfel) sunt consimtite pentru a fi acceptabile legal si moral, relatiile sexuale cu animale, copii si morti nu sunt. In plus, acestea pun variate probleme de alta natura, gen "cruzime fata de animale", gen "repercusiuni psihologice asupra copilului", gen "perceptia de profanare in violul de cadavre". Vezi dumneata, la propria dumitale intrebare sunt sigur ca puteai sa-ti raspunzi si singurel, daca te osteneai un pic...
P.S. Ori scrii "bifteck" (fr.), ori "beef steak" (eng.). "Beefteck" nu exista in nici o limba (sau macar n-ar trebui sa existe). |
|
| Sus |
|
| |
|
 |
Ovidiu nou venit

|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Niraen a scris: | | Om bun, vremea justificărilor pseudo-medicale și a celor pseudo-psihologice ale homosexualității sau ale altor aberații sexuale a trecut. Studii efectuale pe cadavre de homosexuali și heterosexuali au demostrat clar că între creierele lor (acolo unde se bătea moneda că ar fi necazul) nu există nicio diferență. Deci cauza nu e medicală. Nici genetică și nici socială. Totul se rezumă la a abera sau nu. |
Ai putea indica macar un singur studiu dintre acelea despre care (doar) vorbesti? (stai linistit, stiu prea bine ca nu poti si astfel intrebarea mea e pur retorica, dar e timpul sa lasi dumneata insuti retorica la o parte)
Pana atunci (adica pana la "Sfantu-asteapta" ), citez eu cateva studii recente care te contrazic, atat in ce priveste lipsa de diferente intre creierele hetero si homosexualilor, cat si a implicarii genetice in homosexualitate:
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/06/080617151845.htm
Symmetry Of Homosexual Brain Resembles That Of Opposite Sex, Swedish Study Finds
June 18, 2008
Swedish researchers have found that some physical attributes of the homosexual brain resemble those found in the opposite sex, according to an article published online (June 16) in the Proceedings of the National Academy of Sciences.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7456588.stm
Scans see 'gay brain differences'
Monday, 16 June 2008
The study suggests sexual orientation may be set in the womb
The brains of gay men and women look like those found in heterosexual people of the opposite sex, research suggests.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4532029.stm
Sniffing out potential partners
10 May 2005
In a second study using brain scans, researchers showed a chemical in male sweat stimulated the brains of homosexual men and heterosexual women in the same way.
Homosexual Behavior Largely Shaped By Genetics And Random Environmental Factors
June 30, 2008
Homosexual behaviour is largely shaped by genetics and random environmental factors, according to findings from the world's largest study of twins.
http://www.sciencedaily.com/releases/2007/11/071107170741.htm
Genetics Has A Role In Determining Sexual Orientation In Men, Further Evidence
Nov. 8, 2007
Canadian scientists have uncovered new evidence which shows genetics has a role to play in determining whether an individual is homosexual or heterosexual.
Writing in the scientific journal Archives of Sexual Behavior, researchers from Queen Mary's School of Biological and Chemical Sciences and Karolinska Institutet in Stockholm, report that genetics and environmental factors (which are specific to an individual, and may include biological processes such as different hormone exposure in the womb), are important determinants of homosexual behaviour. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Holy crap... vai ce rau imi pare ca neprihanitu` (n.r. Niraen) nu mai e p`aci... vai ce frumos ar fi fost...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Zyraxes nou venit

Data inscrierii: 19/Iul/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Iul 21, 2008 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ovidiu a scris: | | Niraen a scris: | | De ce va opriti la homsexualitate? S-ar mai putea adăuga la libertatea sexuală și pedofilia, zoofilia, necrofilia și alte filii , nu-i așa? În loc de a va prezenta pe soția mea, Costel, de ce nu v-aș putea prezenta pe logodnica mea Joianna, din nobila stirpe a Siementhalilor, cue sâni reglementari și ochi galeși? Am avea și ea și eu dreptul la fericire, nu? Și daca ne ajută genetica am putea avea și un fiu, Minotăurel sau Mynuț. Acum e adevărat că bunicii lui dinspre mama ar fi demult trecuți în lumea celor drepți, sub forma de beefteck-uri și salamuri, dar ce să-i faci, viața e nedreaptă! Oricum ar fi, de Cow Pride Day am defila și noi, cerând să ni se recunoască drepturi egale cu voi, cei hetero, dar în plus am cere libera circulație a cornutelor mari și mici prin orașe, aeroporturi, porturi și ascensoare, pentru a putea participa și la manifestațiile internaționale din branșă. Și ca să nu uit, am cere bineînțeles și dreptul de a se oficia căsătoria noastră la sediul primăriei, așa, ca să știe toată lumea că suntem..., în fine, ceea ce suntem. Vi se pare ridicol sau extravagant? Dacă da, de ce?". |
Nu e prea greu de raspuns la asta: daca relatiile sexuale intre 2 poponari (ca si 2 heterosexuali, de altfel) sunt consimtite pentru a fi acceptabile legal si moral, relatiile sexuale cu animale, copii si morti nu sunt. In plus, acestea pun variate probleme de alta natura, gen "cruzime fata de animale", gen "repercusiuni psihologice asupra copilului", gen "perceptia de profanare in violul de cadavre". Vezi dumneata, la propria dumitale intrebare sunt sigur ca puteai sa-ti raspunzi si singurel, daca te osteneai un pic...
P.S. Ori scrii "bifteck" (fr.), ori "beef steak" (eng.). "Beefteck" nu exista in nici o limba (sau macar n-ar trebui sa existe). |
Niraen are dreptate! Sa dam drepturi si zoofililor si pedofililor, si necrofililor.
Ovidiule, daca ar fi sa ne luam dupa consimtamant, ai vazut tu vreo vaca sau vreo oaie care sa-si dea acordul sa fie taiata? Aberatii mai mari decat cele pe care le spui tu nu am mai vazut. Daca nu li se cere animalelor consimtamantul ptr a fi taiate inseamna ca nu e nevoie sa le intrebi si daca vor sa faca sex. In plus nu e vorba de "cruzime fata de animale" asa cum gresit afirmi. Cruzime fata de animale fac cele cei care le omoara indiferent de procedeu. Un zoofil ar avea grija de animale, le-ar spala, le-ar tine curate, le-ar da de mancare, si pana la urma relatia sexuala i-ar produce placere. Unde vezi tu cruzime?
La fel si fatza de copii. Un pedofil i-ar duce la scoala, i-ar imbraca, le-ar da de mancare si i-ar invata ce inseamna dragostea. Nu ar fi nevoie de acordul copilului ptr ca pedofilul i-ar deveni tutore si ar avea dreptul sa se ocupe de educatia lui.
In cazul unui necrofil, e mai simplu. Omul isi doneaza trupul cu scopul de a face sex si dupa moarte. Si chiar daca nu l-ar dona, s-ar putea apela la astfel de practici, in folos umanitar. Si necrofilii au dreptul la viata si la sex. |
|
| Sus |
|
 |
Ovidiu nou venit

|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 6:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| Zyraxes a scris: | | Ovidiule, daca ar fi sa ne luam dupa consimtamant, ai vazut tu vreo vaca sau vreo oaie care sa-si dea acordul sa fie taiata?Aberatii mai mari decat cele pe care le spui tu nu am mai vazut. Daca nu li se cere animalelor consimtamantul ptr a fi taiate inseamna ca nu e nevoie sa le intrebi si daca vor sa faca sex.. |
Zyraxes, ai putea fi atat de naiv sa intrebi o vaca daca accepta s-o tai? Sau s-o violezi? In asta sta toata filozofia acelor care definesc violul animalelor ca fiind un act de cruzime: nu putem avea consimtamant, prin urmare nu putem pretinde ca tratamentul la care supunem biata bestie se justifica din punctul ei de vedere. Ca taiem aceeasi bestie ca sa mancam, din aceleasi motive nu este mai putin un act de cruzime, doar ca pana una alta este un gest la care suntem partial fortati si de aceea el intruneste consensul.
Acum glumind, zic ca tu si amicul dumitale tineti ca daca tot taiem vacile astea sa mancam, sa le si f, asa, de pomana, sau de ciuda ca poponarii se f. si ei legal, cu consimtamant.
Daca in materie de relatii sexuale acceptate legal regula este consimtamantul, atat la heterosexuali cat si la homosexuali, cand e vorba de vaca, nu putem stii daca saraca accepta s-o f.: poate uneori da, alteori nu, si la o adica eu unul n-as avea nici o problema cu ce faci dumneata vacii dumitale, cat timp nu risc deloc ca aceasta sa aterizeze la un moment dat la mine in farfurie, doar ca pentru moment societatea considera acest fapt un act de cruzime, ori asta merita notat.
| Zyraxes a scris: | | In plus nu e vorba de "cruzime fata de animale" asa cum gresit afirmi. Cruzime fata de animale fac cele cei care le omoara indiferent de procedeu. Un zoofil ar avea grija de animale, le-ar spala, le-ar tine curate, le-ar da de mancare, si pana la urma relatia sexuala i-ar produce placere. Unde vezi tu cruzime? |
Nu stiu cum poti dumneata sa dai garantii in legatura cu "placerea" pe care o vaca ar avea-o, chipurile, in timpul relatiilor sexuale cu un om (cred ca te supraestimezi un pic...), ce stiu insa e ca definitia cruzimii la dumneata nu corespunde deloc cu aceea pe care destui o au, atunci cand impun legi in materie de transport sau confinare a vitelor: cruzime nu e doar sa ucizi.
| Zyraxes a scris: | | La fel si fatza de copii. Un pedofil i-ar duce la scoala, i-ar imbraca, le-ar da de mancare si i-ar invata ce inseamna dragostea. Nu ar fi nevoie de acordul copilului ptr ca pedofilul i-ar deveni tutore si ar avea dreptul sa se ocupe de educatia lui. |
Eh da, hai ca acum pici in ridicul!
Deci dupa dumneata daca il hranesti pe unu' si-l duci la scoala, faptul ca il si violezi, asta nu mai este un act de cruzime... Ce sa zic, asta denota mult atat despre valoarea moralei dumitale, cat si mai ales asupra statutului dumitale psihiatric.
| Zyraxes a scris: | | In cazul unui necrofil, e mai simplu. Omul isi doneaza trupul cu scopul de a face sex si dupa moarte. |
Asta e o ipoteza improbabila si neserioasa. Putem ride de ideea dumitale, insa ea nu pledeaza deloc cauza sustinuta de amicul tau. Cati indivizi au facut ceea ce pretinzi dumneata aici? Cati dintre victimele necrofiliei si-au "donat trupul pentru a face sex si dupa moarte"?
| Zyraxes a scris: | | Si chiar daca nu l-ar dona, s-ar putea apela la astfel de practici, in folos umanitar. Si necrofilii au dreptul la viata si la sex. |
Bine, iti sugerez sa donezi toti mortii familiei dumitale la eventualii necrofili pe care poti sa-i gasesti, dar te avizez ca pentru moment societatea priveste aceasta practica ca fiind o profanare, si in general pentru rudele unui mort trupul defunctului e considerat sacru.
Dinspre mine, dumneata poti sa primesti o derogare provizorie.
In rest, daca toata lumea are dreptul la viata si chiar la sex, conditia e, deja o stii, consimtamantul, care ca si la animale, si la morti lipseste. |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
cum topicul era despre fenomenul gay..
discutia a deviat putin...nu cred ca un cuplu de gay are ceva legatura cu necrofilii sau zoofili...ideea e ca la gay sunt 2 persoane care au consitamant..adica isi dau acordul in ceea ce fac..
da ..intradevar toate categoriile sunt deviatiuni ale heterosexualitatii
parerea mea...poate sa faca fiecare ce vrea..atat timp cat nu se expun in public si nu deranjeaza sub nici o forma "linistea comunitatii' _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
Zyraxes nou venit

Data inscrierii: 19/Iul/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ovidiu a scris: |
In rest, daca toata lumea are dreptul la viata si chiar la sex, conditia e, deja o stii, consimtamantul, care ca si la animale, si la morti lipseste. |
Hai ca esti penibil! Animalele si mortii nu au drepturi civile (daca ai auzit ce-s alea) ca sa-si dea acordul (consimtamantul) cu privire la ceva. |
|
| Sus |
|
 |
Ovidiu nou venit

|
Trimis: Mie Iul 23, 2008 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Zyraxes a scris: | | Ovidiu a scris: |
Hai ca esti penibil! Animalele si mortii nu au drepturi civile (daca ai auzit ce-s alea) ca sa-si dea acordul (consimtamantul) cu privire la ceva. |
Tocmai. De aceea nu li se cere nici consimtamantul, dar nici nu sunt abuzate inutil si imbecil asa cum propui, totul depizand de discernamantul nostru. |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am gasit topicu' asta si chiar in aceasta seara am dus o discutie cu un amic in aceasta privinta..o sa imi expun si eu umila parere...deci atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni prin ceea ce fac este problema lor cu cine se f**...insa e adevarat ca nu prea ar trebui sa existe parade si tot felul de manifestari...pentru ca nici noi ca heterosexuali nu iesim in strada sa scandam ci pur si simplu stam cumintei si facem alte chestii mai utile...deci sa zicem in concluzie ca accept homosexualitatea pentru ca este o realitate...este un fenomen raspandit...si cum accept ca exista acest topic si post-ul meu asa accept ca exista si astfel de oameni . Singura mea problema este ca toti spun (mai ales baietii) ca li se intoarce stomacul p dos cand vad doi homosexuali(tipi) dar le place la nebunie sa vada tipe lesbience...si mai si sustin multi dintre ei(baietii) ca lesbiencele sunt "cool' "misto" si "marfa" si li se pare normal sa le vada si nu li se face scarba...De CE? fie ca esti baiat sau faata nu conteaza atata timp cat te atrage acelasi sex esti homosexual si din multe puncte de vedere nu este normal...asa cum magnetii se atrag prin partile opuse asa ar trebui sa fie normal si la oameni( nu stiu daca este foarte elocvent exemplul dar este cat de cat bun cred eu).....deci revenind de ce e normal sa vezi tipe lesbi si totusi scarbos sa vezi barbati homo? |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | | dar este cat de cat bun cred eu).....deci revenind de ce e normal sa vezi tipe lesbi si totusi scarbos sa vezi barbati homo? |
pai sa incerc sa-ti explic eu..din punctul meu de vedere. Habar n-am E clar ca sexul intre fete rullz, iar intre baieti nu In plus fetele au anumite zone ale corpului care sunt destinate pt. anumite operatiuni.acum nu conteaza ce introduci in acele zone..atat timp cat e zona potrivita. Si e clar..baietii nu au nici o zona unde trebuie introdus ceva..deci e scarbos.... _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nici nu stiu la ce am mai postat aici ptr ca ...raspunsul tau sefule este tipic...toti baietii raspun la fel deci nu ma mai chinui...CAPITULEZ |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea esentiala pe care Domnu' Sef vroia s-o scoata in evidenta e ca el e un obsedat sexual, in special de chestiile lesbi... _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
nush care era ideea niledA dar gata! am renuntat definitiv sa mai gasesc un rsp la intrebarea mea....fie cum spunti voi  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | | Ideea esentiala pe care Domnu' Sef vroia s-o scoata in evidenta e ca el e un obsedat sexual, in special de chestiile lesbi... |
cine zice ala e  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Deobicei, cin` se scuza se acuza, Domnu' Sef...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|