| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Murdoc membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 68
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 9:14 pm |
|
|
Maine de la ora 20.00 pe stadionul Columbia (astra) va alea loc meciul amical dintre C.S. Otopeni si Petrolul '52 Ploiesti.
Prezenta obligatorie pt. toti suporterii galben-albastrii, pt. ca la sfarsitul meciului se va anunta numele oficial sub care echipa va evolua in Liga a 2-a! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:49 pm |
|
|
| Maine cu totii la 19.20 la stadionul "astra"! Detalii pe www.doarpetrolul.ro ! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 160 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 4:09 pm |
|
|
CSM FC Ploiești va primi trofeul "Fair-play" de la FRF
După doi ani în care Tricolorul Breaza a fost echipa care a câștigat trofeul "Fair- play", în Liga a III-a, în seria din care a făcut parte, în ediția de campionat 2007-2008, Federația Română de Fotbal a decernat acest titlu formației CSM FC Ploiești.
În alcătuirea acestui clasament au contat mai multe criterii. Primul a fost cel al numărului cartonașelor primite, din acest punct de vedere echipa lui Răchită stabilind un adevărat record pozitiv, neîncasând decât două "roșii" în 34 de etape!
Al doilea criteriu a fost cel al numărului de spectatori. CSM a beneficiat de cel mai mare număr de fani, fiind singura echipă din Seria a III-a a care a avut galerie la toate meciurile din deplasare!
În sfârșit, au contat și notele menționate în raportul de joc, acordate de către observatorii fiecărei partide.
CSM FC Ploiești va primi trofeul "Fair-play" cu prilejul primului meci din sezonul viitor, cel mai probabil pe 16 august, odată cu startul următoarei ediții de campionat. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 2:26 pm |
|
|
Maine, incepand cu ora 11, va avea loc pe Ilie Oana meciul amical dintre F.C. (PETROLUL '52) Ploiesti si Farul Constanta!
Detalii suplimentare pe www.doarpetrolul.ro. |
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Lun Iul 21, 2008 9:01 pm |
|
|
"Am discutat deja cu un jurist, de mâine vor demara formalitățile pentru înființarea Asociației “Petrolul e al nostru”. Cei care vor să fie membri fondatori sa se inscrie aici, pe acest site, urmând să primească date (lăsați o adresă de e-mail) despre ziua și ora când trebuie să vină să semneze un tabel. Desigur, fostele glorii vor fi la loc de cinste, formând Senatul asociației, iar Mircea Dridea va fi președinte de onoare. După înființare, stabilim împreună planul de bătaie. Deocamdată, până la dobândirea numelui, această asociație va fi cea care va reprezenta proiectul “Petrolul e al nostru”. Aștept și alte idei. Acum vedem câți suntem și cât suntem dispuși să facem pentru acest proiect. Aici nu e vorba de nici o echipă, ci de redarea numelui de PETROLUL acestui oraș. Încă o afacere din care nu câștigăm nimic, adică."
www.patraru.ro |
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Mie Iul 23, 2008 9:41 pm |
|
|
Date pentru înscrierea în Asociația “Petrolul e al nostru”
"Trimiteți pe adresa dragos@altphel.ro următoarele date: nume, prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail, cu mențiunea: pentru Asociația “Petrolul e al nostru”. Datele vor fi strânse până la 1 august. Dați mai departe mesajul, nu are rost să întârziem aiurea proiectul și să mai pierdem timp, cine vrea să se înscrie o poate face repede. După întocmirea tabelului, vom stabili un loc unde trebuie să veniți pentru semnături."
www.patraru.ro |
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 7:22 pm |
|
|
Azi dimineata, la sediul FRF, s-a tras la sorti programul meciurilor ligii secunde, pe 23 August jucam cu morenarii!!!
Azi dimineata, la sediul FRF, s-a tras la sorti programul meciurilor ligii secunde, pe sezonul 2008/2009! Echipa va debuta contra Concordiei Chiajna, pe "Ilie Oana" si asa cum reiese si din titlu va intalni SC FC-ul in etapa a 2-a (23-08-2008).
Detalii pe www.doarpetrolul.ro |
|
|
|
 |
nebunel69 nou venit

Data inscrierii: 02/Aug/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sam Aug 02, 2008 11:37 pm |
|
|
| CHITU-WOLVES a scris: |
Cu toți au pus umărul la succesul, cu scorul de 2-1, obținut de "satelit", în dauna Luceafărului Drajna. |
DA ! eu am dat golu` victoriei ;  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1097 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 3:29 pm |
|
|
Toata suflarea petrolista este asteptata sambata, 16.08.2008, pe "Ilie Oana", la meciul de deschidere al actualei stagiuni din Liga a 2-a, pentru a-i multumi lui Vivi, jucatorilor si intregului staff ca au ales sa ramana si sa lupte alaturi de noi.
Detalii suplimentare despre acest meci pe pe www.doarpetrolul.ro |
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 1:10 am |
|
|
Debut cu dreptul
* FC Ploiesti - Concordia Chiajna 1-0 (1-0)
Stadion: Ilie Oana. Spectatori: 2.500.
1-0, min.28: urcat pe partea dreapta, Mihai a centrat la semiinaltime, la intalnirea cu balonul a venit Ciobanu care, din plonjon, cu capul, a trimis spre poarta lui Vintila si a inscris dupa ce mingea a fost atinsa, usor, si de Patru.
FC PLOIESTI: Iatan- Brujan (66 - Craciun), Rohat, Mihalache, Florea - Gafita, Cr.Vlad (cpt.), Mihai (73 - Takayuky), Gheorghe - Paun (62 - Tudor), Ciobanu. Antrenor: Valeriu Rachita.
Concordia: Vintila (cpt.) - Patru (68 - Gardos), Ciolca, Soare, Lungan - Oaie, Dantes (31 - Iliescu; 55 - Portic), Balasa, Mozacu - Pop, Ciubotariu. Antrenor Lita Dumitru.
Cartonase galbene: Ciobanu (17), Paun (60), Vlad (86) / Lungan (33), Ciolca (39), Balasa (43).
Arbitri: Emil Voicu (Bacau) - Catalin Teodor (Braila) si Dragos Vlad (Targoviste).
Arbitru de rezerva: Dragos Istrate (Bucuresti); Observator FRF: Viorel Leseanu (Giurgiu).
Sambata dimineata, pe o vreme excesiv de calda, “lupisorii” lui Vivi Rachita au debutat pe esicherul ligii secunde in fata propriilor suporteri dar si a curiosilor, veniti pe cea mai mare arena de fotbal a judetului Prahova, ramasa acum mica, mica de tot !
Tonul disputei l-au dat fotbalistii ploiesteni, care au pregatit cu mare atentie jocul, dar in special rezultatul, ei reusind sa domine - cu autoritate, uneori - zona mediana a gazonului, nepermitand adversarilor sa se apropie periculos de buturile lui Iatan. Iar atunci cand chiojdenii au facut-o, la singura lor incursiune clara, goal-keeper-ul prahovean a reusit sa pareze sutul dificil al ex-petrolistului Mozacu de la 16 metri. Dar aceasta ratare a oaspetilor venise dupa ce abilul Ciobanu isi adusese, cu patru minute inainte, echipa in avantaj. Din acest moment, realizand ca musafirii nu se sfiesc sa construiasca faze periculoase, antrenorul Vivi Rachita si-a dispus efectivul in asa fel incat, pana la final, n-a mai avut niciun fel de emotii. In toata aceasta perioada, Gafita si Vlad au ratat uriase oportunitati de a marca si de a se desprinde mult mai devreme in invingatori.
La final bucuria debutului, cu dreptul, in noua stagiune fotbalistica a fost rasplatita cum se cuvine de diriguitorii clubului prahovean dar si de fanii acestora care asteapta cu nerabdare marele derby, cu Petrolul, de la finele acestei saptamani.
Declaratii dupa meci:
Vivi Rachita: “Am stiut ca vom intalni un adversar dificil, tocmai de aceea am luat, cred eu, masurile ce se impuneau in fata unei echipe periculoase. Ma bucura enorm acest succes si cred ca va fi de bun augur pentru pasii urmatori ai echipei mele. Daca-mi aduc bine aminte, si anul trecut am inceput campionatul castigand cu mare dificultate, tot cu 1-0, in fata formatiei din Predeal”.
Lita Dumitru: “Este greu sa infrunti o echipa foarte bine pregatita, precum cea de astazi, in conditiile in care ai un lot extrem de restrans de jucatori chiar si la antrenamente. Felicit echipa locala pentru victorie”. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mar Sep 02, 2008 10:34 am |
|
|
Valeriu Răchită:" Spiritul Petrolului este al nostru"
Vivi Răchită câștigă 30.000 de euro pe sezon la CSM
După 7-0 cu Forex, antrenorul Valeriu Răchită vorbește despre rivalitatea cu Petrolul, despre succesele din acest start de sezon, dar și despre planurile de viitor. Atmosfera în lot este foarte importantă pentru Răchită, care dă voie jucătorilor să celebreze fiecare succes cu câte o bere! Astfel, după fiecare victorie, până la intrarea în cantonamentul pentru meciul următor, jucătorii au liber la câte o bere.
Vivi, când ai fost mai bucuros, după 3-2 cu Petrolul, sau după 7-0 cu Forexul?
Mă bucur la fel de mult pentru fiecare succes al echipei. Meciul cu Petrolul a fost unul special, la fel și cel cu Forex.
Care este secretul ascensiunii?
Respectul față de fotbal. Și aici înțeleg ceea ce ține de jucător, în primul rând – atitudine profesionistă, pregătire, alimentație, odihnă, mulțumire și stabilitate din punct de vedere financiar. Apoi, o pregătire cât mai minuțioasă a meciului, responsabilizarea jucătorilor.
Care este obiectivul CSM-ului?
Ne dorim promovarea în Liga I. Dacă vom fi la fel de concentrați până la final, avem mari șanse să reușim.
Care sunt principalele contracandidate la promovare?
Ceahlăul, Sportul, Buftea și FC Botoșani. Cred că Suceava poate încurca și ea multe socoteli.
Despre disputa cu Petrolul ce ne spui?
Este o rivalitate în care spectatorul ploieștean și orașul vor decide învingătorul. Din păcate, în Ploiești, nu s-a înțeles că fotbalul trebuie susținut. Faptul că galeria Ploieștiului, fostele glorii, precum frații Dridea, Ionescu sau Mocanu, sunt alături de noi, înseamnă foarte mult. Spiritul Petrolului este al nostru.
10 luni au trecut de la ultimul eșec al CSM-ului într-o partidă oficială. Pe 2 noiembrie 2007, echipa lui Răchită pierdea cu Conpet, cu 2-0
2 mii de euro a primit fiecare jucător de la CSM pentru primele trei succese din acest sezon _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mar Sep 02, 2008 10:35 am |
|
|
Spor la treabă în continuare!
După un meci de poveste, în care a înscris aproape toată echipa, munca unor jucători de la FC Ploiești, care n-au mai încăput în caseta tehnică la rubrica marcatori, ar putea trece neobservată. E foarte ușor să remarci simțul golului la Mihalache, eficiența unui Gafița venit practic din afara lotului, continuitatea lui Claudiu Tudor sau că Georgian Păun poate să înscrie, dacă renunță la driblingul ăla în plus și dă la poartă. Se termină spațiul și se uită că forța trupei antrenate, ba nu, pregătite (sună mai bine) de Vivi Răchită, stă în axul central, în coloana alcătuită din vertebre care, dacă s-ar mișca de la locul lor, întreaga echipă ar suferi.
Încep cu Rohat, care sâmbătă mi-a amintit de jocul perfect făcut de Rădoi contra Galatei. Imperial la cap, impecabil în a anticipa traiectorii și manevre ofensive, a apărut la capătul centrărilor și paselor trimise de adversari de parcă s-ar fi antrenat alături de ei un an de zile. În rol de vârf împins.
Și celălalt "junior" al lui Vivi, căpitanul Vlad, a prins o nouă zi fastă în rolul de regista basso, denumire parcă inventată de italieni pentru a defini cât mai bine ce face Pirlo, dirijorul închizător de la Milan. Mi se pare că șeptarul crește în evoluții (sâmbătă a ținut mijlocul închegat și n-a mai permis ruptura aia dintre fundași și atacanți, care apare de obicei pe final de partidă) și că treaba asta se datorează unei pregătiri fizice foarte bune. Nu întâmplător, la 6-0 și prin minutul 80, Vlad făcea învăluiri ca un copil care vrea să-și impresioneze antrenorul, la primul meci oficial.
În față, acolo de unde lumea așteaptă doar goluri, Fane Ciobanu a demonstrat că jobul vârfului împins e ceva mai complex. El e omul care i-a ținut ocupați pe fundașii centrali, expunându-i pe cei laterali la numeroase dueluri unu la unu, el a scos primul galben pentru fundașul Forexului ce avea să fie eliminat după pauză, el a creat culoarele pe care au urcat Cataramă, Liviu Mihai sau Păun și a dat consistență unui joc ofensiv ce ar fi foarte ușor de anticipat dacă s-ar baza exclusiv pe baloanele aruncate obsesiv în spatele defensivei adverse.
El, Vlad și Rohat sunt jucătorii fără de care mecanismul lui Răchită ar scârțâi serios. Ei muncesc fotbal. Ceilalți îl joacă. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 7:06 pm |
|
|
F.C. Petrolul '52 - F.C.M. Bacau, duminica 14.09.2008, de la ora 11, pe "Ilie Oana". Toti suporterii petrolisti sunt asteptati la stadion pt. a incuraja echipa si pt. a cere Primariei renovarea stadionului!
Detalii suplimentare pe www.doarpetrolul.ro |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|