Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Site anunturi gratuite Prahova

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Portal Prahova-Online.com
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 12:47 am  Raspunde cu citat (quote)

Daca tot aveam domeniu prohova-online.com , m-am gandit ca nu ar strica si un subdomeniu pe care sa bag un site cu anunturi gratuite pentru prahoveni.
Deci daca aveti ceva de anuntat, cumparat , vindeti, inchiriati..etc. va puteti publica anuntul pe noul site de anunturi gratuite

LETHAL X
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 5:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

Problema e ca nu este pentru prahoveni. Este pentru cine se nimereste fapt care imi displace sincer sa fiu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 3:50 am  Raspunde cu citat (quote)

Ai vorbit ca sa nu taci... ami nea, ideea e ca este pentru Prahoveni... daca, pe parcurs s-au bagat si aia din alte parti, problema lor. Nu i-a obligat nime`. Neutral

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 7:56 am  Raspunde cu citat (quote)

iniatil a fost proiectat stirct pentru prahoveni, dar prahovenii nu aveau destula putere de publicare a anunturilor si site-ul avea putini vizitatori...asa ca m-am hotarat sa optimizez site-ul in asa fel sa fie gasit la nivel national
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Portal Prahova-Online.com Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum