Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
La pappy - shaorma buna in Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 9:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

mi-am schimbat cu totul parerea despre saorma la pappy. Initial i-am admirat, acum s-au prostit. am luat zilele trecute o saorma naspa rau...carne putine, varza la greu, maioneza la greu si mult ulei scurt din cartofii reci...
Singurul loc unde e saorma buna acum e langa CEC-ul din centru chiar daca e mai scumpa cu 3 lei decat la pappy...merita

ps: cel mai bine ar fi sa nu mai mancam deloc saorma..mai ales acum vara Evil or Very Mad

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2008 10:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

Care dom`le? Unde-i CEC-u` in Ploiesti ca am un lapsus major acu`? Neutral

A-propos... tu aveai o parere buna despre shaorma de la Pappy? Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 10:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar Sefu' acolo langa C.E.C. sunt mai bune Smile ala Pappy nu imi plac absolut nimic...nic hamburgerii nici cartofii NIMIC NIMIC NIMIC...pappy sucks rau d tot
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 11:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

Care ma? Unde e C.E.C.-u` in Ploiesti? Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 12:09 am  Raspunde cu citat (quote)

C.e.c.-ul este vis -a vis de posta mare din centru ...ma rog nu chiar vis-a vis...sunt niste fast-fooduri in dreapta postei si vis-a vis de ele este cec-ul iar pe colt este shaormeria de care vorbim noi Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
avy
membru
membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 7:30 am  Raspunde cu citat (quote)

DaYanNaLuVvPufF a scris:
C.e.c.-ul este vis -a vis de posta mare din centru ...ma rog nu chiar vis-a vis...sunt niste fast-fooduri in dreapta postei si vis-a vis de ele este cec-ul iar pe colt este shaormeria de care vorbim noi Wink

Daca nu ma insel Pappy e langa catedrala, nu???
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 8:29 am  Raspunde cu citat (quote)

dap, acolo e, dar e cam naspa in ultima perioada. Eu m-am mutat la cea de la coreco, au si o mica teresa unde poti manca linistit. Am patit o singura data sa fie cartofii ca reci ,dar in rest e ok saorma acolo
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 10:47 am  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
dap, acolo e, dar e cam naspa in ultima perioada. Eu m-am mutat la cea de la coreco, au si o mica teresa unde poti manca linistit. Am patit o singura data sa fie cartofii ca reci ,dar in rest e ok saorma acolo

da, la Golden Chicken se numeste, de acolo mananc si eu mereu, mi se par cele mai bune shaorme Smile
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 5:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:

Aha... deci tot la vorba mea ai ajuns. Laughing Laughing Laughing Mama shaormei din Ploiesti e acolo tata.

Cat despre aia de langa C.E.C., sa le cada mainile alora de acolo si a alora de-i aprovizioneaza. E jalnica aia. Am macat odata si era ca dracu`. Plus ca, in drum spre casa, cineva ce statea la vreun mentru juma` distanta de mine mi-a spus ca-mi pute gura a ceapa.

Posed blog... click!
Sus
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:24 am  Raspunde cu citat (quote)

desi sustineam ca aia de la pappy rullz..mi-am luat-o in freza:..era intr-o zi in care ma perindam prin centru..si venind din zona bulevardului cu o mare foame...ma gandesc sa iau o shaorma(niledu atunci ma gandeam ca-ti sunt dator)..si ma duc drum intins la pappy..astept la coada ..si-mi iau mult ravnita shaorma...tradare!deziluzie!jalnic!..cartofi reci,varza groaznica...nu erau amestecate intre ele..horror..m-am lecuit.
problema e ca nu am gasit nicaieri una mai rasarita..cea de langa CEC mi se pare de-a dreptul groaznica..mult prea unsuroasa Laughing
Iar cea de langa hale...hmm..am traume cu sosul picant de acolo,astfel incat evit locatia!

Asa ca..sunt in cautare de o shaorma buna..sau macar..de un fast-food decent!
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 3:33 am  Raspunde cu citat (quote)

Pai cin` te-a pus ma sa-ti iei shaorma picanta? Laughing Las` ca merem Sambata sa dai shaorma aia acolo si ai sa te convingi cat de buna e... o sa-ti iei una dulce. Laughing Laughing Laughing

Posed blog... click!
Sus
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:29 pm  Raspunde cu citat (quote)

da chiar, nu te pune nimeni sa iti iei picanta, adevaru' e ca la hale acolo chiar ca te rupe cu picanterii daca iti iei... oricum aia dulce e excelenta Razz

l.e: Laughing
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !

Ultima modificare efectuata de catre lollex la Dum Oct 05, 2008 3:48 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 3:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Asa ma... te-am edicat bine si pe tine. Laughing

Posed blog... click!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 6:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:

Cat despre aia de langa C.E.C., sa le cada mainile alora de acolo si a alora de-i aprovizioneaza. E jalnica aia. Am macat odata si era ca dracu`. Plus ca, in drum spre casa, cineva ce statea la vreun mentru juma` distanta de mine mi-a spus ca-mi pute gura a ceapa.

inainte o facea ok acolo, acum nu mai imi place . Ca sa va spun pe scurt ce s-a intamplat ...m-am dus sa -mi iau saorma..zic fara ceapa ..fara usturoi. Evident ala un imi pune cu ambele. Ii atrag atentia ..si el e f. amabil, o arunca pe aia si imi face alta.Tot amabil, ma intreaba daca vreau si un ardei. Eu stiind ca ardeii de acolo sunt ok, am zis ca vreau unul. Cand am muscat din saorma aia am zis ca mor..ardei mai usturat ca ala n-am gustat in viata mea. Ala stia..si a facut-o intentionat. Nici macar n-am terminat de mancat toata saorma din cauza vulcanului din gura mea.

De atunci n-am mai fost acolo
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 11:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

Bine ca nu le-am spus sa-mi faca una picanta atunci.

Posed blog... click!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum