Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Unde iesiti la sfarsit de saptamana ?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 8:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

De luni pana vineri muncim, mergem la facultate sau la scoala , dar in weekend fiecare mai iese prin oras! Hai sa discutam despre locurile pe unde ne petrecem timpul la sfarsit de saptamana, despre conditiile si preturile de acolo!

Eu unul sambata seara am iesit la un biliard la hipodrom. E un loc perfect sa iesi cu prietenii la o bere si o 'bila" . Preturile sunt acceptabile, parca 12 RON ora de biliard pana in ora 17 si 15 ron dupa ora 17. Ce am observat e ca din pacate s-au cam stricat mesele Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:42 am  Raspunde cu citat (quote)

am cautat sambata seara o masa de biliard libera prin Ploiesti pana m-am plictisit . Am fost la hipodrom insa mai asteptau inca vreo 4 grupuri sa se elibereze o masa, am fost la Olimp aceeasi situatie. Ghiciti unde am ajung? Laughing
Am gasit masa la fostul Bingo Europa, la Casa Sindicatelor . Incredibil acolo..ce mese proaste Laughing , inchideam ochii dadeam si 90% intra o bila...masa 'a tras" incredibil . Macar preturile erau pe masura, mi se pare 100000 ora de biliard si inca 65000 o stella + plus un suc Laughing . Ieftin taica !
Oricum , nu mi-a placut acolo, mese ca la bufet Laughing , acoperite cu un sticla si sub sticla avand o fata de masa "alba" ( vorbesc acum nu de mesele de biliard, ci de cele normale Smile ) . Cu toate astea era plin si acolo ! Eu zic ca daca se investesc mai multi bani acolo sa poate face o treaba mult mai buna, loc este destul pentru multe mese de biliard.
A...si inca o chestie haioasa zic eu, acolo sunt chelnerite mai batranele asa, cu camasa alba si papion si care au vrut sa-mi dea restul inapoi..si vorbesc despre 5000 lei vechi Laughing ..mai rar asa ceva . Nu mai zic ca atunci cand am platit masa de biliard , domnisoara de acolo a vrut sa dea restul 2000 de lei
Laughing .
In concluzie, un loc de distractie pentru cei cu venituri mai modeste, nici eu nu "arunc cu banii" , dar prefer ca la sfarsit de saptamana sa joc bliard pe o masa de calitate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 8:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu am iesit ieri cu prietena mea prin Olimp ( nu stiu cum se numeste exact...Underground parca, eu il stiu de Olimp) . Nu a fost la sfarsit de saptamana, ieri a fost marti, deci a fost cam gol pe acolo. Oricum ,merg destul de des pe acolo si e okay.
Sus
claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 1:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu una nu prea am bani de iesit prin cluburi,dar in schimb ies la plimbare pe afara(chiar daca nu prea mai e frumos afara... Crying or Very sad )
Sus
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 1:30 am  Raspunde cu citat (quote)

si trebuie sa ai o anumita varsta ca sa mergi prin cluburi totusi, tinerii din ziua de azi ii vezi de la 12 ani prin cluburi ..cu tigara in gura ! Wink
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 9:27 am  Raspunde cu citat (quote)

Costel Dumitru a scris:
si trebuie sa ai o anumita varsta ca sa mergi prin cluburi totusi, tinerii din ziua de azi ii vezi de la 12 ani prin cluburi ..cu tigara in gura ! Wink

Asta nu-i nimic. Să vezi puștanii de 7-8 ani de prin sălile de jocuri, ce-și petrec nopți întregi jucându-se "cantăr" și replicând intelijent dom'le: "Bă, băga-mi-aș %@$# în mă-ta, ieși dracu' de-acolo că te #€% imediat €#%"&& dracu ce ești de cheampăr!" Noh, exemplele pot continua da' mi-e mie rușine.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 12:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu unul nu-i inteleg pe aia care au net si counter acasa , dar aleg sa merg in nu stiu ce sala de jocur...si acolo stau toata noaptea! i Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 12:19 pm  Raspunde cu citat (quote)

E vorba de sentimentul care-l ai când ești într-o sală de net și te văd toți cum joci. Aaah, total satisfaction! Așa eram și eu. Numai că eu jucam Starcraft.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

eh, cel putin s-a inchis dark-ul...sa speram ca o sa mai scada numarul obsedatilor de jocuri....in mihai bravu, intr-o baraca amarata, funtioneaza o "sala" de jocuri...5-6 calculatoare ingramatide pe 3 mese de plastic.....i 6 scaune de 7 feluri...si numai piciunei de 4-11 ani...si tigani care nu au acasa (care acasa??Smile) ) calculator...chiar imi e mila de femeia care e supraveghetor...si patron in acelasi timp....Sad
si cum e moartea de amar.
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

Din cate stiu dark ii, da` nu in centru, ci undeva prin vest, sau cel putin acolo stiu ca i-am observat firma pe pereti. Cat despre week-end-uri (sfarsit de saptamana pentru Dom` Prutianu), traiasca alea petrecut in paturica acasa la un film. Atunci sa vezi relaxare! Very Happy

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 2:59 am  Raspunde cu citat (quote)

La sfârșit de săptămână prefer să ies în oraș cu câte cineva și să fac poze. Dacă n-am cu cine, mă duc și singur. "Aterizez" prin cele mai ciudate locuri și ajung să fac cele mai ciudate poze. Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum