Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Intamplari paranormale
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
raluca
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Apr/2008

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2008 3:32 pm  Raspunde cu citat (quote)

Hey ce faceti ?nu mai posteaza nimeni nimik eu speram sa va spuneti parerile la intamplarile mele well ma gandeam sa postez o parte din romanul pe care il scriu dar numai daca o sa va scrieti si voi parerile fratii mei doar nu lasati balta acest site ca altfel sa-mi spuneti ca il las si eu balta oki va iubesc pe toti Wink Razz Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 8:56 am  Raspunde cu citat (quote)

Uite io fac bine... mananc un cotor de varza (pe bune Laughing )... mai, din cate observi, nimeni nu mai post-eaza p`aci. L`au ajuns pe nea sefu` blestemele unui fost membru. Laughing

Cat despre intamplarile tale... nu stiu ce sa zic mai... scuza-mi exprimarea, da` ai putea totusi sa o lasi mai moale cu uitatu` la TV mai... Daca as sta sa analizez ce-ai spus tu, sigur s-ar gasi o explicatie logica la ce ne-ai spus tu... Neutral

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 9:42 am  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Uite io fac bine... mananc un cotor de varza (pe bune Laughing )... mai, din cate observi, nimeni nu mai post-eaza p`aci. L`au ajuns pe nea sefu` blestemele unui fost membru. Laughing
Neutral

dupa cum mai spuneam..noi sa fim sanatosi ! isi revine el...
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Mai 24, 2008 10:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

cand mai nea? Ca io tot intru mai mereu p`aci si vad doar vizite... atat! lipsa activitate. Neutral

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
raluca
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 12:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

Deci eu cand v-am povestit ce v-am povestit eu stiu ce am zis si stiu ce s-a intamplat la fiecare nu e televizorul nu e nimik.Peoples!!!Explicati-mi si mie cum o usa inchisa cu cheia se poate tranti?Sau cum atunci cand inregistrezi ceva cand esti singura acasa si pe inregistrare se aud pasi si o voce?Eu vorbesc serios toate sunt adevarate daca nu erau adevarate nu va scriam.Astept un raspuns.Ciao
Sus
raluca
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 12:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

Hello domnu sef ce faceti? Laughing Smile Wink
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 1:20 am  Raspunde cu citat (quote)

Draga mea, la prima vedere (n.r. citire), toti ti-ar raspunde ca ii adevarat ce zici tu... da` daca s-ar analiza totate datele si mai toate variabilele, sigur s-ar gasi explicatia potrivita. Wink

PS: scrie si tu ce ai de scris intr-un singur post. Wink

Posed blog... click!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 5:26 pm  Raspunde cu citat (quote)

cu siguranta ai casa bantuita !! Cool
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:07 pm  Raspunde cu citat (quote)

Asa, bravo! da-i si tu apa la moara... in loc sa faci in asa fel incat sa-i deschizi ochii fetei, tu ce faci? Neutral Laughing

Posed blog... click!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2008 9:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

orice e posibil...daca usa e inchisa cheia si se tranteste..e clar...avem nevoie de vanatorii de fantome
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 8:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

Hai ma... totusi, aveam pretentii la tine... putea foarte bine sa fie o alta usa, care nu era incuiata... ma-ndoi ca-n toata casa aia avea decat o usa. Laughing

Posed blog... click!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Mai 31, 2008 1:05 am  Raspunde cu citat (quote)

si tu acum..parca ziceai ca avem nevoie de vizitatori de utilizatori care sa raspnda pe forum...pai atunci avem nevoie de ceva spectaculos..niste fantome ceva Laughing ..sa atrga lumea..acum te-ai bagat tu si ai stricat toata treaba Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 1:56 am  Raspunde cu citat (quote)

Iertare preamarite sef... Laughing Spectaculos, nespectaculos, stii prea bine la ce m-am referit. Razz

Posed blog... click!
Sus
Ovidiu
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 15/Iul/2008

MesajTrimis: Joi Iul 17, 2008 1:26 am  Raspunde cu citat (quote)

Nu cred in existenta fenomenelor paranormale; niciunul dintre indivizii care au pretins a fi asistat la sau ca pot produce astfel de fenomene, n-au reusit sa obiectivizeze aceste afirmatii, ba o parte dintre ei au fost recunoscuti ca sarlatani sau lunatici...
Nu pot crede in existenta unui fenomen care n-a fost pus in evidenta de maniera obiectiva, si aici nu sunt de inclus doar fenomenele paranormale, caci exista de buna seama fenomene perfect reale si "normale", naturale adica, care inca n-au putut fi puse in evidenta in mod obiectiv, doar ca mi se pare a fi o atitudine prudenta si logica aceea de a astepta dovezi inainte de a putea vorbi despre "existentele" astea. Asta nu ma impiedica insa sa fiu un mare amator de povesti cu fenomene paranormale.
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Iul 17, 2008 1:38 am  Raspunde cu citat (quote)

Cam pe asta am tot batut si noi apa-n piua de ceva vreme incoa`... numa` ca-ntr-o maniera mai simplista. Laughing

Posed blog... click!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum