| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
raluca nou venit

Data inscrierii: 19/Apr/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 3:32 pm |
|
|
Hey ce faceti ?nu mai posteaza nimeni nimik eu speram sa va spuneti parerile la intamplarile mele well ma gandeam sa postez o parte din romanul pe care il scriu dar numai daca o sa va scrieti si voi parerile fratii mei doar nu lasati balta acest site ca altfel sa-mi spuneti ca il las si eu balta oki va iubesc pe toti  |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 8:56 am |
|
|
Uite io fac bine... mananc un cotor de varza (pe bune )... mai, din cate observi, nimeni nu mai post-eaza p`aci. L`au ajuns pe nea sefu` blestemele unui fost membru.
Cat despre intamplarile tale... nu stiu ce sa zic mai... scuza-mi exprimarea, da` ai putea totusi sa o lasi mai moale cu uitatu` la TV mai... Daca as sta sa analizez ce-ai spus tu, sigur s-ar gasi o explicatie logica la ce ne-ai spus tu...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 9:42 am |
|
|
| niledA a scris: | Uite io fac bine... mananc un cotor de varza (pe bune )... mai, din cate observi, nimeni nu mai post-eaza p`aci. L`au ajuns pe nea sefu` blestemele unui fost membru.
 |
dupa cum mai spuneam..noi sa fim sanatosi ! isi revine el... _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Mai 24, 2008 10:10 pm |
|
|
cand mai nea? Ca io tot intru mai mereu p`aci si vad doar vizite... atat! lipsa activitate.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
raluca nou venit

|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 12:42 pm |
|
|
| Deci eu cand v-am povestit ce v-am povestit eu stiu ce am zis si stiu ce s-a intamplat la fiecare nu e televizorul nu e nimik.Peoples!!!Explicati-mi si mie cum o usa inchisa cu cheia se poate tranti?Sau cum atunci cand inregistrezi ceva cand esti singura acasa si pe inregistrare se aud pasi si o voce?Eu vorbesc serios toate sunt adevarate daca nu erau adevarate nu va scriam.Astept un raspuns.Ciao |
|
|
|
 |
raluca nou venit

|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 12:44 pm |
|
|
Hello domnu sef ce faceti?  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 1:20 am |
|
|
Draga mea, la prima vedere (n.r. citire), toti ti-ar raspunde ca ii adevarat ce zici tu... da` daca s-ar analiza totate datele si mai toate variabilele, sigur s-ar gasi explicatia potrivita.
PS: scrie si tu ce ai de scris intr-un singur post.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 6:07 pm |
|
|
Asa, bravo! da-i si tu apa la moara... in loc sa faci in asa fel incat sa-i deschizi ochii fetei, tu ce faci?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 9:50 pm |
|
|
orice e posibil...daca usa e inchisa cheia si se tranteste..e clar...avem nevoie de vanatorii de fantome _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 8:55 pm |
|
|
Hai ma... totusi, aveam pretentii la tine... putea foarte bine sa fie o alta usa, care nu era incuiata... ma-ndoi ca-n toata casa aia avea decat o usa.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Mai 31, 2008 1:05 am |
|
|
si tu acum..parca ziceai ca avem nevoie de vizitatori de utilizatori care sa raspnda pe forum...pai atunci avem nevoie de ceva spectaculos..niste fantome ceva ..sa atrga lumea..acum te-ai bagat tu si ai stricat toata treaba  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Iun 01, 2008 1:56 am |
|
|
Iertare preamarite sef... Spectaculos, nespectaculos, stii prea bine la ce m-am referit.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Ovidiu nou venit

Data inscrierii: 15/Iul/2008 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 1:26 am |
|
|
Nu cred in existenta fenomenelor paranormale; niciunul dintre indivizii care au pretins a fi asistat la sau ca pot produce astfel de fenomene, n-au reusit sa obiectivizeze aceste afirmatii, ba o parte dintre ei au fost recunoscuti ca sarlatani sau lunatici...
Nu pot crede in existenta unui fenomen care n-a fost pus in evidenta de maniera obiectiva, si aici nu sunt de inclus doar fenomenele paranormale, caci exista de buna seama fenomene perfect reale si "normale", naturale adica, care inca n-au putut fi puse in evidenta in mod obiectiv, doar ca mi se pare a fi o atitudine prudenta si logica aceea de a astepta dovezi inainte de a putea vorbi despre "existentele" astea. Asta nu ma impiedica insa sa fiu un mare amator de povesti cu fenomene paranormale. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 1:38 am |
|
|
Cam pe asta am tot batut si noi apa-n piua de ceva vreme incoa`... numa` ca-ntr-o maniera mai simplista.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|