Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Intamplari paranormale
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 12:00 am  Raspunde cu citat (quote)

sau putea să fie guță la 2 zile de la naștere Laughing
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

cristy
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 12:58 am  Raspunde cu citat (quote)

Voi ce spuneti despre asta? Shock

http://youtube.com/watch?v=UrbrXcbEb5g
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 2:49 am  Raspunde cu citat (quote)

trebuie sa fie neapart adevarat? totusi stie cineva cu siguranta ca exista fantome?
andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 9:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Interesante povestiile astea Shock cunosc multe intamplari de genu asta,cand o sa am timp o sa va povestesc. Mr. Green
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 6:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

La asteptam cu sufletu` la nas. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 12:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ieri mi s-a intamplat ceva ciudat. Neutral
Am fost prin Big si am trecut pe langa raionul cu cruciulite..matanii icoane sfintite.Si am vrut sa-mi iau si eu o matanie..si am intins mana ca sa-mi puna fata matania la mana..si..nush cum de s-a inamplat..am intins mana..si toate mataniile au picat pe jos Shock fara sa ating ceva. Embarassed Cred k era ceva necurat pe acolo,care nu vroia sa-mi iau matanie. Twisted Evil
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 5:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

andry a scris:
Ieri mi s-a intamplat ceva ciudat. Neutral
Am fost prin Big si am trecut pe langa raionul cu cruciulite..matanii icoane sfintite.:

Ce-ai zis? Sfinte? Laughing Daca chestiile alea or fi sfintite, atunci eu voi afirma ca nu ma sunt ateu. Laughing

p.s.: Asteptam altele.

p.s.2: Eu nu postez astfel de intamplari din cauza faptului ca nu cred in asa ceva si in concluzie nu pot scrie (despre) ceva ce eu nu cred ca exista.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
raluca
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Apr/2008

MesajTrimis: Sam Apr 19, 2008 3:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Buna all numele meu este Romanica Raluca.Sunt din Bucuresti am 17 ani si sunt eleva la Colegiul National "Ion Creanga" Smile .Va voi povesti intamplarile paranormale si ADEVARATE din viata mea si o sa va postez o parte din romanul la care lucrez ca sa-mi spuneti parerea.

Sunt o adolescenta de 17 ani am ochii negrii-caprui parul castaniu cu nuante de roscat lung pana la umeri si cam 1.67 in inaltime si 52 de kilograme.Sunt draguta,buna la suflet,mereu caut sa-i ajut pe cei apropriati,modesta,ambitioasa,optmista,plina de viata,inteligenta.Defecte:naivitatea si neincrederea in sine.Calitati:memorie foarte buna.auz foarte bun,vaz bun prin intuneric.

Well prima intamplare a fost acum 9 ani cand aveam 8 ani.Venise bunica mea in vizita Dumnezeu s-o ierte.La mine in camera cand eram mica aveam un pat suprapus sus dormea fratemiu si eu jos,iar cand venea bunica,ea dormea in locul meu si eu pe un pat pliant pararel cu fereastrainspre usa.Era noapte toata lumea dormea,numai eu mai eram treaza(nu obisnuiesc sa adorm repede noaptea)asa si era liniste intuneric si aveam usa de la dormitor deschisa catre holul intunecat,Si am vazut o entitate in dreptul usii in intuneric imi amintesc perfect avea ochii rosii si corpul nu i se vedea doar un contur rosu ca de schelete si se uita in camera,si dupa cateva minute a disparut. Twisted Evil

editat de niledA: Multiple posting... incearca dom`le sa postezi ce ai de zis intr-un singur post. Wink
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Apr 20, 2008 5:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

Legat de primele doua parti ale post-ului tau, nu pot sa zic decat ca-s postate la categoria gresita... forumu` are rubrica asta unde poti sa deschizi un topic in care sa te prezinti. Wink

Legat de ultima parte... interesanta poveste, da` parca prea putine detatlii. Neutral

: Ajunsai la 800 de post-uri dom`le. Laughing
raluca
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 10:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

Buna Nileda da ai dreptate in ce spui.Am vrut sa fac o mica prezentare,al treilea mesaj al meu a fost doar prima povestire mai am multe de povestit si plus de postat o parte din romanul meu fantastic cu scopul desigur sa imi spuneti parerea mi-a parut bine de cunostinta Smile
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Apr 22, 2008 6:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Si mie... asteptam sa vedem ce ai de scris. Wink
raluca
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Apr 22, 2008 10:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

M-am reintors.Anul 2007,29 noiembrie,joi seara ora 20:30,am venit de la liceu.A doua zi era ziua lui fratemiu,majoratul si parintii au plecat seara cu el la cumparaturi ca urma mare party Very Happy lasandu-ma pe mine acasa;au plecat si am inchis usa cu cheia.Dupa o ora sau 2 am auzit clar cum usa de la intrare s-a trnatit desi era inchisa cu cheia,nu prea am luat in seama.Pe la ora 12 noaptea eram in baie si cand sa pun mana pe clanta sa ies am auzit clar si limpede cum cineva respira greu in fata usii pe hol cativa metrii de mine.Am ramas pot sa spun inlemnita Rolling Eyes si dupa cateva minute bune am deschis incet usa si nu era nimik pe hol strange
Sus
raluca
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Apr 26, 2008 5:19 pm  Raspunde cu citat (quote)

Buna.Vad ca nimeni nu prea a mai scris asa ca va prezint eu cateva intamplari.Deci la o saptamana dupa intamplarea cu respiratia,miercurea,seara,ma intorceam seara de la liceu pe jos pt ca era un trafic ingrozitor,si ploua cu galeata.Si am trecut eu pe langa o cladire imensa in constructie si pustie la ora aceea si cand am trecut pe langa ea am auzit perfect cum cineva canta dincolo de gard m-am apropriat un pic si nu s-a mai auzit nimik.Nu cred ca la ora 21 si jumatate,pe o seara ploioasa ar fi stat sa cante.Asa tot in aceeasi saptamana,vinerea.M-am intors de la liceu si eram home alone.La mine in bucatarie usa de la camara mereu cand o misti scartaie.Si am auzit perfect cum cineva o misca.Asa pe langa astea tot cand sunt singura acasa zgomote de cutite din bucatarie,pasi,senzatii noaptea ca sunt privita;in camera mea langa fereastra jos langa canapea se aude ,se auzea mai ales noaptea un zgomot ciudat de parca cineva ar bate cu ceva mic in parchet se incepe incet si continua din ce in ce mai tare.O data am inregistrat cand eram singura acasa si pe inegistrare se auzeau clar pasi prin camera zgomote ciudate si o voce pe care o aud numai eu.
Sus
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Apr 28, 2008 9:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

sigur nu e teama de intuneric?s-ar putea sa fie doar senzatii totusi...
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
raluca
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Apr 29, 2008 5:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Teama de intuneric? Laughing Nu,dupa cum v-am spus am o memorie buna si stiu cand visez si cand sunt in realitate,toate sunt ADEVARATE precum v-am precizat mai sus sper sa aud mai multe pareri si dupa ce le voi vedea o sa postez o parte din povestea mea si alte intamplari
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum