Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Pizza in Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluturica
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 24/Apr/2008

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 5:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

Am fost azi la pizzeria Angelo cu colegii, dar era f aglomerat si galagie si a trebuit sa plecam.... Sad cu nervi si prin ploaie, neavand de ales , am hotarat sa cautam pizzeria Kentucky, care imi fusese recomandata mai demult de o prietena....ne-am placut f mult pt ca este un loc linistit, mai rustic si cu muzica f buna si noua pe fundal.....pizza a fost super buna, mult mai buna ca la angelo, dupa parerea mea....o pizza mica este cat una mare de la alte pizzerii....si , spre surprinderea noastra, nu ne-a pus sa platim cele 2 boluri mari de ketchup aduse Surprised....si preturile ne-au uimit....mancare multa, f buna si cat de cat ieftina....faza mai nashpa e ca am asteptat cam mult sa ne aduca mancarea, dar a meritat din plin....si deserturile sunt f delicioase =p~

De acum inainte, am promis ca vom manca pizza numai de acolo...v-o recomand si voua ...tel: 59 01 01
Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 7:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu spusai demult ca la Kentucky haleala ii buna... da` voi nimic; batman, batman! Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 9:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

deci nu mai calc la Kentucky in viata mea.Chiar acum cateva minute m-am intors de acolo si inca imi vine sa vars. Atmosfera naspa, chelneri impresari , pizza naspa si in plus mi-a adus pizza plina cu ceapa ..desi in meniu pizza taraneasca nu avea acest ingredient magic. Cand i-am spus chelnerului nici macar nu si-a cerut scuze...in fine ..se puteau afce mai multe acolo , dar nu sunt genul ala de persoana sa ma cert cu ei .
am mancat f putin din pizza..pt ca era f scarboasa cu ceapa aia . Si da, sosul a fost mult si gratis..dar cat sa pun peste pizza sa nu se mai simta gustul de ceapa?? Mad

Angelo rullz , Kentucky suxxxx !
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 10:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

Bine ca tii tu cu ursu` dom`le... uite ca eu nu am nimic de reprosat celor de la Kentucky. Very Happy

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
lollex
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

io consider o pizza buna pe cea de la DaVinci, daca ar fi pizzerie Albert (Costinesti) si in Ploiesti, in fiecare zi ma gaseati acolo Laughing
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 3:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Hai ca pana la urma tot le reprosez ceva alora de la Kentucky... aceeai chelneri impresari de care amintea nea sefu'. Da' pizza de acolo tot cea mai buna pe care am mancat-o in Ploiesti ramane.

Posed blog... click!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 6:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

imi mentin parerea..cea mai naspa pizza acolo Laughing
DaYanNaLuVvPufF
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 6:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

FOARTE buna pizza de la Giulia !! Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum