| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Oare este corect sa vedem o echipa din alt oras jucand in liga I la Ploesti? |
| DA |
|
20% |
[ 1 ] |
| NU |
|
40% |
[ 2 ] |
| DOAR PETROLUL |
|
40% |
[ 2 ] |
|
| Voturi totale : 5 |
|
| Autor |
Mesaj |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 160 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 2:21 pm |
|
|
CS Otopeni va juca la Ploiești, dacă promovează
Suporterii ploiesteni vor avea din nou ocazia sa vada Liga I la ei acasa
Suporterii ploiesteni vor avea din nou ocazia sa vada Liga I la ei acasa
Dacă SC FC Petrolul nu promovează nici după al patrulea an consecutiv în Liga I, iubitorii fotbalului din Ploiești pot avea, totuși, din vară, o echipă de prim eșalon. Asta cu condiția ca CS Otopni, ocupanta poziției secunde în seria I a ligii secunde să acceadă în Liga I.
În perspectiva licențierii pentru a evolua în primul eșalon, conducerea de la CS Otopeni a avut de ales între arenele “Progresul”, din București și “Astra”, până la urmă fiind preferată varianta de a juca în Ploiești. Oficialii de la CS Otopeni, Dragoș Cristean și Mugur Porumbacu au demarat deja negocierile pentru a perfecta un contract de închiriere pentru arena din cartierul de Vest al Ploieștiului, arenă ce aparține lui Ioan Niculae.
Directorul executiv al CS Otopeni, Mugur Porumbacu spune că: “până la demararea și încheirea proiectului pe care-l avem în Otopeni, de a construi un stadion care să îndeplinească cerințele primului eșalon, ceea ce sper că se va întâmpla în câțiva ani, varianta Astra este ceea mai bună pentru noi, din punct de vedere al distanței până la teren și al condițiilor. Sper să semnăm un contract cu proprietarul arenei și sunt convins că, în afara celor din Otopeni, care vor veni să vadă echipa ajunsă, sper eu, în primul eșalon, și oamenii de fotbal ploieșteni vor fi alături de noi” _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 11:59 pm |
|
|
Mda... mai intai sa promovese Otopeni-u` si dupa, mai vorbim. In fine, nu consider ca ar fi bine... totusi, de ce nu alege un stadion din capitala? E mai aproape totusi. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:04 am |
|
|
| niledA a scris: | | Mda... mai intai sa promovese Otopeni-u` si dupa, mai vorbim. In fine, nu consider ca ar fi bine... totusi, de ce nu alege un stadion din capitala? E mai aproape totusi. |
din cate am inteles cei de la progresu cer o chirie prea mare...de aceea au ales sa joace pe arena columbia........ _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:10 am |
|
|
ASTRA tata ,ASTRA ... _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:12 am |
|
|
| niledA a scris: | Arena Columbia? ... bre, lamureste-ma! Care ii Arena Columbia? |
Stadionul pe care a jucat Astra se numeste arena Columbia ...Astra _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:15 am |
|
|
Aha... mersi de lamurire... apropo totusi, pe arena respectiva nu se joaca nimic acu`? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:17 am |
|
|
| niledA a scris: | | Aha... mersi de lamurire... apropo totusi, pe arena respectiva nu se joaca nimic acu`? |
deocamdata nu...mai face antrenamente echipa orasului CSM FC PLOIESTI acolo,,,dar meciuri oficiale din cate stiu yo ...nu... _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:24 am |
|
|
Da` de ce nu joaca CSM-u` acolo? Arena are nocturna... sau orgoliu ii prea mare?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:28 am |
|
|
| niledA a scris: | Da` de ce nu joaca CSM-u` acolo? Arena are nocturna... sau orgoliu ii prea mare?  |
daca sti rasp dc mai intrebi?.....noi suporterii nu am vrut sa se joace acolo ...CSM-ul sa joace acolo unde ii este locul adica pe batrana arena ILIE OANA.... _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 5:20 pm |
|
|
Otopeniul a semnat precontract pentru "Astra"
Directorul clubului CS Otopeni, echipă ce ocupă în prezent poziția secundă în seria I a Ligii a II-a, Mugur Porumbacu a depus la Federația Română de Fotbal, mai precis la Comisia pentru Licențiere condusă de Viorel Duru, dosarul pentru obținerea licenței pentru a putea evolua în primul eșalon.
Porumbacu a semnat, la Ploiești, un precontract pentru a utiliza stadionul "Astra", proprietarul stadionului, Ioan Niculae, fiind de acord să găzduiască echipa ilfoveană în perioada 1 iulie 2008- 30 iunie 2009, dacă aceasta va ajunge în primul eșalon. Porumbacu a spus că: "Sunt sigur că lumea din Ploiești va veni să vadă echipele de prim eșalon, și dacă vom reuși să ne ducem la bun sfârșit obiectivul, această promovare istorică pentru Otopeni, vom avea susținători și din Prahova. Condițiile găsite la "Astra" sunt bune, distanța ce trebuie parcursă, la meciuri, nu este mare, așa că nu trebuie altceva decât să promovăm și vom avea unde evolua". _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 6:01 pm |
|
|
Pana la urma, poate ca nu-i o idee rea... din moment ce nu joaca nimeni acolo, nu vad niciun motiv pt care sa nu joace Otopeniul. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 4:53 pm |
|
|
3 x Otopeni
Săptămâna aceasta,
nou-promovata în prima ligă CS Otopeni se va muta cu "arme și bagaje" la Ploiești, echipa antrenată de sârbul Miodrag Jesic urmând să susțină pe arena locală "Astra" nu mai puțin de trei meciuri amicale. Jucătorii de la trupa ilfoveană vor evolua, miercuri, 16 iulie, în nocturnă, de la ora 20.00, contra echipei antrenate de către Valeriu Răchită, CSM FC Ploiești, apoi, de la aceeași oră, joi, 17 iulie, vor da piept cu o altă divizionară secundă - Progresul București. Repetiția generală pentru partida de debut în primul eșalon a "chiriașilor" de pe "Columbia" se va desfășura duminică, 30 iulie, tot la 20.00, în compania unei formații de peste hotare. Iar asta cu fix o săptămâna înainte ca, în "9 Mai", să vină campioana en-titre CFR Cluj. Până atunci, lucrările de cosmetizare și reamenajare a stadionului din Cartierul de Vest la standardele impuse de către Comisia de licențiere a Federației Române de Fotbal, pentru a găzdui meciuri din Liga I, sunt în curs de finalizare. Chiar în aceste zile se va termina montarea celor 37 de camere de luat vederi care vor supraveghea, permanent, tribunele și peluza. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
|