Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
ce as putea face atunci cand un profesor face misto de elevi
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
loricica
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 1:06 am  Raspunde cu citat (quote)

as vrea si eu sa aflu ce as putea face in legatura cu profesorul de istorie care pur sh simplu face misto de noi la ore .... incepe o fraza sh uita sa o termina ...nu ne preda suficient de ex: la revolutia de la 1848-1849 in cartea de istorie este de 3 pagini iar dansul ne-a predat o jumate de pagina de caiet mic . nu mai suportam asa ceva . respectul fata de noi unde este??? eu as vrea sa fac plangere dar la ceilalti colegi le este frica ca nu inchie situatia ca mai suntem si cls a 8 > nici parintii nu ma lasa sa ma duk sa vb cu directoarea ce pot face va rog sa imi raspunde-ti urgent Sad Sad Sad Sad credeti-ne ne-am saturat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 2:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

uite..la mine in fostul liceu la o clasa era un prof..si elevilor nu le-a convenit si s-a facut o cerere la directoare semnata de parinti si de elevi si li s-a schmbat proful respectiv..ideea e ca in cursul anului in curs nu ai ce face..sfatul meu este sa incerci sa nu o iei ca o chestie personala si sa te apuci tu sa inveti singura din carte si o sa reusesti si fara indrumarea lui!te asigur eu!
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
loricica
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 11:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
uite..la mine in fostul liceu la o clasa era un prof..si elevilor nu le-a convenit si s-a facut o cerere la directoare semnata de parinti si de elevi si li s-a schmbat proful respectiv..ideea e ca in cursul anului in curs nu ai ce face..sfatul meu este sa incerci sa nu o iei ca o chestie personala si sa te apuci tu sa inveti singura din carte si o sa reusesti si fara indrumarea lui!te asigur eu!

Dap stiu chestia asta ca pe semestru 1 am tocit cartea sh a meritat am luat 10 nu am inteles nik de la el sh aqm imi scoate ochii ca am copiat sh k nu e meritu meu k e meritu lui ....si sunt multe exemple de dat sau sa vezi vocabular de profesor "nu mai ma freca atat la melodie ca me enervez"! iti dai seama ce educatie da elevilor yo mai am 2 luni sh scap de el dar nu ma gandesc dekt la ceilalti ..... SARACI DE EI!!!!!!! sh tot pe mn m-a chemat astazi la directoare zice ca l-am jignit !!!i-am zis dekt adevarul da asta e sunt prezenta cu corpul la ora lui sh abenta cu mintea invatz singura ms de sfat kisssssssss
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 12:05 am  Raspunde cu citat (quote)

OFF TOPIC: Mi-e lene sa te fac atenta la stilu` de scris folosit... da` iti recomand ca pe viitor, sa renunti la chestii gen "k", "tz", "sh"... etc... ok pumpkin? Laughing

Revenind... eu am o mare problema cu profesori de genu` asta. In generala nu a fost cazu`. Da` mai nou, in liceu, am avut destul de multe conflicte verbale cu astfel de profesori care, isi bat pur si simplu joc de elevi. Sfatu` meu ar cam fi acelasi pe care ti l-a dat sinel. Puneti mana, luati-va inima in dinti si reclamati profesoru` respectiv la directiune. Sau a-ti putea merge mai sus, la inspectorat... da` acolo, ca sa va duceti, tre` sa aveti un temei zdravan. Wink

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Ultima modificare efectuata niledA la Joi Mar 20, 2008 12:07 am, modificat de 3 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 12:05 am  Raspunde cu citat (quote)

hei...e ok sa te gandesti la altii..dar cu o floare nu se face primavara..si daca ei nu vor sa-si apere drepturile problema lor..oricum..frumos din partea ta..si sunt sigur ca o sa iei o nota foarte mare la istorie!
Sus
loricica
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 12:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
OFF TOPIC: Mi-e lene sa te fac atenta la stilu` de scris folosit... da` iti recomand ca pe viitor, sa renunti la chestii gen "k", "tz", "sh"... etc... ok pumpkin? Laughing

Revenind... eu am o mare problema cu profesori de genu` asta. In generala nu a fost cazu`. Da` mai nou, in liceu, am avut destul de multe conflicte verbale cu astfel de profesori care, isi bat pur si simplu joc de elevi. Sfatu` meu ar cam fi acelasi pe care ti l-a dat sinel. Puneti mana, luati-va inima in dinti si reclamati profesoru` respectiv la directiune. Sau a-ti putea merge mai sus, la inspectorat... da` acolo, ca sa va duceti, tre` sa aveti un temei zdravan. Wink

da am fost ieri la directoare si i-am spus tot si a zis ce nu are ce sa ii faca ca este titular si ca nu sunt singura ca s-a plans de el si a zis sa nu ma complic sa ma duc la inspectorat ca dejeaba nu ma asculta !!!!! cred ca o sa chem un pshiolog sa ii faca un control !!!!!! nici un profesor din scoala nu il sufera dar ne-z zis sa nu il mai bagam in seama ASTA E!!! mergem inainte nu mai avem ce sa facem Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 9:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu ti-am spus ca faza cu inspectoratu` ii numa` in caz de urgenta si numa` cu ceva consistent. In fine... daca spui ca directoarea a zis ca nu poate sa-i faca nimic, atunci se pot spune doua lucruri.

1. O doare in 14 de voi... pt ca, daca toti profesorii si ea stiu cum ii nea caisa ala, atunci gasea un inlocuitor de multa vreme.
2. Daca dai la Istorie la Capacitate/Teste Nationale/Teze nationale sau ce Dumnezeu mai dati voi, ca m-a bagat rau de tot var-miu in ceata cand mi-a explicat, pune mana si fa rost de un profesor bun de Istorie cu care sa faci pregatire si fa pregatire. Wink

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
loricica
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 9:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

de exemplu ala de istorie mi-a zis ca nu imi incheie situatia ca am facut gura si ca am fost la directoare si a zis sa imi iau adio de la liceu daca intru la sam e bine si yo vreau sa intru ori la mihai viteazul ori cuza ce ma fac acum???????
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Mar 22, 2008 3:11 am  Raspunde cu citat (quote)

Mai, deci, daca a inceput cu astfel de amenintari si directoarea nu zice si face nimic... atunci... nu stiu cum sa va spun... da` fuguta la inspectorat si facuta reclamatie. Wink Nu este normal ca un profesor sa-si bata joc de un elev. Totusi, om fi noi elevi si tre` sa ne supunem anumitor chestii, da` parca bataia de joc nu intra in fisa postului unui profesor, nu?

Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Sam Mar 22, 2008 11:29 pm  Raspunde cu citat (quote)

poti face o sesizare scrisa la director ca nu iti va incheia media..ca sa ai o asigurare(in cazul in care face pe nebunul)..insa nu va face asta pentru ca zboara din invatamant Wink ,stai linistita!
off topic: de ce nu ai mentionat si caragiale in lista liceelor.eu acolo am terminat acum un an si ti-l recomand cu caldura Very Happy
Sus
loricica
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 12:23 am  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
poti face o sesizare scrisa la director ca nu iti va incheia media..ca sa ai o asigurare(in cazul in care face pe nebunul)..insa nu va face asta pentru ca zboara din invatamant Wink ,stai linistita!
off topic: de ce nu ai mentionat si caragiale in lista liceelor.eu acolo am terminat acum un an si ti-l recomand cu caldura Very Happy

pey caragiale este un liceu pentru copiii fff buni si nu cred ca ma incadrez adica poate am eu medie dar daca ajung acolo si nu o sa pot face fata????? imi e frica apropo tu cu cat ai intrat ???? sau cu cat se intra la caragiale eu am 9.63 pana acum dar sa vedem ca mai am de dat 3 teze sper sa fie bine si in legatura cu ala de istorie am vorbit cu directoarea si mi-a zis ca nu poate face asa ceva o sa fie bine mi-a zis directoarea :*
Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 12:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

ehe...eu am intrat in 2003 la caragiale..cu 9.44 la mate-info, si am luat bac-ul cu 9.41 anul trecut,acum sunt anul 1 la facultate Cool ...si crede-ma ca odata ce ai intrat.fatza faci sigur!..adica sunt profi super de treaba si intelegatori,si intradevar nivelul este altul fata de celelalte licee,dar merita!
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 2:42 am  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
... ce ai intrat.fatza faci sigur!...

Laughing Laughing Laughing ... nea moderatoru`, ce faci bre? Incalci regulamentu`? Laughing Laughing Laughing

Si ce ma, numa` Caragiale, Cuza si CNMV is in Ploiesti? Mai e si Administrativu` frate... si acolo poti sa optezi pt a intra... ii liceu bun! Wink

PS: daca sinel isi lauda liceul pe care tocmai l-a absolvit, de ce sa nu fac si eu la fel cu cel al carui elev inca mai sunt pana in Iunie?

Sus
loricica
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 9:12 am  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:

Si ce ma, numa` Caragiale, Cuza si CNMV is in Ploiesti? Mai e si Administrativu` frate... si acolo poti sa optezi pt a intra... ii liceu bun! Wink

PS: daca sinel isi lauda liceul pe care tocmai l-a absolvit, de ce sa nu fac si eu la fel cu cel al carui elev inca mai sunt pana in Iunie?

da e bun si administrativ dar este liceu industrial si eu vreau un liceu teoretic vreau sa iasa ceva din mine cu toate ca nu conteaza unde faci liceul dar baza spre facultate si ce vrei sa devii este un liceu bun
apropo de unde iau si eu optiunile??? ca inca nu ni le-a dat de la scoala ??? sunt pe net undeva????
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 3:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu am glumit mai cu recomandarea... Wink ... alegi ce liceu doresti tu, normal.

Cat despre optiuni, stiu ca o sa vi le dea de la scoala cat de curand... sau, cel putin, asa se proceda pe vremea mea... acu` foarte multi ani. Laughing

PS: Loricica mama, numa` topicu` asta e pe forum? Laughing Laughing Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum