Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
D&T Auto Best Scoala de soferi ploiesti

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Scoli de Soferi
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dtautobest
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 29/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 10:54 am  Raspunde cu citat (quote)

Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, instructor si profesori atestati, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul ”Prim ajutor”, cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro

[/img]
auto proprii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 9:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

domnu sef procedeaza dumneata cu linkurile din semnatura Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 9:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

gata, am rezolvat . Am lasat totusi linkul din continutul topicului pentru aici e o categorie despre scoli de soferi si e normal sa-si prezinte oferta.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 9:59 pm  Raspunde cu citat (quote)

Asa nea Sefu`... fa-ti datoria! Laughing Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
viorel
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 11:35 am  Raspunde cu citat (quote)

dtautobest a scris:
Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, instructor si profesori atestati, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul ”Prim ajutor”, cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro

[/img]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
viorel
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 11:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Instructor, profesor legislatie, sala legislatie, psiholog, medic prim ajutor, chestionare si carti totul e la superlativ !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 4:29 pm  Raspunde cu citat (quote)

mda, acum totusi nu trebuie sa-si faci 2 useri ca sa te lauzi singur Wink ...parerea mea
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 12:07 am  Raspunde cu citat (quote)

"sah la rege"..imi place pleonasmul:))
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Scoli de Soferi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum