|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
alexx nou venit

Data inscrierii: 11/Mar/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:04 pm |
|
|
| E de satira, ceva gen Catavencu. De curand si-au schimbat si fatza, si-l alimenteaza zilnic. www.altphel.ro |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 4:29 pm |
|
|
dap, mi se pare destul de okay, imi place felul cum pun ei problema, sa zicem ca e ok si noua lor "fata" . Chiar vazusem zilele trecute la Nasul ,pe b1 tv ca a fost invitat domnu Patrascu (sper ca nu gresesc numele) si au fost demascate cateva operatiuni ale bastanilor din Prahova .
O astfel de publicatie e binevenita din punctul meu de vedere !
Poate o sa comentam aici unele stiri aparute acolo. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 4:49 pm |
|
|
"Unde își ascunde primarul banii de nevastă și cum împacă vicele nu una, ci două amante? Cât îi ia vicelui Leonaș să-l îmbete pe primarul Ilie dimineața? Cât de prost e condusă comuna Brazi? Cum se câștigă la Brazi o licitație pentru o sală de sport?"... opa! mi-s mandru! Se vb in prim plan despre comuna mea. Imi place! Jos cu mafia locala!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|