| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 11:06 am |
|
|
Am deschis acest topic pentru a afla mai multe despre furnizorii de internet din Ploiesti . Ce preferati ? O conexiune la internet printr-o retea de cartier sau sa aveti net de la un furnizor mai cunoscut cum este UPC ?
Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele in ambele cazuri ?
Am vazut ca UPC in dezvolta reteaua sde internet in tot Ploiestiul ( cred ca mai sunt putine zone neatinse de ei) si se spune ca de la 1 ianuarie retelele de cartier ar putea sa dispara pentru ca administratorii vor fi obligatii sa intinde cablurile de la retele pe stalpi ( asta implica taxe mari pe trebuie platite), dar cred ca exista posibilitatea realizarii unor retele wireless, dar nu ce fel de costuri implica asta . Nu ma pripep foarte bine la asa ceva, astept sa ne spuna un cunoscator mai multe . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 8:35 pm |
|
|
| eu deocamdata prefer sa fac parte dintr-o retea de cartier. Preturile sunt mai mici si calitatea bunicica. De la anul mai vedem ..... |
|
|
|
 |
ramses nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 8:50 pm |
|
|
| eu beneficiez de serviciile de la UPC si in legatura cu internetu sunt multumit |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 8:38 pm |
|
|
Legat de RDS. Da' vă zic eu, că cel mai bine e cu WiFi-u' pe acces point-urile din oraș. Cam cum fac eu cu PSP-u.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 12:56 pm |
|
|
eu una beneficiez de serviciile "nemaipomenite" oferite de reteaua de cartier....sincer m-as gandi sa ma abonez si eu la UPC,pentru ca par mai seriosi  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Dec 14, 2006 3:20 pm |
|
|
| pe scara la mine tocmai si-au instalat sculele cei de la Sysnet . Oferta lor este de 10 euro pe luna plus taxa de conectare inca 10 euro. Pe hartia care o am de la ei scrie : fibra optica la scara blocului, canal internet pana la 2Mbps, national 5Mbps, metropolitan 100Mbps . Mai are cineva internet de la ei ? |
|
|
|
 |
ploiesteanu nou venit

Data inscrierii: 17/Dec/2006 Mesaje: 10
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 10:51 pm |
|
|
| Niraen, explica te rog. Da-ne cateva amanunte |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 12:17 am |
|
|
@Ploiesteanu: Erm... apăi trebuie să deții un aparat WiFi Certified. Adicătălea, un PSP, un Nintendo DS, un laptop, ceva. Astfel, poți să te conectezi la Internet în timp ce-ți bei cafeaua sau în timp ce-ți iei prânzul. Totul gratis. Și asta pe lângă vitezele de 54 Mbps pe 802.11b.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
blackdust26 nou venit

Data inscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 11:12 pm |
|
|
SUGETI PULA!
Ultima modificare efectuata blackdust26 la Sam Oct 18, 2008 12:16 am, modificat de 2 ori in total |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 11:56 am |
|
|
| blackdust26 a scris: | Internetul meu merge greu si pica des.Sunt de 2 ani la UPC si datorita faptului ca nu stau la bloc, si ca stau in zona hotelului prahova, nu am posibilitatea de a ma transfera la alt provider.
As da orice pentru a avea si alte alternative decat UPC in zona mea !!!
Stau in centrul Ploiestiului si am net de o calitate slaba, in timp ce locuitorii Bucovului au un provider acolo la compania ce le furnizeaza cablu, care le ofera servicii internet mult mai bune(decat cele care mi se ofera mie).
Oare Nu exista solutii si pentru mine??? |
RDS, te poți transfera. Cable link cu 2 mbps Internet și 50 mbps Intranet (metropolitan). Trebuie decât să vorbești cu ei, sunt sigur că poți să conectezi la ei. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
blackdust26 nou venit

|
Trimis: Mar Dec 26, 2006 3:35 am |
|
|
SUGETI PULA!
Ultima modificare efectuata blackdust26 la Sam Oct 18, 2008 12:16 am, modificat de 3 ori in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Dec 26, 2006 11:56 am |
|
|
sincer nu stiu ce sa fac ! nu ma plang foarte tare de netul pe care il am acum , dar parca se poate mai bine. Pentru navigare pe internet n-am probleme, cu descarcatul nu prea ma omor, dar ma stresezeaza cateodata cand vreau vreau sa vad un fisier video pe net si imi merge cu intreruperi. Nu mi se intampla mereu asa, dar oricum..simt ca se poate mai bine . Acum eu platesc 30 RON, la sysnet e 35 . Nu ma face 5 lei, dar totusi parca mi-e sila sa ma mut . Chiar sunt curios...cu cat descarca prietenul ala al tau de pe site? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
blackdust26 nou venit

|
Trimis: Joi Dec 28, 2006 4:15 am |
|
|
SUGETI PULA!
Ultima modificare efectuata blackdust26 la Sam Oct 18, 2008 12:15 am, modificat de 2 ori in total |
|
|
|
 |
blackdust26 nou venit

|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 5:24 pm |
|
|
SUGETI PULA!
Ultima modificare efectuata blackdust26 la Sam Oct 18, 2008 12:15 am, modificat de 2 ori in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:47 am |
|
|
eu unul am scapat de reteaua de cartier din care faceam parte si am apelat la serviciile UPC, pana acum sunt destul de multumit. viteza de download nu vroiam eu foarte mare, in schimb vreau stabilitate..vreau sa nu-mi pice netu' de 2 ori pe zi sau de fiecare data cand e o furtuna. Am luat un abonament interesant :internet + telefon fix totul la 55 ron. Zic eu ca e destul d eprofitabil ca pentru ca la Romtelecom dadeam vreo 30 de ron numai pe abonament. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|