Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
FC Petrolul
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Murdoc
membru
membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Sam Feb 16, 2008 7:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Mosule, ai dreptate! Nu am nimic de obiectat. Da` vorbind la general. Eu nu prea ma regasesc in descrierea aia. Si-ti spun si de ce: eu nu tin cu Steaua pt ca ii merge bine acu` sau pt ca am vazut-o odata la TV. Tin pt ca este prima echipa cu care am avut un contact(fie el si prin intermediul TV-ului). Si, dupa cum am spus cu vreo 2 post-uri mai sus, sunt "stelist pana la moarte" fie si in Liga a II-a sau Divizia Interjudeteana. Wink
Si sa-ti mai spun o chestie... daca era sa tin cu echipa locala, tineam cu Gloria Buzau, pt ca am stat in zona aia pana mai acu` vreo 7 ani..

Sincer din ultimul tau post nu am inteles nimic...in propozitia a 5-a spui ca nu tii cu steaua pt. ca ai vazut-o la televizor, ca in urmatoarea propozitie sa spui ca susti steaua pt. ca e prima echipa de fotbal cu care ai avut contact prin intermediul televizorului.
Daca e asa, nu inteleg de ce nu ai ales sa tii cu echipa din Brasov. Si pe ea o vedeai pt. prima oara in viata. Eu sincer dintre cele doua as fi ales sa tin cu echipa care pierde.
Curios, dar alegarea ta de a sustine steaua, este defapt alegerea a aproape jumatate din populatia Romaniei. Laughing
Mai am o intrebare la care te rog sa-ti raspunzi singur...daca declari deschis ca tii cu "steaua pana la moarte", inseamna ca mergi des la meciurile echipei (eu asta inteleg prin afirmatia ta, ca esti un suporter care "tzii aproape" de echipa). Te rog sa te gandesti si sa-ti raspunzi singur cand ai vazut ultima oara un meci pe viu al stelei...
In plus ca moderator/administrator pe forumul Prahovei, macar dintr-un pic de patrotism local si nu as fi declarat public (pana la urma si forumul e un loc public, virtual ce-i drept) ca sustin o echipa in afara de PETROLUL.
Pe de alta parte e si pacat ca prahovenii sa sustina echipe care nu-i reprezinta cu nimic, doar datorita faptului ca sunt la moda intr-o perioada sau alta, atunci cand au deja o echipa locala de traditie si una dintre putinele cu palmares din fotbalul romanesc.
Oarecum de inteles in aceasta problema sunt suporterii care nu au o echipa locala sau au o echipa locala fara "nume", dar si aici lucrurile sunt interpretabile...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Sam Feb 16, 2008 8:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu sunt neutru..nu prea ma omor dupa fotbal..io-s mai ult dupa handbal..dar oricum...cand vine vorba de orice echipa din prahova...indiferent de sport..eu zic ca aceea echipa ar trebui sa fie no1 pentru noi prahovenii!!
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Feb 17, 2008 2:19 pm  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
eu sunt neutru..nu prea ma omor dupa fotbal..io-s mai ult dupa handbal..dar oricum...cand vine vorba de orice echipa din prahova...indiferent de sport..eu zic ca aceea echipa ar trebui sa fie no1 pentru noi prahovenii!!

vb ma sinel , uite un explemu pt tot prahoveanu....am sa te iau la meciurile PETROLULUI (CSM bineteles)....mergi cu mine pe 29 la Predeal?>???? Very Happy
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Feb 17, 2008 8:45 pm  Raspunde cu citat (quote)

ehe..vb vine...eu ma rezum la tv si la a citi articole..sa nu pun la socoteala ca pe 29 lucrez Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Feb 18, 2008 2:14 am  Raspunde cu citat (quote)

Murdoc a scris:
Sincer din ultimul tau post nu am inteles nimic...in propozitia a 5-a spui ca nu tii cu steaua pt. ca ai vazut-o la televizor, ca in urmatoarea propozitie sa spui ca susti steaua pt. ca e prima echipa de fotbal cu care ai avut contact prin intermediul televizorului.

Din punctu` meu de vedere, e foarte logica treaba... hai s-o spun intr-o alta forma... Nu tin cu Steaua pt ca-i merge bine sau pt ca e mereu la TV... tin pt ca(hai sa fiu radical) este prima echipa din viata mea. Numele asta l-am retinut in meciu` ala(nu ai obesrvat ca nici nu retinusem bine numele echipei adverse? stiu doar ca era din Brasov) si, sincer sa fiu, nu a avut nicio influenta rezultatu` aclelui meci(fu` 1-1 parca)... da` sincer sa fiu, nu stiu de ce tre` sa ma complic eu cu atatea amintiri... Steaua e echipa pe care o sustin... si cand bate pe Dinamo cu 1-0, da` si cand pierde in fata lu` Dinamo cu 1-4. Si chiar de nu mai ia titlu` 10 ani de acum incolo... chiar de ajunge in Liga a II-a(cum s-a intamplat cu cea mai iubita echipa dintr-o tara vecina nou... nu tin minte exact numele), tot stelist ma voi numi...

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Feb 18, 2008 2:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

este un foarte mare OFF TOPIC aici Laughing ...mai conteaza daca e stelist sau nu,a recunoscut ca inainte de toate e PLOIESTEAN si cu asta a dat de inteles ca este si aproape de PETROLUL(CSM-singura echipa a Ploiestiului)...
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Feb 18, 2008 8:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

Iote dom`le unu` cu capu` pe umeri. Brava dom`le. Si ce daca ii Off Topic ce-i aci. Si-asa nu posta nimeni nimic despre Petrolul. Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Murdoc
membru
membru

MesajTrimis: Sam Mar 01, 2008 10:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

"Ce nu știe multă lume este că, anul acesta, la fel ca în toți anii trecuți, bugetul statului era în pom. Așa s-a inventat celebra taxă auto. Băieți prevăzători însă, finanțiștii și-au luat și alte măsuri, prevăzând parcă destinul tragic al taxei. Astfel, s-a dispus ca, în lunile ianuarie și februarie, comisarii de la Garda Financiară să dea o mână de ajutor Finanțelor pentru colectarea taxelor și impozitelor restante. Uite-așa, băieți care nu mai fuseseră de ceva timp deranjați, fie pentru că aveau blat cu conducerile unităților respective, fie pentru că erau protejați politic, de la București, fie pentru că aveau firme care cotizau serios unde trebuie, au fost călcați de comisarii Gărzii. După cum știți, spre deosebire de cei de la Finanțe, ăștia de la Gardă sunt o specie aparte de controlori, un fel de pitt-bulli care, dacă te-au apucat, nu-ți mai dau drumul până nu achiți tot. Desigur, este interesantă lista marilor datornici la bugetul de stat, de-aia o veți afla de la noi săptămâna viitoare.

Astăzi, vă spunem doar că Garda a reușit să facă o descoperire care cu siguranță ar putea constitui obiectul unui studiu al cercetătorilor britanici. Despre ce este vorba? Pe lista datornicilor, apar două societăți care ne-au gâdilat într-un mod plăcut auzul. Fotbal Club Petrolul SA figura, până acum câteva zile, la capitolul datorii la bugetul de stat, cu suma de șase miliarde de lei vechi. Pentru a-i mai duce nițel cu zăhărelul pe pitt-bulli, reprezentantul societății, Florin Bercea, a cotizat un miliard de lei (asta ca să explicăm și campania slabă de achiziții a echipei sindicaliștilor) la Fisc. Mai are cinci miliarde, adică bugetul alocat de SC FC Petrolul SA returului de campionat, asta ca să explicăm și de ce echipa va termina mai jos de locul șase acest sezon. Dar că băieții ăștia nu-și plătesc datoriile și merg numai la mica ciupeală, păcălind, iată, și statul, nu numai fotbaliștii pe care îi au pe statele de plată, știați. Ce sigur nu știți este că la Finanțe mai figurează o societate care se numește, simplu, Fotbal Club Petrolul și care are datorii de zece miliarde de lei vechi. Problema e că nimeni nu știe nimic despre această societate. Ea nu mai figurează la Registrul Comerțului, iar în baza de date de la Finanțe are un CUI din nouă cifre (102855568), cu una mai mult decât prevede legea. în condițiile în care SC FC Petrolul SA a înregistrat marca Petrolul la OSIM și nimeni în afară de ea nu o mai poate folosi, ne întrebăm cine sunt nemernicii, jegurile, hahalerele și hoții ordinari care au această firmă și care și-au permis să acumuleze aceste datorii, pătând astfel brandul Petrolului, de care numiții Luca Liviu, Bercea Florin și Alexandru Eduard au atâta grijă. Cât despre noi, proștii, logic că avem conturile blocate la orice zece lei neachitați la buget, ca să nu mai vorbim de controale. Adică să mai vorbim și vom vorbi data viitoare, când avem pregătite niște surprize pentru niște băieți veseli, care permit ca alde Luca și Bercea să fie mai egali decât mulți alții în fața legii. Nu credem că vă interesează cum s-a îmbogățit Luca, de-aia nu vă vom spune acum, ci ceva mai târziu. "

Dragoș Pătraru - "AltPHel", 29.02.2008

Apropo de S.C. Petrolul...
Sus
Murdoc
membru
membru

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2008 3:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Murdoc
membru
membru

MesajTrimis: Mie Aug 27, 2008 7:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

In atentia presei libere si independente, nu a celei aservite!

Sunt un suporter ploiestean constient de faptul ca singura posibilitate de a aduce adevarul la cunostiinta opiniei publice este apelarea la publicatia dumneavoastra. Nu de alta, dar la Ploiesti, presa locala se afla sub controlul unor oameni care impiedica aflarea adevarului. In anul 2003, adevaratul Petrolul Ploiesti disparea definitiv din fotbalul romanesc, dupa ce a fost dezafiliat de conducatorii sai! Locul echipei este preluat de Otelul Galati, care astfel, continua in prima liga! Vechea structura ajunge in Divizia D (PRIMA LIGA JUDETEANA) si este uitata acolo. Intre timp, Florin Bercea si compania anunta o asa-zisa fuziune intre Astra si Petrolul. In fapt, nu are loc nici o fuziune, ci doar...o schimbare de denumire! SC FC Astra SA isi schimba denumirea in...SC FC Petrolul SA, iar conducatorii ei se manifesta ca si cum clubul pe care-l conduc, dupa ce Ioan Niculae este indepartat, ar fi adevaratul Petrolul! Asta desi exista un certificat de identitate in acest sens.

Ei mint ca au transferat (ASA CEVA ESTE IMPOSIBIL, FIIND CONTRAR REGULAMENTELOR) palmaresul de la echipa din D la cea din B.
In 2006, Niculae reinfiinteaza Astra dupa ce a luat locul Internationalului Pitesti. Un an mai tarziu, gruparea se transforma in actuala FC Ploiesti, avand girul a 15.000 de ploiesteni care au semnat o petitie publica cu prilejul campaniei "Petrolul e al nostru", dar si a fostelor mari glorii ale adevaratului Petrolul.
Asadar, echipa pe care dumneavoastra o denumiti in stiri este datorita unor inginerii doar in acte Petrolul, ea fiind de fapt fosta Astra, Astra cea adevarata!Tocmai de aceea, noi, fanii ploiesteni v-am fi recumoscatori daca ati trata pe larg acest subiect, dar mai ales daca a-ti denumi echipa lui Bercea doar SC FC Petrolul, pentru a nu intina ta memoria adevaratului Petrolul! Mentionez ca SC FC-ul acestui Bercea a realizat cea mai neagra perioada din istoria fotbalului ploiestean avand aproape sase ani consecutivi in liga a doua! Tocmai de aceea, ploiestenii fac tot posibilul ca favoritii lor de la FC Ploiesti sa se numeasca si in acte Petrolul si se judeca cu cei care au orchestrat numai masinatiuni de-a lungul anilor! Nu uitati denumirea corecta...va multumim anticipat. Am alaturat informarii mele si o copie a certificatului de identitate sportiva a echipei pe care dumneavoastra dintr-o regretabila, dar mai ales fortuita lipsa de informare, o denumiti in clasamente sau stiri "Petrolul".

Un suporter satul de minciuni - www.doarpetrolul.ro
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum