Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
C.S.M. Petrolul '52 Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2008 7:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

ÎNGERI ȘI DEMONI
O dedublare păcătoasă, în tribune și pe străzi

Suporterii ploieșteni, reuniți sub titulatura de "Lupii Galbeni", care au reprezentat, ani de-a rândul, galeria fostei echipe FC Petrolul Ploiești, sunt unii dintre cei mai cunoscuți din țară. Iar asta atât pentru numărul lor important, câr și prin mesajele inteligente și coregrafiile de excepție. Din nefericire - pentru că nu am văzut, totuși, pădure fără uscături -, există și în sânul acestui grup, alcătuit mai ales din tineri, elemente recalcitrante, care sunt în stare ca - de la manifestări pașnice - să degenereze în acte huliganice, de nedescris.

Întâlnirea dintre Ioan Niculae, finanțatorul CSM FC Ploiești, și o parte dintre "Lupii Galbeni" a impresionat printr-un dialog civilizat, în care fiecare parte și-a spus păsurile, iar cealaltă a ascultat-o în liniște. Aceasta este partea frumoasă a lucrurilor.
La București, însă, la arena "Valentin Stănescu-Giulești", meciul dintre Rapid și "U" Cluj nu a însemnat altceva decât un prilej de răfuială și de răzbunare pe fanii alb-vișiniilor, a unor fani ploieșteni, sub acoperirea unei fraternizări cu iubitorii culorilor alb-negre ale universitarilor ardeleni. Tot membri ai "Lupilor Galbeni" s-au "remarcat" prin atacuri violente, cu lanțuri, asupra unui rapidist, ajuns la spital!

Și drumul spre iad este pavat cu bune intenții

Într-un asemenea context contradictoriu, este neapărat nevoie de minți limpezi, care să judece faptele cu înțelepciune, fiindcă CSM FC Ploiești, echipa pe care "Lupii Galbeni" o susțin acum, nu are deloc nevoie de "devieri de la traseu", care ar pune în mare pericol însăși disputarea meciurilor de acasă, pe propriul teren - "Ilie Oană"! Deci, este necesar ca liderii galeriei să-și impună punctul de vedere, prin propriul exemplu, pentru a nu suferi, ulterior, tocmai favoriții purtători ai culorilor galben-albastre. Este o mare greșeală a încerca a se lega numele acestei echipe de actele reprobabile ale câtorva fani ai săi. Se știe că adevărați fani ai CSM-ului sunt acei băieți din peluză, care încurajează în mod sportiv și-și exprimă elegant punctele de vedere, prin arborarea de mesaje cu miez. Așa trebuie să fie mereu!

Unii "lupi galbeni" au turbat!

Cum aminteam mai sus, sâmbătă seară, la partida contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, de fotbal, dintre Rapid București și Universitatea Cluj, au avut loc incidente grave, între suporteri, în afara arenei!
Cinci fani ai gazdelor au fost atacați brutal, de un grup de 13 persoane, care au declarat că simpatizează gruparea ardeleană! Unul dintre suporterii rapidiști a fost umplut de sânge, după ce a fost lovit cu un lanț de metal, aproape de tâmpla stângă! În urma cercetărilor efectuate de Jandarmerie, dar și a imaginilor surprinse de un post de televiziune central, s-a constatat că cei 13 agresori sunt din județul Prahova!
Ei fac parte dintr-o grupare a galeriei "Lupii Galbeni", fiind sancționați de către forțele de ordine, la mai multe meciuri al celor două grupări fotbalistice ploieștene, SC FC Petrolul și CSM FC. Huliganii sunt simpatizanți ai CSM FC-ului lui Răchită și se pare că sunt cunoscuți pentru implicarea în mai multe scandaluri, care au avut loc în țară!
Unii dintre ei au fost amendați de Jandarmerie, chiar la meciul din turul campionatului, dintre Universitatea Cluj și Steaua București!
Există zvonuri cum că, și la meciul din Ardeal, dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, printre scandalagiii care s-au luat la harță, în peluza din Gruia, s-ar fi aflat alți doi ploieșteni!
Iată că, în ciuda "Legii lui Mitică", scandalurile în care sunt implicați suporterii români par departe de a se fi încheiat!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!

După cum ați aflat din numărul de ieri al Gazetei de Prahova, omul de afaceri Ioan Niculae s-a întâlnit, sâmbătă, la orele prânzului, cu jucătorii și suporterii liderului Seriei III-a a Ligii a III-a, de fotbal, CSM FC Ploiești. Este prima întrunire de acest gen, dintre un milionar în dolari și fanii unei echipe ploieștene. E vorba, bineînțeles, despre milionari care recunosc asta! Ci nu se fac că... plouă!
La final, "Lupii Galbeni" - că ei alcătuiesc galeria, destul de numeroasă pentru o divizionară "C", a CSM-ului - se arătau foarte mirați că înalți oficiali ai echipei pe care au susținut-o, până la autoexilarea sa la Mogoșoaia și Moreni, nu au manifestat, niciodată, o asemenea deschidere. Profitând de prilej, susținătorii au avut o solicitare de bun simț, exprimată - decent - prin intermediul unui banner: "Nume, stemă, S.A. / Doar așa putem progresa!". În rest, ei au mai reiterat și ideea rămânerii, cu orice preț, pe arena "Ilie Oană". De ce scriu toate acestea? Pentru că merită acordată o atenție în plus celor petrecute sâmbăta trecută, pe fostul stadion "Prahova".
În primul rând, e de reținut disponibilitatea lui Niculae de a discuta, liber, cu fotbaliștii pe care-i finanțează, aproape în exclusivitate, și pe care dorește să-i ajute să promoveze în Liga I. Asta chiar dacă municipalitatea l-a dus cu vorba, din vara trecută și până acum. Bașca, i-a "făcut cadou" omului și câteva Hotărâri de Consiliu Local lesne atacabile, de fiecare dată, în contencios! Dar să vedem ce vor mai zice, acum, colegi de breaslă dintre cei care tot au pus placa, de luni de zile, că ar fi "păpat" bani de la ploieșteni tocmai unul care a lăsat pe dinafară mii de oameni de la Rafinăria "Astra Română"!
În al doilea rând, Ioan Niculae, cunoscut - în urmă cu aproape un deceniu, atunci când a venit în Ploiești - ca un individ însoțit, permanent, de bodyguarzi, vine, în prezent, în mijlocul mulțimii, singur-singurel. Fără teama că vreun fan i-ar putea face ceva rău! Acest nou Niculae le-a transmis, astfel, ploieștenilor că nu se... sperie de ei, ci vrea să le finanțeze o echipă de fotbal, numai a lor! Una care să rămână, mereu, numai a lor și să poarte numele pe care ei îl divizinează: Petrolul! Nu e cam mare rușinea, pentru aleșii noștri din Consiliul Local Ploiești, să ne ducă în "A" un teleormănean?

CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2008 6:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

Petrolul nostu, cel de toata zilele

M-am nascut in bucuresti , am crescut cativa ani in mizil , d'abia in clasa 5-a m-am mutat la Ploiesti cu scoala la 15 minute de Ilie Oana in casa bunicilor mei.Nu stiam cati jucatori sunt pe teren la un meci de fotbal da auzeam tribuna explodand de acasa cand era gol pe stadionu ala de fotbal aproape de obor.Am intrat la Caragiale clasa 5-a si suferea la mine un coleg de clasa ca merge la meciuri la Petrolu.Avand bunic petrolist ,cu toate ca mai ma dusese pe Ilie Oana (dar varsta mult prea frageda nu-mi mai facilita amintiri) l-am vrajit sa ma duca si pe mine iar la Petrolul.Am fost , nu mai stiu ce meci , dar au trecut destul de multi ani si clubu asta ma face sa vin langa el.
Poate-s beat dar nu pot sa nu ma intreb , ce s****z ne face sa venim in continuare dupa un club care ne-a dat maxim 5 mari satisfactii in toata existenta sa dintre care 4 sunt pe vremea lu ceausescu cand majoritatea nu eram nascuti.Cum am zis si la inceput , practic nu ma leaga mare lucru de orasu asta , avand celalalt bunic dinamovist cu abonament si mutandu-ma acum in bucuresti puteam sa fiu lejer caine sau alta natie d'asta dubioasa.Dar cum s****z sa tradez culorile astea unice-n Romania , Petrolul , Petrolul Ploiesti.De fiecare data cand am fost intrebat de ce mai tin cu Petrolul ca-i in div B , C am raspuns pai cum sa nu tin cu ei si la rau suntem PETROLUL PLOIESTI. Suntem echipa aia galben albastra din orasu ala nu de prim rang dar care prin dragostea unora din locuitorii sai e oras foarte mare.Suntem Petrolul , suntem Ploiesti.Numai un petrolist de-al meu poate intelege aceasta simpla afirmatie.Si ganditi-va la faptu ca noi suntem foarte speciali pentru vremurile in care traim , mare majoritate din noi n-au prins nici o fericire cu Petrolul , putini dintre noi am prins cupa , eu personal am cumparat bilet de la finala cu toate ca meciu stiu ca l-am vazut la tv cu bunicii.Ganditi-va ca suntem unici in tara asta , suntem nebunii aia de au tinut un club in viata , ganditi-va ca fara noi Petrolul era egal oricand cu ISCT Campia Turzii sau cu oricare echipa vai mortii ei.Dar nu , noi am suportat urina berciana , am suportat multe zile in care ne faceeam ca nu auzeam caterincile proaste a le sclavilor capitalei de la noi din oras.
Cu toate ca pe hartie nu e asa nici acum dar NOI SUNTEM PETROLUL si atata timp cat noi o sa existam o sa existe si clubu asta ....care pare blestemat dar defapt e binecuvantat cu prosti d'astia loiali indiferent de situatie.Poate v-ati dat pana acum seama ca sunt destul de multi petrolisti care habar n-au de alte echipe......noi iubim PETROLUL si punct......iubesc asta la voi.
Cresteam si eu , ma uitam la altii , la fenomenu ultras din tara, multa vreme aveam nervi ca la noi in peluzaa daca zici o brigada de prin italia de la vreo obscura habar n-are lumea dar acum JUR ca respect asta , dovedeste ca la noi PETROLUL e totu , noi nu venim din dragoste de fotbal , noi nu venim din suferinta ultras.

SUNTEM PETROLUL , SUNTEM PLOIESTI!

editat de niledA: Cenzureaza-ti cuvintele "neortodoxe"!

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Feb 28, 2008 12:37 am  Raspunde cu citat (quote)

Amu`, domnu` Chitu, va rog si eu ceva... Corectati-va textu` si cenzurati-va cuvintele "dubioase"... ca sa nu fac eu asta... totusi, suntem o comunitate civilizata de oameni. Wink

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Murdoc
membru
membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Joi Feb 28, 2008 9:57 am  Raspunde cu citat (quote)

"Ieri, conducerea tehnico-administrativa a echipei din Liga a III-a de fotbal, CSM FC Ploiesti, a sustinut o conferinta de presa, la care au fost prezenti presedintele Marian Manea si antrenorul Valeriu Rachita. In cadrul intalnirii cu presa a fost comunicat lotul definitiv al echipei pentru returul campionatului, din care fac parte 21 de jucatori. Astfel, s-a anuntat ca s-a renuntat la serviciile fotbalistilor Rogozinaru, Borz, Nita, Robicek si Panait, urmand a fi cooptati in randul formatiei Tarsoreanu si Francu.
Totodata, echipa ploiesteana mai are de finalizat ultimele detalii cu privire la achizitionarea experimentatului jucator Daniel Chirita. Despre aceasta mutare, presedintele Marian Manea a declarat: “Daniel Chirita a renuntat la un transfer in China pentru a juca la formatia noastra. Inca de saptamana trecuta el se pregateste cu echipa, iar in aceasta dupa-amiaza (n.n. – ieri) vom discuta ultimele aspecte ale contractului sau, care se va intinde pe o perioada mai lunga de timp”. "

(N.S.; P.A.) - "Prahova", Joi, 28 Februarie 2008
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Feb 28, 2008 10:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

FC Ploiești, gata de start

Echipa microbiștilor ploieșteni, nu și a municipalității, după cum se vede, ne referim, aici, la trupa lui Valeriu Răchită, denumită, încă, CSM FC Ploiești, este gata pentru a lua startul, în partea a doua a campionatului. Directorul tehnic și președintele Comitetului Director, Marian Manea (foto; dreapta), sunt mulțumiți de ceea ce au arătat jucătorii, în perioada de pregătire, și așteaptă cu nerăbdare returul. La fel ca și suporterii, care anunță o prezență numeroasă, mâine, la Predeal.

Discuții cu "Chiru"

Aseară, au avut loc discuții lămuritoare cu fundașul Daniel Chiriță, fostul coleg al lui Răchită, din "perioada Petrolul", care câștiga Cupa României, în 1995. "Chiru" urma să ofere un răspuns, cu privire la posibilitatea de a îmbrăca tricoul liderului Seriei a III-a a Ligii a III-a. Asta deoarece se pare că nu a mai "prins" o ofertă serioasă, pentru a-și continua cariera la o echipă din eșaloanele superioare sau din străinătate.
Acum, rămâne de văzut dacă părțile se vor înțelege doar până-n vară sau vor îmbrățișa o colaborare pe o perioadă mai lungă de timp. Manea își dorește să se realizeze a doua variantă, deoarece, logic, prima nu ar reprezenta un beneficiu pentru echipă, decât în retur.

Vor să-și păstreze avansul

Directorul tehnic "Vivi" Răchită a spus că, "dacă, până acum, nu aveam pe cine introduce pe teren, în prezent, am griji care o să fie aleșii, deoarece am un lot acoperit pe posturi". În ciuda plecărilor lui Rogozinaru, Borz, Niță, Robicek și Panait, Răchită s-a declarat mulțumit de ce are în "grădină", opinând: "Sunt acoperit chiar și pe postul de mijlocaș central, în cazul venirii lui Chiriță, putând miza, alături de Vlad și Popliacă, chiar pe Takayuki sau Mihalache". De notat că au revenit la antrenamente Tătaru și Rohat, ale căror accidentări au fost strict legate de starea terenurilor "grele", din România.
Dacă Valeriu Răchită a spus nu-l interesează prea mult că s-au întărit adversarii, fiind axat doar pe jocul elevilor săi, care trebuie să pregătească, de pe acum, asaltul pentru Liga I, Marian Manea își dorește ca "galben-albaștrii" să-și mărească ecartul de puncte, în fața urmăritorilor, deoarece vor evolua fără o presiune prea mare și se pot descătușa, după pregătirea și disciplina de care au dat dovadă în pauza de iarnă!

Juriștii, trimiși la. căpșuni!

După ce a dat asigurări că toată suflarea de la echipa pe care o pregătește își dorește continuarea activității pe "Ilie Oană", Răchită a precizat că și-a programat meciurile amicale și oficiale sâmbăta, nu pentru a-i "carota" pe secefecepetroliști, ci pentru că asta a fost dorința suporterilor.
Ulterior, omul de care se leagă ultima performanță a fotbalului ploieștean a aruncat "săgeți" înspre cei care au dus cu zăhărelul CSM-ul: "Oameni care nu prea au treabă cu sportul, gen Iulică Teodorescu, au blocat orice hotârăre care era favorabilă echipei orașului. Sper să nu-l mai văd, la anul, pe omul ăsta, în Consiliul Local. Îmi pare rău că nu a luat nimeni, în orașul ăsta, exemplul Clujului, unde municipalitatea sprijină ambele echipe de fotbal. La noi, într-un an și jumătate, juriștii nu au fost în stare să realizeze o hotărâre neatacabilă în contencios. Aparatul juridic al primăriei ar trebui să se ducă la căpșuni, în Spania!"

Îi convine programul

Același Răchită a spus că-i convine de minune programul infernal al returului, cu cinci etape intermediare, deoarece dorește să-și obișnuiască fotbaliștii cu un asemenea ritm, specific formațiilor internaționale cu nume! După ce și-a lăudat jucătorii, pentru faptul că au respectat întocmai sarcinile sale, în timpul perioadei de pregătire de iarnă, directorul tehnic l-a dat drept exemplul pe "filiformul" Victoraș Cataramă, mijlocaș aflat la al doilea cantonament din viața sa și care, în decurs de șapte luni, a acumulat aproape patru kilograme și jumătate de masă musculară activă!
Întâlnirea cu presa a luat sfârșit nu înainte de a se discuta pe marginea utilității cantonamentelor montane.
Murdoc
membru
membru

MesajTrimis: Vin Feb 29, 2008 10:35 am  Raspunde cu citat (quote)

"In hora celui de-al treilea esalon fotbalistic al tarii vor reintra, de astazi, si echipele judetului nostru, fiecare dintre ele animata de dorinta de a-si atinge obiectivele pe care si le-a propus. Cu tehnicieni valorosi si tineri pe bancile tehnice, cu loturi de fotbalisti dornici de performanta, iubitorii sportului rege din judetul Prahova spera sa asiste la partide spectaculoase si, implicit, la rezultate favorabile echipelor lor de suflet. Daca CSM FC Ploiesti, un lider incontestabil, nu poate rata promovarea, in schimb Tricolorul Breaza - poate chiar Conpet Ploiesti si Chimia Brazi - spera sa ajunga pe un loc secund, care le-ar conduce la barajul pentru Liga a II-a. La celalalt capat al clasamentului, FC Petrolul II Ploiesti si nou promovata AFC Filipestii de Padure spera sa "fuga", cat mai rapid, de zona minata a retrogradarii.
Dar iata si meciurile echipelor prahovene:
* FC Predeal - CSM FC Ploiesti
Arbitri: Catalin Busi (Ramnicu Valcea), Gabriel Catana si Florin Pucheana, ambii din Targoviste.
Arbitru de rezerva: Gigi Mosor (Ramnicu Valcea)
Observator FRF: Ion Rotaru (Galati)

Daniel Chirita a semnat pentru CSM FC Ploiesti

Ex-petrolistul Daniel Chirita, ultima data la prim-divizionara UT Arad, a semnat, miercuri seara, un contract pe doi ani si jumatate cu echipa pregatita de Vivi Rachita, CSM FC Ploiesti. In urma discutiei purtate, intre patru ochi, cu presedintele "lupisorilor", Marian Manea, jucatorul si-a dat acordul de a evolua sub culorile "galben-albastre" ale CSM-ului pentru o perioada de doi ani si jumatate. Fotbalistul a renuntat la ofertele venite din China si echipe de prima liga din Romania preferand noua echipa fanion a Ploiestiului, pregatita de fostul sau coleg, Rachita. In felul acesta, in paralel cu activitatea sa sportiva, el va putea sa se ocupe foarte serios de propriul sau Centru de Copii si Juniori, FC Petrolul '95, dar si de familie. Chiar daca are actele perfectate, Daniel Chirita nu a fost cooptat in lotul echipei, care s-a deplasat la Predeal, unde va disputa meciul contand pentru prima etapa a returului. "

Nelu STEFANESCU - "Prahova", 29.02.2008

Pentru cei care vor sa faca deplasarea, meciul incepe la ora 15.00.
Sus
Murdoc
membru
membru

MesajTrimis: Vin Feb 29, 2008 9:54 pm  Raspunde cu citat (quote)

C.F. Predeal - C.S.M. PETROLUL'52 Ploiesti: 0-1
Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2008 12:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Supărare mare la Conpet.
Atac la CSM FC Ploiești!

Înfrângerea de pe teren propriu în fața echipei Inter Pantelimon, nu a "picat" deloc bine mai-marilor formației Conpet Ploiești. La finele partidei, președintele CS Conpet, Liviu Ilași, și antrenorul principal Silviu Dumitrescu au trimis "săgeți otrăvite" către oficialii liderului Seriei a III-a din Liga
a III-a, CSM FC Ploiești.
Gruparea galben-albastră fost acuzată că are o mare parte din vină pentru tensiunea creată în tabăra "conpetistă", în ultima săptămână!
S-a făcut referire, bineînțeles, la cazul fotbaliștilor Frâncu și Târșoreanu rechemați, reamintim, "la vatră" de către trupa care îi are sub contract, chiar cu câteva zile înaintea debutului returului!
După ce a fost înțelegător cu eșecul echipei sale, punând înfrângerea pe seama tensiunii și stresului ultimei săptămâni, Ilași și-a încheiat scurta intervenție printr-o frază care avea să deschidă "tirul" la adresa CSM FC-ului: "Mulțumim colegilor de la CSM, care sunt convins că au fost alături de noi cu gândul și cu sufletul, la meciul de astăzi. Faptele nu le comentez!"

Au "umblat" la Ivan?

Silviu Dumitrescu și-a asumat, așa cum a promis, responsabilitatea eșecului, însă, a detaliat nemulțumirea șefului său ierarhic: "Târșoreanu a fost amenințat că o să aibă probleme dacă intră pe teren, iar Ivan a motivat că are probleme familiale și nu s-a prezentat la meci. De fapt, l-a chemat Chiriță, sau al cui e, înapoi! S-a făcut presiune și în cazul lui Ivan și azi nu am putut conta pe un atacant de bază! Nu pot să înțeleg și să cred ce se întâmplă! În viața mea nu am întâlnit așa ceva!"
Altfel, toată suflarea gazdelor era supărată că în runda viitoare nu se va putea conta pe Târșoreanu, Stan, Petroiesc și Bițică.
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2008 6:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

Războiul Conpet versus CSM FC, într-un nou episod

Oficialii de la CSM FC Ploiești au reacționat, imediat, la declarațiile făcute de către conducerile administrative și tehnice ale Conpet Ploiești.
Președintele Comitetului Director al trupei ploieștene, Marian Manea (foto) a precizat că "Silviu Dumitrescu și șefii săi să-și vadă de propria ogradă! Nu facem pomană nimănui și, implicit, nici celor de la Conpet, lăsându-le jucătorii pe gratis, în timp ce noi cumpărăm de la alte cluburi! Apoi, domnul antrenor Dumitrescu să-și vadă de treaba lui, pentru că, până la urmă, Târșoreanu a jucat la Conpet, iar Frâncu era, oricum, suspendat, pentru patru cartonașe galbene. Așa că nu văd ce rău le-am fi făcut noi. El se face de râs, dacă spune că am avut noi ceva implicații la eșecul lor, de vreme ce au luat gol în minutul 93! Nu cumva e vina antrenorului, în primul rând, când primești gol atunci? Să-și vadă, încă o dată le spun, de curtea lor, pentru că nu-mi aduc aminte de vreo achiziție făcută de ei, în vacanța de iarnă. Iar totul, așa, pe degeaba, nu mai merge! De fapt, am greșit când le-am lăsat jucătorii să evolueze împotriva noastră, nu acum, când dorim să-i luăm înapoi! Eu rămân, în continuare, deschis oricărei propuneri, făcute de Conpet, pentru a ne înțelege, dar
nu-mi aduc aminte să fi primit
vreuna"!

Chiriță nu a prins lotul

Proaspăt legitimat la CSM FC Ploiești, fostul internațional Daniel Chiriță nu a apucat să debuteze la noua sa echipă. Pentru că situația lui contractuală
s-a rezolvat de abia joi, Chiriță nu a fost reținut în lot, de către nașul său, directorul tehnic Valeriu Răchită, dar a asistat la partida de la Predeal, în calitate de spectator.
După ce și-a văzut la lucru noi coechipieri, "Chiru" a spus: "Nu credeam că starea terenului poate fi așa proastă, în stațiune. Indiferent de valoarea individuală a jucătorilor și de ceea ce ai făcut la antrenamente, într-o asemenea mocirlă, valorile nu pot ieși în evidență! Sunt trei puncte foarte importante cucerite de băieți și mă bucur și de faptul că am avut susținerea totală a unei galerii frumoase. Aștept să debutez pentru noua mea echipă și, cu siguranță, voi avea și emoții"!
Chiriță îi are sub "observare", la CSM FC Ploiești, pe cei doi juniori de la formația pe care o patronează, CS Petrolul '95, Alexandru Ștefan și Florian Gheorghe, aceștia putându-i fi alături, într-un meci de campionat! Ex-internaționalul mai spune:"Sunt convins că, dacă vor fi serioși, pot ajunge să joace în primul eșalon. În plus, săptămâna viitoare, un fotbalist de-al meu va merge la un club din Serie A, AC Torino, pentru a fi testat. Sper ca, acum, odată cu revenirea acasă, și rezultatele școlii de fotbal pe care o finanțez să se vadă!"
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 1:20 am  Raspunde cu citat (quote)

*

CSM FC Ploiesti - AS Victoria Branesti
Elevii lui Vivi Rachita, mai mult ca sigur echipati in culorile obisnuite “galben-albastre”, vor intalni, maine, pe stadionul “Ilie Oana“, un partener de intrecere care s-a angajat foarte transant in lupta pentru ocuparea locului secund, cel care conduce la barajul pentru promovarea in esalonul al doilea.
Acest meci dificil va fi arbitrat de o brigada de cavaleri ai fluierului din Cetatea Baniei, cu Dorin Bozdogescu la “fluier” , Marin Stancescu si Amedo Stanciu la “betisoare”.
Arbitru de rezerva: George Gaman (Craiova)
Observator FRF: Victor Cruceana (Bucuresti)
shukru
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 07/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 1:53 am  Raspunde cu citat (quote)

se poate sa punem link-ul siteul nostru ca lumea sa se poata informa mai repede si mai usor despre ce sa intamplat cu adevaratul Petrolul si noile stiri de la echipa sustinuta de adevaratele legende ale Petrolului (Mircea Dridea si Co. ) adica CSM FC Ploiesti din vara CSM FC PETROLUL '52 Ploiesti ??
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 8:54 am  Raspunde cu citat (quote)

eu n-am nimic impotriva.
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 11:30 am  Raspunde cu citat (quote)

daca domnu sef alias adminul si-a dat acordul..deci poti domnu'.. Laughing Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 11:58 am  Raspunde cu citat (quote)

www.doarpetrolul.ro comunitatea Petrolista pe net Cool
shukru
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 07/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 1:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

repede u chitule ai si pus Smile) www.doarpetrolul.ro !! eu trebuia sa il pun Smile) Twisted Evil
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare
Pagina 3 din 9

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum