| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1005 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Feb 23, 2008 1:17 am |
|
|
Pai una e ce-ai spus acu`, si alta e ce-ai spus in post-u` cu pricina.
Dark... am o durere mare de ochi de la lumina monitorului... prefer dark in momentu` de fata.
mIRC sau Messenger? -  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 395
|
Trimis: Sam Feb 23, 2008 1:16 pm |
|
|
messenger..mircu' e depasit...prefer messu'
Magic sau 7days? _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Feb 23, 2008 4:13 pm |
|
|
7Days... Magic e depasit de vremuri... acelasi gust inecacios il are si acum
Salam sau Parizer? -  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 10:23 pm |
|
|
sa zic salam...ca parizeru are gust nasol
sa fi smecher si sa razi de altii sau sa stai la locul tau si sa pari mai tocilar?O_o _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 1:04 am |
|
|
o_O... a picat cum nu se putea mai la fix intrebarea asta... tocmai ce am terminat o mica discutie "amicala" cu un grup de "ciumegi" pe o conferita pe Yahoo si, cu mana pe inima spun ca... mai bine sa fii smecher si sa razi de altii... te lasa multa lume in pace... si poti sa-ti vezi de treaba ta... conditia majora e ca, sa si poti sa te porti asa, chiar fiind si un tocilar. Pt ca altfel, esuezi lamentabil si pici de papagal.
American sau roman? - astept un raspuns doar de la sinel(el stie despre ce este vorba cu siguranta)... nu ca ar mai participa si altu` la jocu` asta... da` ziceam si eu asa de chestie.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 8:09 pm |
|
|
ROMAN si sunt mandru sa afirm asta..fratilo inainte de bani si tehnologie suntem oameni si avemun creier care trebuie cultivat..adica avem nevoie sa stim despre ce este in jurul nostru..si americanii au un mic lapsus in ceea ce priveste lumea exterioara..adica un lapsus care bate in amnezie totala
Europa sau Australia?.. _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 5:54 pm |
|
|
| sinel a scris: | ... adica un lapsus care bate in amnezie totala  |
Mosule... nu ai dreptate... ca sa poti sa spui ca ai amnezie, trebuie ca in prealabil sa fi stiut lucrul pe care tocmai l-ai uitat... ori americanii nu au stiut niciodata acele lucruri... si sincer sa fiu, ii inteleg... nu au avut nevoie niciodata sa stie ca "Europa nu e o tara" sau ca "Budapeste e capitala Ungariei"... pur si simplu, nu au avut nevoie sa stie asa ceva... ei "primesc" totu` pe tava... iar Guvernului ii convine un astfel de popor... il manipuleaza mai usor... da` pana la urma, nici chiar asa frate... mai bine sa fiu ROMAN si cu putine cunsotinte de cultura general, decat american prost lipit pamantului.
Revenind la jocul nostru... Europa sa fie... Australia este o zona mult prea desertica si calduroasa... plus ca, mi-s european fratilor.
Clasic sau contemporan? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Sam Mar 01, 2008 11:27 pm |
|
|
contemporan..nu-i bine sa ramai ancorat in trecut..
discoteca sau pizzerie? _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 3:25 pm |
|
|
Ehe, multa vreme trecu` de cand nu am mai raspuns... vreo 10 zile ... revenind, cica discoteca, acolo mai te si distrezi, mai si bei o ceva acolo. Plus ca, la pizzerie te duci cand ai chef, deci risc mare de plictiseala de ea. La discoteca, doar cand ii deschisa.
sa bei cu rock-erii sau sa bei cu manelistii? - ... don`t ask anything!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 12:18 am |
|
|
avand in vedere ca de obicei,adica mai niciodata nu beau..as zice sa bei cu manelistii ca rokerii se dau la vodca si aia chiar nu as putea sa beau(parerea mea ca ei beau tarii:)))..
ceai sau cafea? _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 12:51 am |
|
|
Ceai... nu beau cafea deloc... nici cand is adormit, nici cand vreau sa dorm, sau cand dracu` s-o bea cafeaua ca nu mai inteleg nimic.
Coca-Cola sau Prigat? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:45 am |
|
|
desi sunt cam cola-addicted in ultimul timp prefere prigatul in ideea de a renunta la cola
sms sau 1 minut vorbit? _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 2:06 am |
|
|
Daca-i 1 minut vorbit in Vodafone Campus sau in Vodafone Grup 26, clar prefer minutu`... si nu unu`, ci 3 chiar. Daca nu e vorba de vorbit in grupurile mai sus amintite, atunci prefer eSeMeS-u`.
Vodafone Campus sau Vodafone Grup 26? - tot adusai vorba mai sus. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 11:27 pm |
|
|
campusul..in grup trebuie sa dau 4 euro pe luna...economie frate niledA(as fi zis fratilor dar tot la tine s-ar fi restrans avand in vedere ca de o vreme buna tot pasam mingea de la unul la altul pe acest topic )
lapte dulce sau lapte acru?!
 _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 1:33 pm |
|
|
... and again... LOL... ... ce sa-i faci dom`le, jucam si noi la simplu. Ar fi mers si la dublu, da` nu se implica nimeni.
Revenind, lapte dulce sa fie... urasc si nici nu-mi place laptele acru.
Braza de vaci sau branza de oaie? - imi place sa pastrez o linie cateodata... si daca nea sinel a inceput cu lactate... continui cu lactate. Plus ca, am cam ramas in pana de idei.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|