Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Scoala de soferi Ploiesti
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Scoli de Soferi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 8:34 pm    Titlul subiectului: Scoala de soferi Ploiesti Raspunde cu citat (quote)

E adevarat...m-am hotarat sa fac si eu scoala de soferi si caut un instructor cu experienta . In legatura cu masina n-am pretentii sa fie de lux , dar vreau sa nu fie dacie si vreau sa mearga bine . Daca puteti sa-mi recomandati o scoala de soferi si un instructor ar fi super .
ps: si nici tico nu vreau sa fie !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adevarul ca au aparut in ultima perioada o gramada de firme cu acest domeniu de activitate si ca un lucru bun , au cam disparut rablele. Am vazut prin oras masini de la scoala de soferi Edwin , nu stiu ce instructori au , dar macar au masini bune.
Aaa, si am mai facut eu un site pentru o firma Pas Ploiesti, care are ca domeniu de activitate secundar scoala de soferi amatori si chiar profesionisti daca te intereseaza . Din pacate nu au asa multe masini de scoala , eu unul pentru site am facut poza la un tico, preferata ta Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 12:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din pacate din lipsa de timp, sunt obligat sa aman putin , pana in primavara. Sper sa nu se introduca ma multe probe pentru examen si nici majorile la tarife sa nu fie prea mari de la 1 ianuarie.
Scoala de soferi data ca exemplu de tine iese din discutie daca au numai Tico. Am incercat sa caut pe internet, dar din pacate nici o alta scoala de soferi din Ploiesti nu are site pe internet .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca va intereseaza un instructor bun din Ploiesti....un fost politist...are o solenza ..daca doriti detalii sau numarul de contact puteti sa-mi dati un un pm Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pacat ca nu au avansat si scolile de soferi din Ploiesti si instructorii, puteau sa-si faca site-uri , in felul asta vedeam niste tarife, informatii despre masini etc.
ps: eu vreau o instructorita daca se poate Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 7:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dupa ani intregi de cugetari , m-am hotarat sa fac si eu scoala de soferi si azi am facut prima sedinta de condus . Fac cum un instructor bun (cel putin asta e impresia care mi-a lasat-o dupa prima sedinta) . Acum ramane de vazut cat de bun sofer o sa fiu eu Very Happy . Va tin la curent !
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Dec 02, 2006 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

azi am fost la a 4-a sedinte, zic eu ca ma descurc din ce in ce mai bine . Si cu chestionarele ma descurc binisor , chiar daca nu prea am invatat .
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stie cineva ceva concret despre felul cum se va desfasura examenul pentru obtinerea permisului de la 1 ianuarie? eu am luat o pauza cu orele de condus si oricum nu aflasem nimic de la instructorul meu . Din cate am inteles s-ar da mai intai o proba teotica, dupa acesta urmand inceperea orelor practice de condus si abia apoi examenul practic. Dar nu poate fi asa ceva pentru ca eu am inceput scoala dupa vechiul regulament . Nu stiu prea multe nici despre noutatiile in proba de examen practica ("orasul") .
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de azi am reinceput orele de condus si am aflat de la instructor, ca noi (cei care am inceput cursurile din noiembrie-decembrie) o sa dam examen dupa sistemul vechi . Se pare ca cei care se inscriu acum vor trebui mai intai sa sustina ore si examenul teoretic de legislatie (30 de ore) , urmand ca abia apoi sa inceapa orele de condus. Si din cate am inteles eu, deja s-a scumpit scoala de soferi, deci am fost inspirat ca m-am inscris anul trecut .
cristy
membru
membru

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am carnet de doi ani Cool nu ma laud Very Happy
va sfatuiesc sa invatati dupa o carte ff buna :e una galbena mai mare ce contine si codul rutier si multe intrebari f bune !! eu dupa aia am invatat si mi-a prins foarte bine!!!
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc in numele celor interesati. Prin februarie/martie o sa incep si eu. Probleme nu-mi fac, ca am mai condus si m-am descurcat si la proba teoretica raspund corect cam la 20 de intrebari fara sa fi citit macar o data... pai... nu stiu exact ce trebuie citit Laughing
cristy
membru
membru

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iti zic eu ce trebuie sa citesti : TOT Codul Rutier Very Happy si pe langa asta trebuie sa cunosti metodele de prim ajutor,sa cunosti ceva despre masina si restul iti va explica instructorul!!! iti urez multa bafta mai ales in special celor ce au examen acuma mai devreme,o sa luati fratilor ca nu e greu!!!!

Pentru cei interesati am postat aici NOUL COD RUTIER valabil din 1 decembrie 2006
http://www.gandul.info/document.download.php?id=34
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe 12 februiarie si eu Lizuk avem examen Rolling Eyes , sper sa luam din prima. din cate am vazut sunt cam nasoale chestioanarele astea care respecta noul cod rutier. Wink
cristy
membru
membru

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 11:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa ca o sa luati,nu va mai speriati ca nu e chiar asa de greu!!! Bafta multa!!!!
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine ca m-am hotarat sa dau, tarifele pentru scoala de soferi s-au majorat deja cu o treimea si se asteapta ca pana la vara sa ajunga la 800 ron din cauza faptului ca noile reglememtari prevad ca scolile de soferi sa ofere elevilor spatii adecvate pt. invatat...nu sa-si desfasoare activitatea in apartamente Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Scoli de Soferi Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum