| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 153 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 11:48 pm |
|
|
CSM mai vrea doi-trei fotbalisti
A mai ramas foarte putin timp pana la reinceperea sezonului competitional si, cu toate acestea, conducerea tehnico-administrativa a CSM FC Ploiesti nu are astampar. Cand spunem acest lucru, ne referim la faptul ca Vivi Rachita isi mai doreste in echipa inca doi-trei “lupisori”, tocmai pentru a crea o concurenta pe posturi, situatie in care titularizarea va fi mai dificila pentru fotbalistii ploiesteni.
Una dintre posibilele achizitii s-ar putea sa fie mijlocasul la inchidere, Ionut Chirea, fost component al echipelor Dinamo si Sportul Studentesc din Capitala.
Incepand de ieri, acesta s-a alaturat lotului CSM FC Ploiesti si participa la procesul de instruire preconizat de Rachita, urmand ca, pana la finele acestei saptamani, antrenorul sa decida asupra destinului jucatorului bucurestean. Conducerea tehnica a ploiestenilor va mai aduce tot in cursul acestei saptamani un portar junior si, posibil, inca un mijlocas ofensiv sau atacant, numele acestora nefiind, inca, puse la dispozitia presei.
Probabil ca dupa meciul amical de maine cu Inter Gaz Bucuresti, care se va disputa cu incepere de la ora 14.00 pe stadionul “Prahova”, Vivi Rachita va anunta si lotul de 23 de jucatori pentru retur. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 3:44 pm |
|
|
CSM-a batut palma pentru arena Ilie Oana!
Dupa îndelungi discuții, "contre", comentarii, modificari și alte. neajunsuri, ieri, la sediul Administrației Domeniului Public și Privat (ADPP) Ploiești, a fost "batut în cuie" programul de desfașurare al meciurilor de pe arena "Ilie Oana", în returul de campionat al ligilor a II-a și a III-a.
De cinci ori, se calcau pe bataturi
La ședința prezidata de Stelian Coarfa, adjunctul care a preluat atribuțiile fostului director al ADPP, actualmente city-manager, Ionuț Ionescu, au luat parte președintele Comitetului Director, Marian Manea, directorul economic Dorina Radu și directorul tehnic Valeriu Rachita, din partea liderului Seriei a III-a a Ligii a III-a, CSM FC Ploiești, din a SC FC Petrolul Ploiești fiind prezent directorul general executiv Eduard Alexandru și cel economic, Marius Bucuroiu.
Dupa o alta runda de discuții, dat fiind faptul ca CSM FC și-a structurat din vreme programul meciurilor, iar Federația Româna de Fotbal (FRF) l-a acceptat, secefecepetroliștilor le-a revenit sarcina sa-și puna la punct "țintarul", în așa fel încât sa nu joace, în aceeași zi, cu CSM FC Ploiești, pe gazonul de la "Ilie Oana"!
Unii sâmbata, alții, duminica
Acest fapt s-ar fi putut consuma, chiar de cinci ori, în acest retur, însa, pâna la urma, parțile au decis ca "iarba verde" a terenului celei mai mari arene ploieștene merita o zi de respiro! Astfel, cum CSM FC avea batut, deja, în cuie programul meciurilor de acasa, conducerea SC FC Petrolul a operat cele cinci modificari necesare, la graficul meciurilor susținute de formația sa.
Astfel, în zilele de week-end, când ambele trupe au de susținut partide pe teren propriu, CSM FC Ploiești va juca, la fel ca și pâna acum, sâmbata, iar gazarii, vor evolua duminica. Problema etapelor intermediare nu se pune, deoarece echipa din liga a III-a va juca marțea, iar cea din eșalonul secund - miercurea, conform programului FRF.
Mai stau în. pixul lui Calota
Astfel, s-a batut palma în privința graficului de meciuri de la "Ilie Oana", singura "problema" fiind aprobarea modificarilor facute de catre oficialii divizionarei secunde, de catre edilul-șef Emil Calota, care trebuie sa-și puna apostila pe documentele aflate în posesia clubului "gazarilor" și, respectiv, ADPP. Aceasta este, însa, o formalitate. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 49
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 10:31 pm |
|
|
"Deși nu cunoaștem prognoza meteo pentru lunile martie, aprilie și mai, vă sfătuim să vă luați umbrelele la voi, dacă plănuiți să mergeți în weekenduri pe „Ilie Oană”. Nu de alta, dar ieri, cu largul concurs al viceprimarului Socoleanu, s-au parafat actele prin care SC FC Petrolul se întoarce la Ploiești, motiv pentru care, la sediul Petrom din centru, s-au ciocnit ieri mai multe cupe de urină. Stați liniștiți, președintele clubului care i-a umplut de mândrie pe microbiștii din Mogoșoaia și Moreni are suficiente rezerve să împartă din licoarea zeilor petroliști și cu suporterii de rând din Ploiești, care au sperat în zadar că Calotă (la atâta pipi, merge și-o cacofonie) și Consiliul Local chiar vor o echipă a orașului.
Așadar, fosilele de Dridea, Mocanu, Iuhasz sau Moldoveanu sunt așteptate alături de aurolacii de suporteri din Ploiești să susțină din nou echipa sindicaliștilor din Petrom, pe „Ilie Oană”. Luca, Bercea și Alexandru se întorc acasă, așa că ați face bine să vă feriți de senzațiile lor de ușurare! "
SC WC Petrolul SA - www.altPHel.ro
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 12:31 am |
|
|
CSM-ul isi vrea fotbalistii inapoi
Fotbalistii Gabriel Francu si Sergiu Tarsoreanu, care in perioada de iarna s-au pregatit cu echipa Conpet, s-ar putea sa revina la... CSM FC Ploiesti.
Practic, pentru completarea lotului de jucatori la 24, Vivi Rachita ar avea nevoie si de serviciile celor doi sportivi care s-au antrenat, pana acum, sub “bagheta” lui Silviu Dumitrescu, la colega de serie si esalon. Imprumutati la gruparea transportatorilor de titei prin conducte, conform clauzelor prevazute in documentele initiale de transfer, neconditionat “ei pot reveni la clubul din <>, la cerere in orice perioada de transfer”, dupa cum ne-au spus oficialii “lupisorilor”.
Si cum perioada de transfer, la nivelul competitiilor din Ligile I,II, si III expira la finele acestei luni, “mutarea” de la o echipa la alta este o simpla formalitate.
Cum privesc cei de la Conpet aceasta “mutare” neasteptata, ramane de vazut. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 9:24 pm |
|
|
| CHITU-WOLVES a scris: |
Probabil ca dupa meciul amical de maine cu Inter Gaz Bucuresti, care se va disputa cu incepere de la ora 14.00 pe stadionul “Prahova”, Vivi Rachita va anunta si lotul de 23 de jucatori pentru retur. |
In amicalul desfasurat astazi cu Intergaz Bucuresti (Liga a 2-a) pe stadionul Prahova, C.S.M. PETROLUL'52 a invins cu 4-1. |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 10:19 pm |
|
|
au fost galben-albastrii contra verzilor..asta am vazut eu in trecere..ma bucur ca am invins  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 1:42 am |
|
|
4-1... suna bine... contra unui adversar modest, ce-i drept. Da` am si eu o intrebare... cum sta situatia in clasament? Ne puteti lamuri? Sunt curios sa vad si eu cum sta echipa mea locala in clasament: Chimia Brazi  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 2:50 pm |
|
|
RACHITA:'VREAU IN LIGA I'
OPTIMIST Antrenorul lui CSM Ploiești crede că în 2 ani de zile echipa sa poate promova în primul eșalon fotbalistic
Cu 10 zile înaintea debutului returului Ligii a III-a, Valeriu Răchită s-a declarat mulțumit de randamentul jucătorilor săi în stagiul de pregătire din această iarnă.
Vivi, cum a decurs pregătirea?
Am avut la dispoziție cele mai bune condiții de pregătire. Am fost cazați în Antalya la un hotel de 5 stele, unde, de asemenea, am beneficiat de cele mai bune condiții. Din punct de vedere fotbalistic, pot spune că a fost un stagiu reușit. Am întâlnit adversari puternici din Belarus în fașa cărora nu am pierdut. Mai mult, am obținut trei victorii și un egal. Singura înfrângere a fost cea în fața formației maghiare, FC Halatas, echipă ce o învins-o și pe Farul.
Mai puteți pierde promovarea?
Returul se joacă, însă dacă evoluăm ca în turul campionatului, nu cred că mai putem pierde promovarea. Plus că am transferat jucători cu experiență, care au jucat în Liga I. Mă gândesc aici la Gheorghe Rohat sau la Ștefan Ciobanu.
Cum se face că, deși ați fost fundaș, echipa dvs. practică un fotbal ofensiv?
Într-adevăr, CSM Ploiești este formația cu cel mai bun atac din primele trei eșaloane ale fotbalului românesc. Ca fundaș, îmi doream să ajung și eu în fața porții și să înscriu. Îmi doresc ca echipa mea să cîștige fiecare, iar dac’ nu marchezi, nu ai cum să obții victoria.
Cu ce antrenor v-a plăcut să lucrați cel mai mult?
Cu toți, însă un loc aparte în inima mea îl ocupă Victor Pițurcă, cu care vorbesc săptămânal la telefon. Am avut multe de învățat de la el, și, pot spune că mi-a influențat cariera de antrenor.
Care este obiectivul pe termen lung al CSM-lui?
Am stabilit ca în trei ani să promovăm în Liga I. Personal, vreau ca să nu evoluăm mai mult de un an în Liga a II-a și să promovăm din primul sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Avem jucători de valoare care pot evolua la cel mai înalt nivel. Din păcate, nu suntem susținuți de conducerea orașului. E o situație similară cu cea din Craiova.
Cum se face că CSM Ploiești este mai iubită decât Petrolul?
Sunt mai mulți factori care au dus la această situație. Faptul că Petrolul nu mai evoluează la Ploiești, i-a făcut pe suporteri să se îndepărteze, și să-și îndrepte atenția către CSM Ploiești. Plus că multe din fostele glorii ale Petrolului au venit lângă această echipă. În momentul de față, 90% din oraș susține CSM-ul. Este, practic, prima echipă a Ploieștiului.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Răchită I-a liniștit pe fani!
Zvonurile cum că CSM FC Ploiești este "pe sponci" cu banii au fost dezmințite, ieri, de către directorul tehnic al formației, Valeriu Răchită. Iar asta chiar la finalul "amicalului" cu Intergaz București. Într-o ședință ad-hoc, ținută la marginea terenului, cu suporterii, Răchită le-a spus acestora că Ioan Niculae, deși dezamăgit de atitudinea consilierilor locali ploieșteni, va susține, necondiționat, echipa înființată din voința microbiștilor locali!
"Vivi" Răchită a mai spus că, atât timp cât gazonul de la "Ilie Oană" va permite, echipa sa va juca acolo, ulterior, urmând să fie luată în calcul varianta "Prahova", pentru ca tânăra grupare a galben-albaștrilor să poată evolua pe un teren care să-i permită să se exprime la adevărata sa valoare.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Demonstrație de forță
CSM FC Ploiești a făcut spectacol, ieri, pe stadionul "Prahova", din Ploiești, într-un meci amical câștigat de echipa pregătită de Valeriu Răchită, cu scorul de 4-1, în dauna divizionarei secunde din Seria I Intergaz București! Iar diferența putea fi chiar mai mare, dacă echipa ploieșteană nu ar fi ratat două lovituri de pedeapsă, Cristi Vlad, în prima repriză și Militaru, după pauză, irosind șuturile de la punctul cu var!
Dacă prima parte a fost ceva mai echilibrată, cu un singur gol, reușit printr-un superb demivoleu al lui Cristi Vlad (minutul 37), la reluare, am asistat la un adevărat show făcut de gazde, care au dus scorul până la 4-0, prin reușitele lui Crăciun (70) Ștefan (79) și Mihalache (85). Fostul jucător de la Astra și Petrolul, Vasile Ghindaru, ajuns acum sub comanda lui Ștefan Nanu, a dat golul de onoare al oaspeților, în minutul 87.
Succesul a fost savurat de către cei aproape 200 de spectatori, care au... ironizat echipa bucureșteană. Nanu a vrut, în prima repriză, să retragă echipa, de pe teren, supărat pe arbitraj!
A sfârșit, însă, prin a fi trimis el însuși în tribună, până la pauză, de către centralul Viorel Căunei!
CSM FC PLOIEȘTI - INTERGAZ BUCUREȘTI 4-1 (1-0)
Arenă : "Prahova", Ploiești. Asistență : circa 200. Au marcat : Vlad (37), Crăciun (70), Ștefan (79), Mihalache (85)/Ghindaru (87).
CSM FC PLOIEȘTI : Iatan (46 - Popa) - Cârjă (46 - Militaru), Rohat, Mihalache, Anania - Cataramă (58 - Crăciun), Vlad (76 - Ștefan), Popliacă (55 - Neacșu), Takayuki (65 - Stamate) - Ciobanu (80 - Gheorghe), Gafița (63 - Frunză). Director tehnic : Valeriu Răchită.
INTERGAZ : Barbu - Ciugulea, Bar, Luiz, Rusu - Ghirie, Bucă, Borz, Bârsan - Verdeș, Stere. Au mai jucat: Abeyu - Turiac, Iliescu, Nicu, Mihai, Dobre, Funieru, Jaber și Ghindaru. Antrenor : Ștefan Nanu. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 1:00 pm |
|
|
Spectacol total
CSM FC Ploiesti - Inter Gaz Bucuresti 4-1 (1-0)
Elevii lui Vivi Rachita au sustinut miercuri, dupa-amiaza, primul meci amical dupa revenirea din turneul din Antalya. Parteneri de intrecere le-au fost fotbalistii divizionarei secunde Inter Gaz, pregatiti de ex-petrolistul Stefan Nanu, antrenor care a preluat, recent, fraiele acestei echipe. Fotbalistii ploiesteni au condus ostilitatile, dominandu-si adversarii la toate capitolele. Firesc, golurile - realizate la capatul unor actiuni de toata frumusetea - au curs unul dupa altul, ba, mai mult, scorul putea sa ia proportii si mai mari daca Vlad (43) si Militaru (82) n-ar fi ratat cu seninatate si doua lovituri de pedeapsa ! Prin prestatia avuta, “lupisorii” si-au satisfacut suporterii, ceva mai multi decat veneau la un meci oficial al Petrolului, la Moreni, care suporteri n-au ezitat sa-i salute “cordial” pe Florin Bercea si Radu Socoleanu, viceprimarul Ploiestiului. Revenind la jocul propriu-zis, se vede treaba ca CSM-ul a devenit o echipa articulata, cu disponibilitate la efort, dar si cu o partitura tehnico-tactica bine insusita care, cu greu, va putea fi contracarata, cel putin la nivelul Ligii a III-a. Golurile gazdelor au fost realizate de Vlad (37), Craciun (70), Alexandru (79), Mihalache (85), in vreme ce oaspetii au punctat, cu doua minute inainte de finalul partidei prin Ghindaru. Partida a fost condusa de o brigada de arbitri compusa de Viorel Caunei, din Plopeni, la centru, asistat fiind la cele doua margini de Alexandru Neculai din Campina si ploiesteanul Andrei Achimescu.
Iata si formatiile aliniate:
* CSM: Iatan - Carja, Rohat, Mihalache, Anania - Catarama, Vlad, Popliaca, Takayuki - Ciobanu, Gafita. Pe parcursul intalnirii au mai evoluat: Popa - Militaru, Chirea, Frunza, Craciun, Stamate, Gheorghe, Alexandru, Neacsu.
* Inter Gaz: Barbu - Rusu, Bar, Luiz - Ciugulea, Ghirie, Buca, Borz, Barsan - Verdes, Stere. Au mai jucat: Abcyu - Turiac, Iliescu, Nica, Mihai, Dobre, Funieru, Jaber si Ghindaru.
Primarul Busteniului, pe... “Prahova”!
Pe la mijlocul primei reprize, la stadion a venit si primarul orasului Busteni, Emanoil Savin, care a mers direct la... Vivi Rachita, pentru a-l saluta. La final, ca fost jucator de performanta la Carpati Sinaia si Caraimanul Busteni, alaturi de bunul sau prieten, seful de catedra la UPG Ploiesti, prof. univ. Ion Eparu, Savin aprecia ‘drept ”impecabila“ prestatia echipei CSM FC Ploiesti careia ii intrevede “o frumoasa ascensiune”.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
sambata ora 11 stadion PRAHOVA meci CSM PLOIESTI --INTER PANTELIMON . venitzi cu totzi anuntatzi toti cei care vor o echipa de fotbal nu niste mizerii ca cei de la sc. wc , cu fulare cu chef de cantat nu la defilare de toale si glume si barfe si monotonia normala de la un amical . este crucial acest meci pentru viitorul echipei , nu este bascalie conducerea a spus ca ne ofere ce vrem dar sa vada ca vrem DECI cu mik cu mare la stadion !!!!!!! forza PETROLUL NOSTRU _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:50 pm |
|
|
De ce e bine că hoții* au revenit pe Ilie Oană!
Și cum mi-am dat seama că primarul e bolnav, săracu'!
Până ca tribunele să se cocoșeze sub greutatea imensă a fanilor secefecepetroliști, care vor lua cu asalt Ilie Oană la meciul cu Otopeni, pentru a vui, cum elucubra zilele trecute colegul Cristian Anghelescu, angajatul lui Bercea și compania, am timp să-mi precizez poziția în primul rând despre modul în care SC FC a revenit pe Ilie Oană și apoi despre părțile pozitive pe care le are, pentru moment, această revenire. 1. Parafarea actelor, la ADPP, m-a surprins nu neapărat pentru că nu mă așteptam la un astfel de final, logic, la cum s-au lăsat intimidați oamenii Primăriei, în frunte cu city managerul de plastilină Ionuț Ionescu și cu șpăgarul Radu Socoleanu (da, domnule Socoleanu, spălătoria aia e o șpagă legală), ci pentru că, pentru prima dată de când a decis să sprijine proiectul, primarul Emil Calotă făcuse, săptămâna trecută, la mine în birou, următoarea afirmație: "cât timp voi fi eu primar, la cât și-au bătut joc acești oameni de mine, de Primărie, de consilierii locali și mai ales de ploieșteni, acești oameni nu au ce căuta pe Ilie Oană".
Veți spune că sunt naiv dacă am crezut o astfel de afirmație și vă dau dreptate. Felul în care a încercat Calotă să se justifice la mine, după semnarea hârtiilor, ține de patologic. "Socoleanu a intrat la mine în birou prin efracție și a parafat cele două convenții, nu mai avem de face", mi-a spus impacientat primarul, necrezând nici el, probabil, minciuna. Mai mult, la întâlnirea pe care a avut-o cu Ioan Niculae, Calotă a spus că nu a avut ce face, că a fost o decizie a partidului din care face parte, lăsând să se înțeleagă că cei care conduc filiala primesc bani de la Liviu Luca. Ce mod rușinos și degradant de a-ți salva pielea! Acum, primarul** se așteaptă să-l mitraliem în altPHel. Pentru că sunt convins că omul suferă de o boală serioasă, a cărei denumire nu am găsit-o încă, dar ține de imaginarea unor scenarii prin care bolnavul își oferă răspunsuri liniștitoare la toate problemele, nefiind nevoit să le mai facă față, nu vom proceda astfel. Cel puțin nu acum, la nervi. Am un ultim exemplu de astfel de scenariu fals, pentru edificare. După ce a aflat că Socoleanu candidează de la PNG, Calotă m-a sunat și mi-a spus: "candidatura ăstuia confirmă că Gigi Becali va da bani la SC FC Petrolul!". Unde l-a dus mintea pe primar? Fără comentarii!
2. Einstein a dat, după mine, cea mai bună definiție a nebuniei: "să faci același lucru la infinit și să aștepți rezultate diferite". Cred că nimic nu caracterizează mai bine ce se întâmplă, mai ales de vreo cinci ani încoace, la SC FC Petrolul SA. Prin lipsa de reacție a lui Emil Calotă și cu implicarea decisivă a penalului Socoleanu (e o chestiune penală să semnezi niște acte fără să ai avizul primarului, așa cum susține, în apărarea sa, Calotă. Sau minte?), SC FC Petrolul SA a revenit pe Ilie Oană. Am auzit pe la posturile de radio din oraș o știre tembelă, făcută probabil de o fătucă naivă sau de un gușter care cade-n cap, precum Florin Bercea, dacă încearcă să lovească o minge de fotbal. Cică Petrolul se întoarce acolo unde a cunoscut gloria. Ce glorie, fetelor? Poate unde a dat glorie! Nu mai explic cum stau lucrurile, pentru că m-am plictisit să o tot fac. Sigur este că echipa aceasta nu are cum să aibă rezultate, în condițiile în care repetă an de an aceeași rețetă proastă, fără să învețe din greșeli și fără să schimbe ceva. Dar am mai încercat, în zadar, să-i deschid mintea afonului într-ale fotbalului Liviu Luca, deci nu insist. E bună sau nu pentru ploieșteni revenirea hoților* pe Ilie Oană? în ultima lor carte, una fabuloasă, Karaoke Capitalism, Kjell Nordström și Jonas Ridderstråle spun că managerul care-și dorește concurență trebuie să se apuce de tricotat și să lase afacerile pentru alții. Concurența trebuie eliminată, asta e esența predată de cei doi adepți ai gândirii funky. Totuși ei susțin că lumea este condusă acum de piețe. Și asta avem noi acum la Ploiești. Ilie Oană este o tarabă insalubră, pe care s-au bătut până acum doi comercianți. Pentru că bonitatea lor, calitatea și prețul mărfii nu au fost criterii de departajare, iar jocurile au fost făcute la biroul șefului pieței, unde o parte a cotizat greu, Ilie Oană are acum pentru ploieșteni de două ori mai mult spectacol. Sâmbăta, va juca aici CSM FC, care din vară va deveni Petrolul '52 Ploiești, iar duminica, SC FC Petrolul SA va încerca să-i recâștige pe suporteri. La prima vedere, ceea ce se întâmplă este bine pentru ploieșteni. Care vor putea vedea mai mult fotbal și nu vor mai fi nevoiți să se mulțumească cu ce primesc. Până la vară, e adevărat, e vorba de echipe din eșaloane diferite. Dar, din toamnă, Petrolul '52 și Petrolul SA vor lupta nu doar pentru un loc în prima divizie, ci mai ales pentru a-și atrage cât mai mulți suporteri. Asta înseamnă dorință de performanță, transparența finanțării, o relație bună cu presa și cu reprezentanții suporterilor, marketing, investiții în jucători și, peste toate, rezultate. Cine le va avea se va impune. Numai că, veți vedea, jocul nu va fi ăsta. Din păcate! Pentru că trebuie să ne amintim cum au plecat secefecepetroliștii de pe Ilie Oană! Pentru că nu mai puteau suporta înjurăturile unui public sătul de minciuni, de mimarea performanței și de liga a doua! Credeți că acum va fi altfel? *hoți = oameni care au furat fotbalul în ultimii 10 ani. **Primarul Calotă, care nu îmi mai răspunde la telefon, de', bărbații se găsesc ceva mai greu zilele astea, crede că eu am trimis niște suporteri la dânsul acasă, să-l sperie. Nu vreau să-mi pară rău că i-am îndemnat pe suporteri la calm.
Dragoș Pătraru, altPHel - 22.02.2008
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lui Răchită i s-a adus o... dublură
Gabriel Ionuț Cotea (foto) - de la divizionara "C" Dunărea Călărași - a primit dezlegarea de la echipa sa și este, de-acum, component al CSM-ului, apreciindu-se chiar că el va fi titularului postului, în retur! Acest transfer este un cadou al conducerii echipei municipalității pentru Valeriu Răchită, cel care și l-a dorit foarte mult pe acest fotbalist.
În vârstă de 25 de ani, Cotea - care a redevenit coechipier cu tizul său portar Gabriel Popa - a fost aproape, vara trecută, de o înregimentare la Dacia Mioveni. El a fost remarcat de către fostul tehnician al argeșenilor, Ion Moldovan. Cel supranumit "Comisarul" a fost martor direct al golului înscris de Gabriel Cotea, în poarta lui Dinamo București, cu prilejul unui "amical" desfășurat la Călărași! Dar și calitățile deosebite ale acestui jucător l-au determinat să-l testeze la Mioveni.
Cum Moldovan a demisionat, înainte de debutul actualei ediții de campionat a Ligii I, călărășeanul a trebuit să se întoarcă la Dunărea!
Meci-test, la același nivel
Altfel, Cristian Vlad și colegii săi de echipă vor avea parte, mâine, de la ora 11.00, pe arena "Prahova", de un ultim joc de verificare, înaintea debutului în retur.
S-a optat pentru un adversar de același eșalon, nu și de serie: Aversa București. Cu acest prilej, "Vivi" Răchită va testa, mai mult ca sigur, primul "11" pe care-l va arunca în luptă, la meciul oficial de vineri, 29 februarie, de la Predeal, cu CF. Pe cale de consecință, băieții lui Răchită vor reveni pe "Ilie Oană" de-abia de Ziua Femeii, atunci când vor primi replica team-ului AS FC Victoria Brănești, o candidată la ocuparea locului al doilea din ierarhie, care asigură participarea la barajul de promovare în Liga a II-a! _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 9:49 pm |
|
|
Deoarece se zvoneste ca la ora meciului, pe stadionul "Prahova" vor lua loc in tribune oameni potenti financiar care doresc sa sustina echipa noastra, sustinatorii galben-albastrii sunt rugati sa vina in numar cat mai mare pt. a face "atmosfera" in STILUL NOSTRU, la ultimul amical desfasurat pana la inceperea returului de campionat.
PETROLUL E AL NOSTRU! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Sam Feb 23, 2008 1:35 am |
|
|
SC FC Petrolul se intoarce acasa. Acasa la noi
Echipa lui Luca, Bercea si Alexandru a reusit cel mai important tranfer al iernii: transferul de la Moreni pe "Ilie Oana". Actele s-au semnat la inceputul saptamanii, la ADPP, cu ajutorul lui Socoleanu si acordul lui Calota. Probabil noile personaje favorite ale microbistilor ploiesteni.
De ce au ales secefecepetrolistii sa revina pe un stadion care sta sa cada, populat cu fosile si aurolaci, care stau in grupuri mari, sa se poata lauda si ei c-au doispe clase? Probabil pentru ca sefii clubului trebuie sa-si mai satisfaca unele nevoi, iar senzatia de usurare ca la Ploiesti n-au gasit nici la Mogosoaia, nici la Moreni, locul in care Bercea a visat intotdeauna sa duca Petrolul. N-a reusit sa ajunga acolo decat cu Astra, denumita-n 2003, cu ocazia fuziunii, SC FC Petrolul SA, insa dezamagirea cea mai mare a fost provocata de reactia Ploiestiului. Care si-a facut o echipa capabila sa urce intr-un singur an in divizia in care ei s-au luptat atatea sezoane s-ajunga, si-n care se chinuiesc sa ramana, de vreo patru ani incoace. Or el ar fi fost gata sa parieze ca oamenii ii vor ruga in genunchi sa revina. Da' de unde! Nerecunoscatorii astia n-au inteles ca, fara sindicalisti ca Luca si Bercea, care si-au rupt de la gura sa sustina echipa Petrolul atatia ani, de echipa asta s-ar fi ales praful si Ploiestiul s-ar fi facut de ras prin diviziile inferioare ani la rand.
Noroc ca unor oameni cu putere de decizie le-a venit mintea la cap in al doispelea ceas si SC FC isi poate continua lupta pentru promovarea in Liga 1, pe stadionul pe care s-a simtit si s-a comportat atata amar de vreme ca acasa. Pentru ca, daca nu stiati, va reaminteste Edi Alexandru: la Petrolul, se vrea performanta. Nu, nu va uitati in clasament, ca explica tot directorul, la matinalul de pe alpha TV: "In iarna asta, am refuzat oferte pentru mai multi fotbalisti, oferte de la cluburi importante si pe sume de ordinul milioanelor de euro".
Sincer, acum, nu va era dor de ei?
Ploiesti, Romania, azi, in halul asta
15.000 de semnaturi, stranse de voluntari, intr-un proiect plecat de la 0, cu 0 bani si 1.000.000 de sperante. Pentru prima data in ultimii ani, o comunitate bine definita articuleaza clar o dorinta, o nevoie, o cerere. Exercitiul de democratie ajuns pe masa Consiliului Local si numit "Petrolul e al nostru!" i-a descalificat in primul rand pe cei care au incercat sa-l rezolve. 14 alesi, in frunte cu insusi primarul Calota, au fost incapabili sa le dea oamenilor ce au cerut: o echipa de fotbal care sa apartina si-n acte orasului si care sa joace pe stadionul "Ilie Oana".
Intr-o tara normala, nici unul n-ar mai fi trebuit sa astepte finalul mandatului. In primul rand, pentru ca ne fac sa credem ca sunt mai buni cei carora nu le pasa si au alte interese decat cei multi.
Adica, exact oamenii de care speram sa scapam vara asta. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Sam Feb 23, 2008 11:07 pm |
|
|
Scor final 3-0 (1-0). La meci au asistat in jur 300 de spectatori, iar poze/filmulete de la meci gasiti pe forumul suporterilor petrolisti la linkul: http://petrolulpenet.z1.ro/viewtopic.php?t=997&start=30 .
PETROLUL E AL NOSTRU!
editat de niledA: am facut eu link-u` click-uibil.  |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 12:14 pm |
|
|
* CSM FC Ploiesti - Inter Pantelimon 3-0 (1-0)
Elevii lui Vivi Rachita au punctat prin Vlad (36), Gafita (53) si Neacsu (66), intr-un meci in care s-au "distrat" cu adversarii lor. In acest meci "lupisorii" au inceput partida in urmatoarea formula: Iatan-Carja, Mihalache, Stamate, Cotea - Catarama, Vlad, Popliaca, Takayuki, Gafita, Ciobanu. Au mai intrat: Popa, Militaru, Anania, Neacsu, Al. Stefan, Craciun, Frunza, Gheorghe dar si ex-aradeanul Daniel Chirita, care se afla, deja, in pregatiri cu gruparea ploiesteana, inca de saptamana trecuta. N-ar fi exclus ca, daca nu-si gaseste un contract mai avantajos, in perioada de transfer sa decida sa joace pentru CSM FC Ploiesti!
http://youtube.com/watch?v=mhYCjQLpYmg
http://youtube.com/watch?v=-FHrfAhjrWo _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|