| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:44 pm |
|
|
Intrebarea este : Credeti ca dupa ce va terminati studiile o sa va gasiti de lucru in domeniul vostru ? Din pacate multi fac ASE-ul si ajung vanzatori, sau agenti de vanzari . Si in inginerie e greu de gasit, dar daca esti bun in ceea ce faci o sa gasesti pana la urma ! Problema este ca cei mai multi angajatori cer absolventiile de studii superioare sa aiba si experienta, chiar daca sunt abia iesiti de pe bancile facultatiilor.
eu unul stiu aproape sigur ca nu o sa lucrez in domeniu, adica nu o sa practic niciodata "meseria de inginer electronist" . In viata nu se stie niciodata, dar eu am alte planuri ...si nu...nu ma duc in Spania  |
|
|
|
 |
|
|
 |
basslayer nou venit

Data inscrierii: 13/Dec/2006 Mesaje: 10 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 14, 2006 11:51 am |
|
|
Crezi ca ti-a ramas ceva intre urechi din ce ai studiat la scoala? Iti doresc bafta in cariera pe care vrei s-o urmezi, dar sa stii ca lumea-i plina de asa-zisi programatori care fac site-uri in flash si administratori de retea de scara (a blocului), asa ca gandeste-te bine la ce ai invatat in scoala, ce stii deja sa faci si ce iti place sa faci. Sa stii ca din toti anii de facultate nu te alegi decat cu o metoda exersata de invatare si cu stiinta de a cauta in STAS-uri, tabele si manuale de utilizare, si asta daca nu te-ai plimbat degeaba pana la UPG de cateva ori pe saptamana!  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Dec 14, 2006 2:58 pm |
|
|
de fapt sunt sigur ca nu mi-a ramas aproape nimic de la facultate si m-ai cam ghicit in ceea ce priveste partea cu plimbatu' la facultate de cateva ori pe saptamana ! Totusi am speranta ca o sa-mi mearga afacerea pe care am inceput-o sau poate castig saptamana asta la loto . Eu exact asta am vrut sa subliniez, multi termina o facultate ca o sa lucreze mai apoi ca agent comercial. De asemenea e adevarat ca cei cu adevarati buni si silitori, au un loc munca asigurat...acum depinde si despre ce facultate e vorba  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Dec 16, 2006 12:23 pm |
|
|
Cel mai frumos lucru e sa lasi lucrurile "sa curga". Dupa parerea mea, e prea bine sa vezi ce oportunitati iti ofera viata, si apoi sa e decizi ce vei face.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Dec 16, 2006 7:31 pm |
|
|
| niledA a scris: | Cel mai frumos lucru e sa lasi lucrurile "sa curga". Dupa parerea mea, e prea bine sa vezi ce oportunitati iti ofera viata, si apoi sa e decizi ce vei face.  |
Pare-mi-se că-ți place să stai cu morcovu'.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
basslayer nou venit

Data inscrierii: 13/Dec/2006 Mesaje: 10 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 3:41 am |
|
|
| Hai sa-ti dau exemplu concret... Cunosc pe cineva care era la cibernetica, era bun, dar nu prea silitor. A tras matza de coada fro cativa ani prin Buc, timp in care si-a imbogatit bagajul pentru programare, si acum are firma lui, fro 2 contracte cu oameni de afara, intr-un cuvant e om de 800-1000 EUR pe luna...minim. Si mai trage dupa el si pe altii...adica ii invata...si cu succes! Ce zici de asta, Dom' Sef? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 10:28 am |
|
|
felicitari pentru cunostinta ta ! Eu mai am un an de facultate in afara de asta, mi-am deschis firma si castig binisor. Mai trag si eu pisica de coada pe la facultate pana cand o termin si apoi mai vedem noi...poate cine stie poate ajung si eu un om de 800 de euro pe luna minim. . De fapt nu inteleg ce ai vrut sa subliniezi ! Ca ala o freca pe la facultatate , dar invata acasa programare? Foarte bine, exact lucru asta il fac si eu....o frec pe la facultate, merg inainte cu firma si cand termin faculaltatea, am deja 3 ani experienta in domeniu  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 6:40 pm |
|
|
| Niraen a scris: | | niledA a scris: | Cel mai frumos lucru e sa lasi lucrurile "sa curga". Dupa parerea mea, e prea bine sa vezi ce oportunitati iti ofera viata, si apoi sa e decizi ce vei face.  |
Pare-mi-se că-ți place să stai cu morcovu'.  |
Unde ma?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
manu fb nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Sam Sep 22, 2007 1:47 am |
|
|
experienta este pentru cei harnicuti, care au inceput din timp munca, si-n pararel mai fac si o facultate pe langa, ca dupa aceea sa fie proaspeti absolventi si cu experienta la "ghiozdan" bravo lor  |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 2:01 pm |
|
|
| este bine sa fi deja prins la un job cand termini faculatea...intradevar experienta conteaza! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 8:30 pm |
|
|
aveti dreptate cu experienta..putine firme mai acorda acum sanse unor absolventi fara experienta,de obicei ei cauta ca pretendentii sa le aiba pe ambele,iar experienta sa fie cat mai vasta..nimeni nu doreste sa piarda timp invatand pe cineva tainele meseriei  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|