Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Provideri Internet Ploiesti

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:06 am  Raspunde cu citat (quote)

Am deschis acest topic pentru a afla mai multe despre furnizorii de internet din Ploiesti . Ce preferati ? O conexiune la internet printr-o retea de cartier sau sa aveti net de la un furnizor mai cunoscut cum este UPC ?
Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele in ambele cazuri ?
Am vazut ca UPC in dezvolta reteaua sde internet in tot Ploiestiul ( cred ca mai sunt putine zone neatinse de ei) si se spune ca de la 1 ianuarie retelele de cartier ar putea sa dispara pentru ca administratorii vor fi obligatii sa intinde cablurile de la retele pe stalpi ( asta implica taxe mari pe trebuie platite), dar cred ca exista posibilitatea realizarii unor retele wireless, dar nu ce fel de costuri implica asta . Nu ma pripep foarte bine la asa ceva, astept sa ne spuna un cunoscator mai multe Wink .

Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 8:35 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu deocamdata prefer sa fac parte dintr-o retea de cartier. Preturile sunt mai mici si calitatea bunicica. De la anul mai vedem .....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ramses
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 8:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu beneficiez de serviciile de la UPC si in legatura cu internetu sunt multumit
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 8:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Legat de RDS. Da' vă zic eu, că cel mai bine e cu WiFi-u' pe acces point-urile din oraș. Cam cum fac eu cu PSP-u. Laughing Laughing
claudya
membru
membru

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 12:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu una beneficiez de serviciile "nemaipomenite" oferite de reteaua de cartier....sincer m-as gandi sa ma abonez si eu la UPC,pentru ca par mai seriosi Laughing
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 3:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

pe scara la mine tocmai si-au instalat sculele cei de la Sysnet . Oferta lor este de 10 euro pe luna plus taxa de conectare inca 10 euro. Pe hartia care o am de la ei scrie : fibra optica la scara blocului, canal internet pana la 2Mbps, national 5Mbps, metropolitan 100Mbps . Mai are cineva internet de la ei ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ploiesteanu
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 10:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

Niraen, explica te rog. Da-ne cateva amanunte
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 12:17 am  Raspunde cu citat (quote)

@Ploiesteanu: Erm... apăi trebuie să deții un aparat WiFi Certified. Adicătălea, un PSP, un Nintendo DS, un laptop, ceva. Astfel, poți să te conectezi la Internet în timp ce-ți bei cafeaua sau în timp ce-ți iei prânzul. Totul gratis. Și asta pe lângă vitezele de 54 Mbps pe 802.11b. Wink
blackdust26
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 24/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 11:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Internetul meu merge greu si pica des.Sunt de 2 ani la UPC si datorita faptului ca nu stau la bloc, si ca stau in zona hotelului prahova, nu am posibilitatea de a ma transfera la alt provider.
As da orice pentru a avea si alte alternative decat UPC in zona mea !!!
Stau in centrul Ploiestiului si am net de o calitate slaba, in timp ce locuitorii Bucovului au un provider acolo la compania ce le furnizeaza cablu, care le ofera servicii internet mult mai bune(decat cele care mi se ofera mie).
Oare Nu exista solutii si pentru mine???
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Lun Dec 25, 2006 11:56 am  Raspunde cu citat (quote)

blackdust26 a scris:
Internetul meu merge greu si pica des.Sunt de 2 ani la UPC si datorita faptului ca nu stau la bloc, si ca stau in zona hotelului prahova, nu am posibilitatea de a ma transfera la alt provider.
As da orice pentru a avea si alte alternative decat UPC in zona mea !!!
Stau in centrul Ploiestiului si am net de o calitate slaba, in timp ce locuitorii Bucovului au un provider acolo la compania ce le furnizeaza cablu, care le ofera servicii internet mult mai bune(decat cele care mi se ofera mie).
Oare Nu exista solutii si pentru mine???

RDS, te poți transfera. Wink Cable link cu 2 mbps Internet și 50 mbps Intranet (metropolitan). Trebuie decât să vorbești cu ei, sunt sigur că poți să conectezi la ei.
blackdust26
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 3:35 am  Raspunde cu citat (quote)

@Niraen: Multumesc pentru raspuns, o sa ii contactez.

@Domnu' Sef: Au un net foarte foarte bun! Un prieten de al meu are net de la Sysnet si din cauza lui ma face si pe mine sa-mi doresc fibra (raman cu dorinta Laughing ). El sta pe strada Cuza Voda, mai exact in blocul de langa Sucado.La inceput au avut mari probleme( asta acum 1 an), le pica netul cam de 4-5 ori pe zi, mai aveau si rate de dial up, dar s-au pus pe treaba si acum ofera niste servicii de calitate.Nu pot baga mana in foc pentru ei, desi amicul meu e foarte incantat de fibra lor, dar eu, daca as putea sa iau net de la ei, n-as sta pe ganduri. O sa-l rog sa imi trimita niste screenshoturi ca sa iti pot spune/arata si niste cifre de download si upload, daca doresti.

@claudya: Gandestete bine inainte sa iei o decizie.Stiu ca UPC-ul acopera multe zone din orasul asta,si dau impresia de seriozitate,dar pe mine nu m-au impresionat in acesti 2 ani. Acum cine stie, poate sunt eu mai greu de impresionat Surprised

Sarbatori Fericite tuturor!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 11:56 am  Raspunde cu citat (quote)

sincer nu stiu ce sa fac ! nu ma plang foarte tare de netul pe care il am acum , dar parca se poate mai bine. Pentru navigare pe internet n-am probleme, cu descarcatul nu prea ma omor, dar ma stresezeaza cateodata cand vreau vreau sa vad un fisier video pe net si imi merge cu intreruperi. Nu mi se intampla mereu asa, dar oricum..simt ca se poate mai bine . Acum eu platesc 30 RON, la sysnet e 35 . Razz Nu ma face 5 lei, dar totusi parca mi-e sila sa ma mut . Chiar sunt curios...cu cat descarca prietenul ala al tau de pe site?
blackdust26
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 4:15 am  Raspunde cu citat (quote)

@Domnu' Sef: De pe site descarca in zilele bune cu pana la 500 kb iar in zilele "negre" cu 200-300 kb. Ideea e ca pachetul cu fibra oferit de Sysnet se merita, daca nu e fibra se pare ca nu prea se merita (am fost atentionat si eu azi in privinta acestui aspect).
Sus
blackdust26
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 5:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

@Niraen: Am luat legatura cu cei de la RDS si au zis ca nu ma pot conecta.Mi-au zis acelasi lucru pe care mi l-au spus acum 1 an: "nu conectam persoane fizice" ... iar primu lor abonament care incepe de la 100 de dolari e cam acelasi lucru pe care il am eu acum cu UPC. Am incercat sa aduc vorba de cable link si mi s-a ras in nas, acea domnisoara repetandu-mi ca nu ma pot conecta la RDS.
Am sunat si la Globtel si baietii nu prea raspund la telefoane.Oricum sper din tot sufletul sa nu mai dau peste vreo duduie care sa-mi rada in nas. Sad
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 7:47 am  Raspunde cu citat (quote)

eu unul am scapat de reteaua de cartier din care faceam parte si am apelat la serviciile UPC, pana acum sunt destul de multumit. viteza de download nu vroiam eu foarte mare, in schimb vreau stabilitate..vreau sa nu-mi pice netu' de 2 ori pe zi sau de fiecare data cand e o furtuna. Am luat un abonament interesant :internet + telefon fix totul la 55 ron. Zic eu ca e destul d eprofitabil ca pentru ca la Romtelecom dadeam vreo 30 de ron numai pe abonament.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum