| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
dookiex nou venit

Data inscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 3:48 pm |
|
|
Descrierea firmei:
Firma de publicitate online
Descrierea postului:
Puteti castiga bani usor, doar stand in fata calculatorului 10-20 minute pe zi. Totul este legal si puteti castiga de la 100 $ in sus doar accesand niste situri cu reclame.
Accesati www.paypal.com sau www.alertpay.com, faceti un cont, iar apoi intrati pe http://bux.to/?r=tancredx unde veti incepe munca propriu zisa.
Contul pe paypal.com sau alertpay.com este obligatoriu, pentru ca acolo se efectueaza toate platile la munca ce o prestati.
Este o munca legala, reala si aduce profit doar navigand pe internet.
Veti fi uimiti de rezultate!
Cerinte:
Cunostinte navigare internet
Oferta (bonusuri, beneficii):
In fct de timpul acordat de dvs. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 4:35 pm |
|
|
poate ar trebui sa sa precizezi ca si tu vei castiga ceva atunci cand cineva se inscrie folosind linkul dat de tine _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 7:30 pm |
|
|
pe bune?castiga si el daca se inscrie lumea..ce mic sunt(nu stiu astfel de detallii ) ..oricum pe mine nu ma atrag astfel de joburi on-line  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 10:26 pm |
|
|
pai, daca te uiti la sfarsitul linkului dat de el vei vedea tancredx , care reprezinta numele lui . Nu stiu daca castiga neaprat bani pt. asta, dar are oricum ceva beneficii _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 2:27 am |
|
|
Mda... nu prezinta interes. Nu sunt dom`le multe detalii date aci pe forum si mi-e lene sa intru pe site-urile alea.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Pifulici nou venit

Data inscrierii: 18/Apr/2008 Mesaje: 2 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 4:54 pm |
|
|
pe scurt!
- te inregistrezi, bagi numele celui care te-a inscris, acela iti da un program pe care trebuie sa-l deschizi odata pe zi si sa-l lasi deschis cca 7 minute. vei primi cam 12-13 eurocenti pe zi. iar cel care te-a inscris primeste tot atat. si eu sunt inscris, dar nu stiam de pe forumul-ul asta de program. eu unul sunt cam sceptic in privinta primirii banilor. oricum, mai am putin si vad daca da sau nu da ceva  _________________ Miscarea inseamna viata! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 5:45 pm |
|
|
Mda... intre timp, nu stiu ce dracu` am facut ca am ajuns sa am cont pe bux ala... in prima zi facusem 45 de centi... da` la fel, din scepticism si din lene, am uitat de contu` ala. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 3:41 pm |
|
|
Tie da... da` sa stii ca sunt o grama` de oameni carora nu li se pare deloc o porcarie... si chair se tin de treaba asta.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|