Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Prison Break

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 8:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

Bai, dar Prison Break urmareste careva? Eu auzisem de el inainte sa fie difuzat la pro tv , imi zicea un prieten ca a gasit el un serial cu unii intr-o puscarie si ca e captivant bla bla. NU prea l-am bagat eu in seama pana cand am pus mana pe primul episod...ei apoi nu m-am lasat pana cand in in aproximativ 3 zile si 3 nopti m-am uitat la 2 serii a cate 20 de episoade fiecare serie (sau in jur de 20 de episoade) ...pur si simplu eram dependent. Si acum se pare ca a aparut seria a treia..am vazut deja primele 2 episoade Rolling Eyes
Aveti aici un link cu ceva detalii despre serial si astept pareri de la cei care au urmarit pana acum !

razvanell
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 10:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

din cate stiu e no1 in america dar e shi vechi la ei...eu unu ma uit la ala de la 12.15 tot pe protv cu fratii aia 2 care cerceteaza fenome paranormale etc....Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 7:25 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu l-am vazut pana acum pe ala care zici tu , dar iti garantez ca daca apuci sa te uiti la un episod din Prison Break apoi e ca un drog, trebuie sa te uiti mereu.
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 9:02 am  Raspunde cu citat (quote)

Domnul sef are dreptate..acum 3 zile am vazut 2 episoade..din greseala..si acum sunt deja la a doua serie..m-am cam uitat non-stop...dar imi place filmu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 9:30 am  Raspunde cu citat (quote)

pai nu stiu eu ce vorbesc? Sefu mereu are dreptate Laughing
Eu aseara am vazut episodul 6 din seria a 3-a , a aiurea ca trebuie sa vezi decat un episod..dar asta e
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 7:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

pana ajung eu la seria 3 mai e..poate apar pe net..hope so....k e tare rau filml asta..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Sam Dec 29, 2007 4:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

A aparut episodul 9 din seria 3 ?sa ma informeze si pe mine cineva...ca vreau sa vad mai departe
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 9:42 am  Raspunde cu citat (quote)

bai..imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau atunci, cu siguranta eram la curent cu aparitia episoadelor. Pot spune ca acum e devenit cam stresant filmul, mai ales din cauza felului cum s-a terminat episodul 11 .

In fine, din cate am inteles mai sunt 2 episoade si am scapat, acum ramane de vazut cand apar, pt ca astia si-au facut un obicei sa scoata un epidon la 2 saptamani Crying or Very sad
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

am vazut 9,si sunt la 10..il am dar nu am timp sa-l vad Rolling Eyes oricum e taree..
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Fratzilooor, ce-i ma obsesia asta nationala? Astept si eu lamuriri.
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

ai vaut makar un episod?
sa te uiti si apoi sa vorbim..e cel ami tare serial pe care l-am vazut eu pana acum(nu ca ma uit eu la prea multe)
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 1:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

O fi ma, nu zic nu. Am sa ma uit la un episod... dac-oi avea timp. De cand am net(10 Dec), nu am vazut decat 5 filme, deci nu garantez ca va fi prea curand.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum