| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 10:03 am Titlul subiectului: Locuri de vazut in Prahova |
|
|
imedia cum da putin caldura vreau sa mai ies din casa si sa mai vizitez locuri noi si vreau mai ntai sa termin cu frumosul nostru judet. Poate ma ajutati voi cu niste locatii in afara de Sinaia, Busteni, Predeal , Azuga . _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alte destinatii montane nu prea sunt la noi in Prahova. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu v-as sugera sa dati o fuga si pana la cheia...acolo e numai munte...dar e fain..si daca nu ati vazut salina de la slanic,va sfatuiescsa o faceti..numai sa va imbracati bine(in salina sunt 8grade,eu am tremurat bine k nu am stiut) _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Slanic... buna destinatie... cum de uitasem de ea? Am fost p`acolo acu vreo 6 ani si mi-a placut mult. Poata `oi ajunge p`acolo din nou cat de curand.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 13, 2008 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate n-am ajuns pana acum la Slanic, as vrea sa merg. Persoanele care au fost la salina mi-au povestit ca nu e cine stie acolo..nimic special de vazut _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu, tot ceea ce este special acolo este salina insasi... cat ii de mare! Si sa nu mai pun la socoteala faptu` ca face bine la sanatate o excursie sub pamant... in salina.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Sam Mar 15, 2008 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|