| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Dum Noi 12, 2006 5:38 pm Titlul subiectului: Logan Break |
|
|
noul Logan Break MCV : autoturism spatios cu un design contemporan, robust, fiabil, echipat cu motorizari ce respecta normele de depoluare euro 4 .
Logan MCV ofera 3 nivele de echipare , combinate cu 4 motorizari , deci in total 16 versiuni .
Personal, imi place cum arata noul Logan Break si am citit ca versiunea de baza ar costa 8200 euro.
Gasiti aici si niste imagini daca va intereseaza ! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Noi 12, 2006 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine una nu prea ma incanta noua dacie logan break...dupa parerea mea poti lua o masina buna (si la mana a 2-a ) de acesti bani...chiar daca s-au vandut ca painea calda,datorita faptului ca se vindeau in rate,oamenii nu se mai arata asa de incantati de felul cum functioneaza loganul...  |
|
| Sus |
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mie nu-mi place in mod deosebit cum arata, dar se putea si mai rau. Daca ar trebui sa aleg dintre un logan nou si o masina straina de prin 2002 as alege fara ezitari, masina straina. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noul Logan MCV (de la Mobile Construction Vehicle, pare-mi-se), alias break, e o mașină care a avut parte de idei proaste, aranjate într-o manieră proastă, cu un finisaj per total... prost.
Cu un portbagaj de 1000+ litri și cu o motorizare de toată jena, MCV-ul promite să vă lase pe munte când îl aveți încărcat cu fagi și mure.
Come on, people!
Chiar nu vă dați seama cât de penibilă a devenit Dacia? Nu doar prin faptul că scoate așa ceva pe piață, că nu-s ei de vină, săracii, ci prin faptul că înghit așa ceva de la Renault. Normal că interesul celor din Franța e să scoată pe piața românească (și internațională) vehicule care nu pot concura cu cele ale lor. Așa își scot banii de la noi și își și protejează investițiile marca Renault.
Revenind la MCV, acesta nu e nimic altceva decât un Logan tras de spate și de sus. Atâta.
PS: Jos pălăria celor de la Martin Motors (firmă românească), care au scos CEO-ul. Un off-road excelent! _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|