|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Ian 26, 2008 3:09 pm |
|
|
Zilele trecute, ma uitam pe net dupa ceva noutati din gradina Stelei. Din site in site, am ajuns pe www.topgear.ro . Acolo, printre altele, am vazut si o rubrica ce cuprindea foarte multe poze cu masina noastra nationala... Dacia. Si astfel, m-am gandit sa lansez un topic aci, pe forum in care sa va arat ce am descoperit. Evident ca topicu` poate fi completat si cu poze gasite de voi pe net cu Dacii "frumos tunate"... Iote descoperirile mele:

To be continued!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 1:01 pm |
|
|
Am revenit cu inca o serie de Dacii "bine" lucrate. P`astea imi permit sa le introduc si intr-o categorie numita: Dacii BMW-uite
   _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 11:58 am |
|
|
Sorcova veselaa...
 _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|