Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Joc de cultura generala - ConQUIZtador

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Bancuri si Fun pe Internet
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 12:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

un joc f. promovat in ultima perioada de pro tv care a si prins f bine. Cel putin mie imi place f. mult . Este vorba de http://www.conquiztador.ro .
Se joaca in 3, trebuie sa raspunzi corect la cat mai multe intrebari, astfel poti sa cuceresti teritorile de pe harta. Ideal este sa cuceresti toata Romania, dar nu reusesti de fiecare data Smile . In functie de rezultatele pe care le-ai avut primesti la sfarsitul fiecarui joc anumite punctaje si niste galbeni . Cu galbenii stransi poti participa la licitatii, astfel poti castiga diferite chestii . De exemplu acum e pus la bataie un laptop...evident ca s apoti sa-l iei ai nevoie de un sac plin cu galbeni .
Puteti sa gasiti mai multe informatii la ei pe site....sa-mi spuneti daca va place Razz

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 1:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

Il stiu de vre-o 2 luni...am jucat si eu putin,insa timpul nu-mi permite...eu i-as zice test de cultura generala-25%,restul este noroc(unel intrebari nu ai cum sa le stii si zeita Fortuna isi spune cuvantul..)..insa este fain,merita jucat(mai ales cand te plictisesti)..mai ales ca poti licita pentru diverse lucruri cu "galbenii" castigati(trebuie sa ai ceva..in jur de 1 milion ca sa i sanse sa castigi)...Oricum e fain jocul..multa bafta!
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 2:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

Chiar vroiam sa deschid un topic despre site-u` asta, da` mi-o lua Dom` Sef inainte... il stiu si eu de vreo luna... nu am multe jocuri... am 66 in momentu` de fata... da` e un joc destul de captivant si din care poti sa inveti un lucru nou... pt cultura ta generala... da` cateodata raman masca la unele genuri de intrebari. Shock ... da` nu asta ii problema... Si ia ziceti bre... care va ii nick-u` de pe site? Sa va bag si eu la prieteni. Poate dam o batalie la separeu... In caz ca se intreaba vreunu, "niledA" mi-e nick-u`. Laughing

OFF TOPIC: Si uite asa am strans eu 600 de posturi... Niraen, here i come! Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 2:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

am jucat pe nickul unui prieten..dupa sesiune imi fac un nick si te invit la razboi..probabil nickul va fii sinel..ne razboim in 4 saptamani Laughing Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 3:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

E bine... nu ma deranjeaza sa astept... da` am o presimtire ca, pana atunci, ma voi fi mutat in Congo de multa vreme. Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 7:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

allergic e nick-ul meu ! Am vreo 120 de jocuri si da..ai dreptate..e mult spus cultura generala ! La unele intrebari trebuie neaprat sa ai noroc..
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 2:46 am  Raspunde cu citat (quote)

... si as mai adauga eu, sa te bazezi si pe logica din dotare, nu doar noroc. Wink
Danucu
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2008 12:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

CIne ca nu e prea sigur, nu stiu pe ce site am vazut ca la cineva i-a fost spart contul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2008 2:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Taaare! Laughing ... Si ce-a facut respectiva persoana care i-a spart contu` pagubitului? A jucat in locu` lui si i-a crescut numaru` de jocuri si de galbeni? Pai daca-i asa, invit si eu vreo cativa "hecari" d`astia sa-mi sparga si mie contu si sa joace in locu` meu... sa-mi faca vreo 2000 de jocuri si vreo cteva sute de mii de galbeni, ca sa licitez si eu pt laptopu`ala. Laughing ... Haideti dom`le, sa fim seriosi, e cumva vreun cont in banca? Ce rost are sa spargi un astfel de cont?
1. Nu-i deloc usor
2. Ce beneficiu are de pe urma unei astfel de actiuni? Rolling Eyes
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Bancuri si Fun pe Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum