| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 12:39 pm |
|
|
un joc f. promovat in ultima perioada de pro tv care a si prins f bine. Cel putin mie imi place f. mult . Este vorba de http://www.conquiztador.ro .
Se joaca in 3, trebuie sa raspunzi corect la cat mai multe intrebari, astfel poti sa cuceresti teritorile de pe harta. Ideal este sa cuceresti toata Romania, dar nu reusesti de fiecare data . In functie de rezultatele pe care le-ai avut primesti la sfarsitul fiecarui joc anumite punctaje si niste galbeni . Cu galbenii stransi poti participa la licitatii, astfel poti castiga diferite chestii . De exemplu acum e pus la bataie un laptop...evident ca s apoti sa-l iei ai nevoie de un sac plin cu galbeni .
Puteti sa gasiti mai multe informatii la ei pe site....sa-mi spuneti daca va place  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 1:14 pm |
|
|
Il stiu de vre-o 2 luni...am jucat si eu putin,insa timpul nu-mi permite...eu i-as zice test de cultura generala-25%,restul este noroc(unel intrebari nu ai cum sa le stii si zeita Fortuna isi spune cuvantul..)..insa este fain,merita jucat(mai ales cand te plictisesti)..mai ales ca poti licita pentru diverse lucruri cu "galbenii" castigati(trebuie sa ai ceva..in jur de 1 milion ca sa i sanse sa castigi)...Oricum e fain jocul..multa bafta! _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 2:13 pm |
|
|
Chiar vroiam sa deschid un topic despre site-u` asta, da` mi-o lua Dom` Sef inainte... il stiu si eu de vreo luna... nu am multe jocuri... am 66 in momentu` de fata... da` e un joc destul de captivant si din care poti sa inveti un lucru nou... pt cultura ta generala... da` cateodata raman masca la unele genuri de intrebari. ... da` nu asta ii problema... Si ia ziceti bre... care va ii nick-u` de pe site? Sa va bag si eu la prieteni. Poate dam o batalie la separeu... In caz ca se intreaba vreunu, "niledA" mi-e nick-u`.
OFF TOPIC: Si uite asa am strans eu 600 de posturi... Niraen, here i come! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 2:36 pm |
|
|
am jucat pe nickul unui prieten..dupa sesiune imi fac un nick si te invit la razboi..probabil nickul va fii sinel..ne razboim in 4 saptamani  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 3:06 pm |
|
|
E bine... nu ma deranjeaza sa astept... da` am o presimtire ca, pana atunci, ma voi fi mutat in Congo de multa vreme.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 7:13 pm |
|
|
allergic e nick-ul meu ! Am vreo 120 de jocuri si da..ai dreptate..e mult spus cultura generala ! La unele intrebari trebuie neaprat sa ai noroc.. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 2:46 am |
|
|
... si as mai adauga eu, sa te bazezi si pe logica din dotare, nu doar noroc.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Danucu nou venit

Data inscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Ian 25, 2008 12:24 pm |
|
|
| CIne ca nu e prea sigur, nu stiu pe ce site am vazut ca la cineva i-a fost spart contul |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Ian 25, 2008 2:38 pm |
|
|
Taaare! ... Si ce-a facut respectiva persoana care i-a spart contu` pagubitului? A jucat in locu` lui si i-a crescut numaru` de jocuri si de galbeni? Pai daca-i asa, invit si eu vreo cativa "hecari" d`astia sa-mi sparga si mie contu si sa joace in locu` meu... sa-mi faca vreo 2000 de jocuri si vreo cteva sute de mii de galbeni, ca sa licitez si eu pt laptopu`ala. ... Haideti dom`le, sa fim seriosi, e cumva vreun cont in banca? Ce rost are sa spargi un astfel de cont?
1. Nu-i deloc usor
2. Ce beneficiu are de pe urma unei astfel de actiuni?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|