| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 12:46 am |
|
|
bai ..voi luati facultatea prea in serios ! Eu in anul 1 eram numai pe la biliard n timpul cursurilor...nu ca acum as merge la cursuri
Ma rog, e bine sa inveti daca poti !  _________________ anunturi vs.anunturi animale
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Vin Oct 26, 2007 8:28 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 8:10 am |
|
|
| sa zicem ca noi suntem mai curiosi si vrem sa vedem ce e e aici...u unul deja adorm la cursurile de algebra si analiza....deci,nu-i timpul pierdut,,, |
|
|
|
 |
elena1960 nou venit

Data inscrierii: 28/Oct/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 6:50 pm |
|
|
| Pentru studentii de la litere: am o lucrare de licenta originala, neprezentata (Caragiale). Ma puteti contacta prin mp. |
|
|
|
 |
andutzza nou venit

Data inscrierii: 11/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 3:46 pm |
|
|
| eu sunt anul 1 la finante la zi si as vrea sa renunt anul acesta ,pt k mai am o fac la id si sa dau anul urmator din nou dar nu stiu daca se poate sa intru tot la fara taxa la zi.stie cineva k secretarele mi-au spus k ele nu au de unde sa stie |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 9:57 pm |
|
|
| din cate stiu eu prima facultate e la fara si a douala cu taxa,,,daca incepi alta din anu1 cred ca nu poti decat la cu taxa...daca te transferi in anul doi cred ca tot la cu taxa,dar apoi ai posibilitatea sa treci la fara...sfatul meu e sa te tii de finante..ca a fost batalie mare pe facult asta si pacat sa renunti mai ales daca esti la fara! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 8:40 am |
|
|
Juranal de sesiune:Azi aflu nota la fizica...nu stiu daca iau ..in rest 2 verificari si un examen luate  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 8:01 pm |
|
|
si eu am luat 2 verificari, mai am una vineri al matematica de productie . Apoi urmeaza o seseiune f naspa, sper sa scap cu viata _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 9:03 pm |
|
|
am luat fizica..ce-i drept cu 7..nu m-am dus sa dau lucrare ca sa iau 8(am luat intre 7- ...bafta vineri la examene domnu' sef! _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 11:10 pm |
|
|
Succes tuturor!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
xyedy nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2007 Mesaje: 5 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 5:29 pm |
|
|
bv sinel eu n-am luat la fizica... deocamdata doar aici n-am luat.. sper sa nu am si alte restante am trecut de examenul la algebra cu bine.. mai am de dat pc,analiza, issc....
succes all :*:* |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 6:57 pm |
|
|
xyedy..anaiza cred ca e de luat..mai greu cu algebra.. _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 10:15 am |
|
|
analiza partea a doua ( adica integralele )nu mi-a placut deloc, am uat mai usor algebra eu . Acum depinde..cu cine faci analiza?
Eu am cam terminat facultatea, dar nu sunt inca inginet. In iunie sau iulie am licenta si vreo 7 restante de luat . ....asta daca iau urmatoarele 2 examene..daca nu..in cel mai rau caz o sa am 9 restante  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:33 pm |
|
|
Oleo... activitate intensa pe Dom` Sef... SUCCES domnu`!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:35 pm |
|
|
Analiza fac cu nea Stoican seminaru' si cursul cu Radu Popescu..la algebra am luat 9 iar analiza o am marti..multa bafta Domnu Sef si puna burta(daca tot o ai de la pizza) pe carte..ca vrem sa te vedem inginer la vara! _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
dipsy_007 nou venit

Data inscrierii: 11/Feb/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 11:59 am |
|
|
| sal......sunt si eu anul 1 la automatica.......si cik maine am examen la issc.....stie cineva cum si ce se da?.......k sincer invat dar invat degeaba....k nici nu stiu ce sa invat..... |
|
|
|
 |
|