| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorin nou venit

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 3:11 pm |
|
|
va dau emailul meu sorinvanatoru@yahoo.com
sunt la id psihosociologie ploiesti
lupta, nu glume copilaresti |
|
|
|
 |
|
|
 |
ungureanu nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 9:41 pm |
|
|
| numele meu este bogdan ,anul 1 management buc. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 2:50 am |
|
|
Ne bucuram mai Bogdan ca ai trecut p`aci. Da` te-ntreb si eu ceva; Ce relevanta are postu` tau?... Am inteles, esti la management... ca multi altii... da` ai ceva de zis in legatura cu topicu` de fata?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 11:16 pm |
|
|
Cutia cu mesaje :: Mesaj
De la: oprescu florentin
Către: sinel
Trimis: Mie Ian 16, 2008 10:47 pm
Subiect: bla bla bla
"mai sinel, mai, te-a intrebat cineva ce ai mancat tu de dimineata? de te bagi in seama cu noi? daca vrei sa fi util, hai sa discutam despre ce ne doare pe noi, nu te-a intrebat nimeni ce parere ai tu despre studentii de la spiru. asadar........revizuieste-ti vocabularul sau poti sa ne parasesti ptr ca nu se supara nimeni. "
~measaj primit pe privat..intrucat sunt co-detinator al acestui msg,nu o sa fiu atacat in judecata pentru ca l-am facut public..
Deci..Domnu Oprescu Florentin
..Ceea e am spus despre Spiru este imaginea pe care mi-am facut- eu in urma celor postate pe forum de catre Studentii acestei facultati..Apoi un forum presupune raspunsul oricarui user care prin commentul sau nu incalca regulamentul..SI MA ROG<DOMNULE FLORENTIN..citez #CE VA DOARE PE VOI#? _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
MARIANA nou venit

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Ian 28, 2008 12:16 am |
|
|
| de ce unule raspunsuri,care sigur sunt corecte,nu sunt validate? |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 28, 2008 1:39 am |
|
|
Eroare de soft... probabil!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
MARIANA nou venit

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Ian 28, 2008 2:01 am |
|
|
si chiar nu se poate face nimic pentru a se corecta erorile?am 3 raspunsuri corecte,in 2 examene diferite,nevalidate.nu se poate face verificarea rezultatelor dupa care calculatorul verifica grilele?nu se poate genera recorectarea tuturor grilelor dupa raspunsuri inregistrate corect poate unii au picat pentru o astfel de eroare...sau poate altii se oftica pentru un 10  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 28, 2008 2:20 am |
|
|
Mai, treaba este in felu` urmator... daca este cum ai spus tu, trebuie sesizata chestia ori la directorul facultatii, ori in locu` unde se fac astfel de sesizari. Da` tine cont ca, in astfel de cazuri, or sa se faca ceva anchete, or sa se cheme profesionisti care sa modifice soft-ul (in cazu` in care ar fi o eroare de soft ), dupa care se va vedea ce decizii se vor lua. E o operatiune ce dureza ceva vreme... asa-i in Romanica.
PS: bun venit si tie pe forum... imi fac datoria de moderator . Poate ca astea nu vor fi singurele tale post-uri.
Alt PS: Esti user-u` cu numaru` 1000 de pe forum mai. La mai multi... activi daca se poate!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno)
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Lun Mar 10, 2008 3:17 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Lun Ian 28, 2008 6:33 pm |
|
|
bine ai venit pe forum..cat despre spiru...nu am o parere deloc buna asa ca ma abtin dela comentarii! _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
aleoto nou venit

Data inscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 1
|
|
|