| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
irnafrumusika nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:11 pm |
|
|
| BUNA,DRAGII MEI .SUNT NOUA PE AICI SI VREAU SA MI ZICETI SI MIE CUM MA POT INSCRIE LA SPIRU HARET DIN TOAMNA . VA MULTUMESC ANTICIPAT!A... LA S. H . PLOIESTI . |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 4:33 pm |
|
|
| bine ai venit pe forum si la cat mai multe post-uri!sper sa te simti bine aici! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 5:26 pm |
|
|
Nu stiu de ce... da` am vaga impresie ca postai degeaba aci, nea sinele... Tind sa cred ca frumusik noastra va face rost de mult dorita informatie si dupa, va goli history-u` de la Internet Explorer... Mozilla Firefox... Opera... sau ce-o folosi ea drept browser.
Da` totusi... bun venit si din partea mea... Poate ma vei contrazice in legatura cu ce-am spus mai sus... sper.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
irnafrumusika nou venit

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 6:11 pm |
|
|
| Mai ,mai ,multumesc mult pt calduroasa primire in "casa " voastra . sincer am crezut ca mai e cineva care vrea sa faca asa ca mine si imi poate furniza datele necesare!Nu am vrut sa va suparati pe mine .Nu am postat asa de florile marului.multumesc de intelegere . |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 9:47 pm |
|
|
| uite ..pentru cereri din-astea exista un topic special la educatie si invatamant..multumim de intelegere! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 9:50 pm |
|
|
Mai... poate o fi cineva care o sti chestia asta... eu nu stiu pentru ca n-o sa am treaba cu Spiru Haret decat dupa ce ies din Scoala de Politie... Pana atunci... n-am idee de, ce tre` sa faci ca sa te inscrii la Spiru Haret.
Nu s-a suparat nimeni pe tine... n-avem de ce.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 11:00 pm |
|
|
poate nu s-a inteles ! asta nu e forumul Spiru Haret..nu stiu de ce toata lumea are impresia asta  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 2:53 pm |
|
|
... s-o atacat Dom` Sef.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
irnafrumusika nou venit

|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 11:45 pm |
|
|
sa traiti dnul sef!!!!!!!!!!!am inteles!!!!!!!!!nu ma atacati!!!!!!!am rezolvat problema.nu am vrut sa va supar
adelin niledA ,gata nu ma ataca !!!!!!!!!am inteles!!!!!!!!
editat de niledA: Double posting |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 2:36 am |
|
|
Draga mea, nimeni nu te-a atacat pe tine personal. Eu unu`, nu cred ca am facut asta si nu am vrut sa fac asta. Cat despre Dom` Sef... ii cam dau dreptate. Nu din cauza ta, tu doar ai cerut o simpla informatie, cerinta ce mi se pare cat se poate de normala, ci din cauza altora... sper sa ne ierti.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|