Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
suporteri Petrolul
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ancaescu
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 20/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 7:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

Dragi suporteri ai echipei Petrolul Ploiesti!
Vreau sa stau si eu de vorba cu voi pentru o emisiune care se va difuza pe Prima tv! As dori sa vorbesc cu suporteri adevarati care sa vina in studio si sa sustina echipa Petroul!
Scrieti-mi!
Astept cu interes!
Anca
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 10:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

mi-am permis sa mut topicul al categoria sport, acolo unde ii este locul?
poti da mai multe detalii despre actiunea despre care vorbesti?
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Pacat ca unu` dintre cei mai inversunati suporteri ai Petrolului nu ne mai viziteaza pe acest forum. Laughing El cu siguranta ar fi venit. Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:18 pm  Raspunde cu citat (quote)

el a zis ca o sa urmareasca topicul ala, dar daca nu a mai scris nimeni pe acolo...in fine..eu cred ca petrolul e pierdut pentru totdeauna...nu mai intereseaza pe nimeni de echipa orasului Crying or Very sad
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 11:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

Orasul asta are echipa? Shock Petrolu` este o echipa a orasului Ploiesti? Shock Eu credeam ca, daca a jucat pe la dracu-n praznic unde a jucat in sezonu` care tocmai s-a incheiat, echipa era din localitatea aia. Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 5:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Pacat ca unu` dintre cei mai inversunati suporteri ai Petrolului nu ne mai viziteaza pe acest forum. Laughing El cu siguranta ar fi venit. Laughing

Laughing in nici un caz!!!!!!!!!!

niledA a scris:
Orasul asta are echipa? Shock Petrolu` este o echipa a orasului Ploiesti? Shock Eu credeam ca, daca a jucat pe la dracu-n praznic unde a jucat in sezonu` care tocmai s-a incheiat, echipa era din localitatea aia. Laughing

acum DA orasul asta are echipa....se numeste C.S.M PETROLUL 52 PLOIESTI care activeaza in liga aIIIa

editat de niledA: Double posting. Twisted Evil
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 7:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

Chitu, eu ma refeream strict la ceea ce a spus Dom` Sef.... Si da, stiu ca orasu` are o echipa noua ce evolueaza in esalonu` al III-lea... Si am mai auzit ca au fost dati bani grei altor echipe pt ca aceasta echipa sa ajunga cat mai curand in esalonu` secund si mai apoi in Prima Liga... De ce?... nu aveau incredere in lotu` avut la dispozitie?... Te intreb si eu pe tine... vad ca esti suporter mult-prea-infocat al echipei... da` tu ce echipa sustii pana la urma?... FC Petrolul, echipa din Liga a II-a sau nou formata echipa ploiesteana?... is un pic nedumerit. Rolling Eyes

Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 11:49 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Chitu, eu ma refeream strict la ceea ce a spus Dom` Sef.... Si da, stiu ca orasu` are o echipa noua ce evolueaza in esalonu` al III-lea... Si am mai auzit ca au fost dati bani grei altor echipe pt ca aceasta echipa sa ajunga cat mai curand in esalonu` secund si mai apoi in Prima Liga... De ce?... nu aveau incredere in lotu` avut la dispozitie?... Te intreb si eu pe tine... vad ca esti suporter mult-prea-infocat al echipei... da` tu ce echipa sustii pana la urma?... FC Petrolul, echipa din Liga a II-a sau nou formata echipa ploiesteana?... is un pic nedumerit. Rolling Eyes

yo tin cu echipa orasului CSM si app de unde sti u ca sa dat bani grei ca sa se ajunga cat mai repede in liga a II a????????
si ca sa-mi permit sa te contrazic, nici nu a fost nevoie sa dea bani ca sa castige meciurile din campionat, pt ca tresferturi din echipe sunt din judet.iar ca sponsor la eceasta echipa este si consiliul judetean,mai departe intelegi si u
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 12:02 am  Raspunde cu citat (quote)

Ma, cunosc un tovaras (nu-ti spun cine) care joaca la una din echipele (nu-ti spun care) ce evolueaza in liga a III-a, si care mi-a spus ca a luat parte la un astfel de blat... Poate ca nu s-au dat bani chiar asa de grei... totusi vorbim de Liga a III-a... da` ce-i drept e ca s-au dat... Acum sa nu te apuci sa-mi spui tu ca nu se mai fac blaturi in Romania, ca am sa ma prapadesc pe jos de ras. Wink

P.S.: Welcome back pe forum! Laughing

Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 2:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Ma, cunosc un tovaras (nu-ti spun cine) care joaca la una din echipele (nu-ti spun care) ce evolueaza in liga a III-a, si care mi-a spus ca a luat parte la un astfel de blat... Poate ca nu s-au dat bani chiar asa de grei... totusi vorbim de Liga a III-a... da` ce-i drept e ca s-au dat... Acum sa nu te apuci sa-mi spui tu ca nu se mai fac blaturi in Romania, ca am sa ma prapadesc pe jos de ras. Wink

P.S.: Welcome back pe forum! Laughing

sunt doar in trecere
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 5:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Te-ai lamurit de faza cu blaturile?

Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Sam Ian 05, 2008 4:18 am  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Te-ai lamurit de faza cu blaturile?

da ....si sincer care echipa din Romania nu apeleaza la blaturi?????????
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Ian 05, 2008 5:19 am  Raspunde cu citat (quote)

Ma... nu stiu care nu face blaturi... da` nu bag mana in foc pentru nimeni... Iar despre chestia cu C.S.M.-u`... or avea ei lotu` bun si transferuri pe masura... da` le strica o siguranta in plus? Wink

Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 3:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

citynews.ro va prezinta o metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.

De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie, mult prea zelos, ca a depasit linia continua. Amenda legala prevazuta de legea care reglementeaza circulatia pe drumurile publice este de 225 de lei, echivalentul a 4,5 puncte amenda si 6 puncte de penalizare.
Dupa constarea contraventiei de catre agentul de circulatie, acesta are obligatia sa va intrebe daca aveti de facut observatii. Sfatul citynews.ro este sa spuneti ce anume observatii aveti de facut, cea mai des folosita de foarte multa lume este urmatoarea "constatarea nu corespunde adevarului" care trebuie mentionata de politist.

Urmatorul pas legal care trebuie facut de politist este sa va intrebe daca doriti sau nu sa semnati procesul verbal si sa luati un exemplar.

Putina lume stie ca ordonanta de urgenta a Guvernului 2/2001, privind regimul juridic al contraventiilor, lasa multe portite pentru ca amenda sa nu mai fie achitata niciodata.
Daca soferul depistat ca a incalcat Codul Rutier refuza sa semneze procesul verbal, agentul este obligat sa aduca un martor, cu care, atentie, se va putea face doar dovada refuzului de catre conducatorul auto de a semna procesul verbal si a primi un exemplar, nu de atestare a savarsirii contraventiei.

In fata acestei situatii, procesul verbal va fi trimis la domiciul soferului, unde trebuie sa ajunga in maxim de 30 de zile. Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire. Acest lucru presupune ca destinatarul / soferul sau pietonul trebuie sa semneze de primire a procesului verbal. Daca nu este acasa sau daca locuieste la alta adresa decat cea din buletin o perioada de zece zile sau pur si simplu nu merge la Posta sa ridice procesul verbal si sa semneze, documentul va fi trimis inapoi la Politie. Posta pastreaza corespondenta vreme de 10 zile.

In acest caz Politia Rutiera fie retrimite documentul prin Posta fie aplica cea de-a doua varianta de comunicare prevazuta de acelasi articol 27, "prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces verbal semnat de cel putin un martor".
Portita legala de scapare care se afla in Ordonanta 2/2001, este prevazuta de art. 14. Acest articol stabileste ca "executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii" (adica data cand a fost scris / intocmit de politist).

Cu alte cuvinte, daca Politia nu poate face dovada ca v-a comunicat procesul verbal in termen de 30 de zile, sub semnatura dvs., amenda de 225 de lei nu mai poate fi executata de catre Directia Finantelor Publice.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 7:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Si ce legatura are ce ai spus tu cu ceea ce este aci in topicu` asta? Neutral

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum