| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cucu anca diana nou venit

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 2:11 am |
|
|
AJUTOOOOOOOOOOOR!
SUNT ANUL I LA DREPT, INVAT DE ZOR DAR NU STIU DE UNDE SA IAU SUBIECTELE TEMATICA, CEVA. NU POT SA INTRU IN BIBLIOTECA VIRTUALA CE DRACU FAC? AJUTATI-MA CAREVA DIN ANUL II.
PE ACEST CHIAR NU MAI INTRA NIMENI?DE UNA singura m-am cam plictisit.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
cucu anca diana nou venit

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 2:20 am |
|
|
| oprescu florentin a scris: | | Rog, colegii de la Drept 3 daca au raspunsurile la grila de Drept penal, partea speciala 2. Am o restanta de dat si vreau sa confrunt raspunsurile mele cu ale voastre. Multam anticipat. |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 12:25 pm |
|
|
Ancutza... l-ai citat pe oprescu florentin... cu ce scop?... doar nu ai facut-o doar asa sa te aflii in treaba, nu?
Si de stat, sta cineva aci pe forum... da` pe alte topicuri... pe asta nu prea are lumea ce sa palavrageasca. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 6:42 pm |
|
|
| bai ,..la voi la Spiru Haret e Dumnezeu cu mila???? pai ce invatati voi ma daca nu stiti cand aveti examenele(profii ii cunoasteti?)..apoi cica din facultate iesi profesionist(in ce?in cautat pe google si pe forumuri subiecte si datele de la examene)..baga-ti-va mintile in cap copii!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 7:27 pm |
|
|
From now on, i praise you, sinel!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
andru10bebita nou venit

Data inscrierii: 03/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 5:47 pm |
|
|
Chiar nu poate da nimeni raspunsuri la intrebarile de la examenele pentru Drept anul 1 la ID? Nimeni nu le stie sau ce se intampla?  |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 8:34 pm |
|
|
| mai eu ti-as raspunde dar nu stiu ce sa-ti zic ca nu sunt la spiru(asa ca nu toti suntem mai "egoisti")..oricum iti urez multa bafta in cautarea "eului sudentesc",se pare ca vei avea nevoie.. |
|
|
|
 |
STEFFY nou venit

Data inscrierii: 01/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Ian 04, 2008 1:58 pm |
|
|
rog frumos colegii care au raspunsurile la grilele de la anul I finante-banci sa mi le dea si mie....rog frumos frumos multumesc
adresa mea e ionutstefy@yahoo.com...multumesc mult
editat de niledA: Nu puteai sa pui tot in acelasi post?... Double posting is not alowed here! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
|
|
|
 |
ciurdea nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 6:48 pm |
|
|
| pentru ca esti adm. nu am vrut sa crezi ca fac concurenta neloiala |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 8:09 pm |
|
|
nu-ti face probleme, asta nu e concurenta...ma bucur ca forumul va poate ajuta cu ceva. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
deella nou venit

Data inscrierii: 08/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 2:15 am |
|
|
buna,
sunt mihaela din ploiesti, anul I la management.
sunt destul de nedumerita de felul in care functioneaza site-ul si as vrea sa discut cu forumisti de la management anul I despre sesiunea ce se apropie..
bye |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 10:02 am |
|
|
nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar iti poti lasa adresa demail si eventualii colegi de la management te pot contacta, sau poti sa primesti mesaj privat ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
deella nou venit

Data inscrierii: 08/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 12:19 pm |
|
|
buna,
multumesc mult ptr raspunsul prompt. nedumerirea mea este ca site-ul nu a functionat cca 2 zile, iar dupa ce am reusit sa-l deschid, nu m-am regasit pe listele de ex de la anul I management.. ma gandeam oare ptr ca nu am platit a 2-a rata a taxei anuale... ?
deasemeni, nici la cei gasiti acolo la anul I management, nu am vazut decat salile de examen dar nu si orele..
multumesc |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 2:58 pm |
|
|
| Deci te sfatuiesc sa faci si tu o facultate normala...Dar cum deja ai apucat pe acest drum..multa bafta!!si succes la examene! |
|
|
|
 |
|