| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 10:20 pm |
|
|
buna intrebare , nu? daca credeti ca e prea devreme sa va planificati revelionul va anunt ca deja pe Valea Prahovei sunt ocupate aproape locurile bune. Din cate am inteles de la stiri, romanii prefera sa plece in strainitate pentru ca e mai ieftin , iar strainii vin pe Valea Prahovei !
eu cred ca fac revelionul cu mama si tata . voi? |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 12:29 am |
|
|
Cred că o să-l fac ca anul trecut, pe bulevard. Măcar acum sper să fiu cu cineva apropiat (anul trecut m-am întâlnit cu o tipă și am stat până spre dimineață cu ea). _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 10:44 am |
|
|
eu ma gandeam sa merg cu gasca mea pe la munte, dar se pare ca trebuia sa ma gandesc mai devreme .
offtopic:
nu ti-a fost frig pe bulevard toata noaptea? |
|
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:54 am |
|
|
ca si anul trecut cred ca o sa ne strangem toti prietenii la unul dintre noi acasa si facem "paranghelie" . Preturile pentru un revelion la munte mi se par exagerate  |
|
|
|
 |
livi nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 7:26 pm |
|
|
e prea devreme pt mine sa stiu unde fac revelionul.Probabil pe la prieteni,ne strangem cativa si o sa iasa frumos, ca si anul trecut.la munte in nici un caz nu o sa-l fac avand in vedere ce preturi sunt.Dar mai e pana atunci...nu?  |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 8:19 pm |
|
|
nu era devreme daca te gandeai sa faci de exemplu la munte sau in strainatate. Pentru astfel de revelioane trebuie facute rezervari din timp, insa nu e cazul nostru  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 11:26 am |
|
|
| Cei din Campina se pare ca pot petrece revelionul in aer liber daca doresc. Detalii aici |
|
|
|
 |
xenonxxl nou venit

Data inscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 11:37 pm |
|
|
Pensiunea Carmen este situata la aproximativ 200 de metrii de partia Sorica .Asezarea sa este intr-o zona cu priveliste directa catre Partia de schi Sorica si catre munti.Are acces direct la drumul principal al orasului.
Acces la sala de mese 24 de locuri + sistem audio profesional.
Televizor color + cablu in fiecare camera
Super Oferta de revelion!
2.7 milioane /camera (camera dubla)
+mic dejun inclus
Nume: Voinea Cristian
Telefon: 0724522295 |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 11:58 am |
|
|
inca nu am hotarat nimic pentru revelion , sper nu ma hotarasc in ultima zi cum am facut acum 2 ani.
Un lucru e clar : nu o sa raman acasa, nu pot pleca la munte pt. ca preturile sunt prea mari si nu doresc sa fac revelionul in aer liber ca sa inghet de frig. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 12:17 pm |
|
|
What DO you wanna do? Am o idee: ne îmbătăm și mergem din ușă în ușă în căutare de petreceri.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 6:33 pm |
|
|
dar cum e cu tigania de pe strada, din noapte de revelion...o singura data am incercat sa fac revelionul in strada...si chiar in statia de autobuz de vizavi de galeria de arta era un coclarar beat si pus pe bataie...asa ca m-am lasat...voi ce parere aveti despre revelionul in strada?...distractie sau pericol? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:19 pm |
|
|
Traiasca planurile facute pe ultima suta de metrii!!!!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:51 pm |
|
|
tiganie sau nu , eu unul nu am nici o placere sa fac revelionul pe strada!
Pana acum nu am stabilit nimic, astept ultima zi sa se indure si cineva de mine  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:18 pm |
|
|
dar ce parere aveti de revelionul facut in baruri, sau orice altceva, dar nu restaurante?... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 9:23 pm |
|
|
pana acum nu am facut revelionul in bar , deci nu stiu cum e . Daca stau bine sa ma gandesc zic ca mai bine e undeva la cineva acasa, mai stai intins pe un pat cand esti prea muci...mai poti sa dormi pe podea. Asa intr-un bar e cam aiurea.... .
Si mai e problema cu mancarea...eu de revelionul mananc domne' si beau cat pentru tot anul . A fost fratele meu acum cativa ani intr-o discoteca de revelion si s-a plans de mancare si de bautura....acum nu stiu ce sa zic  |
|
|
|
 |
|