| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:14 am |
|
|
ziceam ca va arat niste poze facute cu noul meu aparat CANON G7, prin Busteni si prin Sinaia . Ca sa nu stau sa mai pun aici poze, va dau un link si le vedeti pe toate...unele mai reusite..altele nu .
http://www.flickr.com/photos/cheloo_emil/
Imi pare rau ca poza cu veverita nu a iesit f bine, era si intunecat afara si nu prea statea mai mult de 3 secunde veverita aia pe loc. Oh well...probail o sa dau si alta daca de veverite prin Sinaia _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 336
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 9:02 am |
|
|
Nu ma prea pricep eu la poze..dar pot sa zic ca pozele sunt iesite al naibii de bine...pe bune..  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 12:40 pm |
|
|
Vazut-u-le-am si mi-am clatit ochiu` cu ceve frumos. Felicitari! ....Da` ar fi trebuit sa mai fie si Niraen p`aci sa-si dea cu parerea.... doar ar fi fost pe teritoriu dansului.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 4:18 pm |
|
|
eh..nici chiar asa, am multe de invatat, nu cunosc decat bazele. am parat bun , dar nu stiu inca sa-l folosesc
Oricum , multumesc pt comentarii _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 4:42 pm |
|
|
Si uita ca si nestiind ceva meserie... ai facut ceva care place ochiului. Vorba ta... ai si aparat bun. Si ai si ochi pt asa ceva.
Cu placere!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 12:17 pm |
|
|
dap..pozele sunt super faine..felicitari!..am piratat si eu 2 si le-am folosit in site-ul pt examenul de programare...sper ssa nu fie nici o pb  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 10:22 pm |
|
|
Ai pus-o!... te da Dom` Sef in judecata... presimt ca sub 1 milion de dolari nu-ti cere.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 10:53 pm |
|
|
aveti mila! ..las ca ii dau mita lu domnu sef si renutza la acuzatii  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 12:45 am |
|
|
eh, te iert de data asta ! sunt multumit ca le foloseste cineva, inseamna nu's oribile  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 2:40 am |
|
|
Si cum dom`le? Nu tu procese de sute de mii de ieuro? Nu tu dezbateri publice pe tema asta? Nu tu certuri la talk-show-uri? Ati zis doua vorbe si ati rezolvat? Ma dezamagiti... n-aveti ce place publicului.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 11:33 am |
|
|
Iaaaaaaaaa...Nea Nileda ar vrea sa ma vada ruinat ...pozele sunt faine Domnu' Sef  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 12:50 pm |
|
|
Bre, ii "niledA", nu "Nileda"... ... Nu vreau sa te vad pe tine special ruinat... da` vreau sa mai vad si eu ceva scandaluri... procese, chestii... pt. ca in ultima vreme nu am mai auzit de niciun scandal d`asta... si pt a vedea asta, tre` sa te ruineze Dom` Sef... well, i`m sorry for ya!... ... .
P.S.: Pozele sunt frumoase bre Dom` Sef... ti-am mai spus... plac ochiului. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 3:58 pm |
|
|
E clar niledA(alias Adelin) s-a gandit sa sacrifice pe cineva de dragul divertismentului...si cum eu sunt mai nou pe aici...hop sa-mi dea mie in cap..in ce lume crunta traim!  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 5:31 pm |
|
|
Only the strong ones survive here... ...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|