|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Dec 24, 2007 12:14 pm |
|
|
Asa cum Dom` Sef a deschis un alt topic despre cadoaie de Craciun, mi-am permis sa deschid si eu un topic nou despre ce "bagam la ramazan" in perioada asta a anului. Asa ca... va intreb... Ce gatiti sau ce va gateste mamica in perioada asta? Si, ca sa incep eu... mamaia pregateste multe preparate din porcuş, da` mai pregateste si arhicunoscutele prajituri... felurite. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno)
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Mie Dec 26, 2007 5:51 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 327
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 1:33 am |
|
|
bine ca ai acoperit tu tot meniul:mancaruri din porcut si felurite prajituri?..eu ce mai trebuie sa zic:fructe multe si bauturi racoritoare..si gata..am incheiat  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 10:16 am |
|
|
eu anul acesat am incercat sa fiu cat mai cumpatat in ceea ce priveste haleala, desi l-am taiat pe porcu ' (respectand normele UE) , n-am pus gura pe sorici si am mancat cat mai putina carne. Din pacate am scapat ieri la sarmale, dar n-am mancat mai mult de 7 (in tinerete mancam 12 fara probleme ).
Prajituri n-am avut in afara de cele un tort cumparat si alte cateva uscaturi..poate e mai bine asa  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|