|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 4:57 pm |
|
|
Oare norocul este un dar cu care te nasti? Sa fie el doar meritul sortii sau poti invata sa fii norocos?Se pare ca unii oamenii indiferent ce ar face in viata sunt urmariti de noroc..din lucruri aparent nesimnificative scot bani sau castiga ceva...in schimb sunt oameni care par sa nu aiba nici un pic de sansa,iar un lucru rau aduce dupa sine inca 10 la fel de rele.Oare ce anume ii face pe oameni sa fie norocosi sau nu? Sa fie doar meritul sortii?
Eu una am renuntat sa gasesc raspuns la aceasta intrebare.Sincer ,eu incerc sa cred ca orice lucru rau care mi se intampla este un impuls pentru a merge inainte...si din fiecare situatie dificila trebuie sa luam partea buna a lucrurilor...sa incercam sa fim mai optimisti si increzatori in fortele proprii..pentru ca numai astfel vom reusi in viata Daca te astepti sa se intample lucruri bune, acestea ti se vor intampla, fiindca dorinta si increderea constanta te fac sa reactionezi in directia dorita. Acesta e, de fapt, primul principiu al norocului. Asa ca haideti sa ne "facem singuri norocul!"  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1082 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 10:37 am |
|
|
cred ca norocul ti-l faci si cu mana ta, dar mai sunt unele persoane care se 'nasc norocoase" . De exemplu, cat de norocos sa fi incat sa-ti iasa 6 numere la loto, sau cat de ghinionist sa fi sa mergi pe trotuar si sa ajungi in spital lovit de un caine care iniatial fusese lovit de masina ( am citit asta intr-un ziar ) .
Totul e relativ, cum spunea un bun prieten de-al meu  |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 8:53 pm |
|
|
eu unul cred ca m-am noscut ghinionist, scuze am vrut sa spun roman  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|