| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 2:46 pm |
|
|
Mai fratilor, cred ca am fost intoxicat cu alegerile pt parlamentu` european. In cazu` asta se pune o intrebare simpla. Noi, populatia, pe cine sa votam? Pt ca, din ce-am vazut pe afisele electorale imprastiate prin tot orasu`, singurii pe care-i cunosc sunt Theodor Stolojan si atot prezentul George Becali. Si cum p`ailalti nu-i votez, pt ca nu stiu ce-i de capu` lor, eu ce ma fac? il votez de nea Jiji?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 5:14 pm |
|
|
pai..decat sa votezi cu nea jiji mai bine votezi la intamplare..ca mai rau nu se poate.. si cat despre alegerile astea..or sa iasa niste insi care dau bine la popor(dinpd sau pnl) care la bruxelles nu or sa faca absolut nimic decat sa stea.ca oricum acolo nu or sa-i bage nimeni in seama.Sa fim seriosi,Romania ca stat UE trebuie sa aiba si ea niste reprezentanti in parlamentul european,pt ca asa e rgulamentul.insa de acesti "reprezentanti" mai mult ca sigur ca nu va asculta nimeni..poate asa..doar din politete  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 9:31 pm |
|
|
Nu....n`am sa votez la intamplare si nici n-am sa-l votez pe latifundiar... eu unu` merg dupa o chestie: ii dau votul meu celui care are cele mai mici sanse in sondaje... astfel, imi si exercit dreptul de a vota si nici nu o sa am mustrari de constiinta gen: "Bai frate, era corupt si eu i-am dat votul meu de incredere". _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1145 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:05 am |
|
|
bine gandit domnu niled...eu l-as vota pe cioaba daca ar candida  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 5:40 pm |
|
|
m-as implica in duelul de la distanta..dintre voi..doar ca nu prea am acces la net prin camin noroc cu programarea grafica si birotica  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 6:35 pm |
|
|
Nu-i nimic nea Sinel... poti sa fii neutru. Altii au avut de castigat din cauza faptului ca au fost neutrii.... Danemarca a primit spre administrare cea mai mare insula de pe Terra.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 1:34 pm |
|
|
Mi-adusai aminte. Am fost la vot. Chiar mi-am scurtat vizita mea la rude special pt acest eveniment si am votat cu inima; mi-am pus stampila pe PNG. Si am votat bine... ca n-au iesit. Da` mai bine se duceau si ei la Bruxelles... astfel mai scapam si noi de nea Jiji.... doar avea de munca acum, departe de noi chiar. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1145 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 9:30 am |
|
|
o sa ma duc la vot atunci cand vine cu urna la mine acasa . Oricum tu ai facut un lucru bun, mi-ar fi placut sa iasa becali si sa rad de tine apoi Votul tau conteaza  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 1:05 pm |
|
|
Da` n-a iesit... spre bucuria mea... ... si n-ai de ce sa razi de mine.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|