|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Lodging4All nou venit

Data inscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 11:02 am |
|
|
Daca imi este permis, as dori sa anunt lansarea unui nou site cu cazari in Romania - http://www.Lodging4All. ro
Cu multumiri,
Lodging4All |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 12:32 pm |
|
|
sigur , putina publicitate pe gratis e mereu acceptata  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 12:35 pm |
|
|
Dom` sef... observ ca zilele aste esti un pic complexat de ceva... da` nu-i dau seama de ce.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 9:21 am |
|
|
se apropie Craciunul , trebuie sa incercam sa fim mai buni Si in plus stiu ca si eu la randul meu am nevoie de publicitate pentru alte site-uri, nu se stie nimeresc _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 12:50 pm |
|
|
Pai... pune mana si fa publicitate agresiva forumului... poate asa ne vor veni mult doritii useri... activi...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|