| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: apa trece...gunoaiele raman ! |
|
|
Dupa inundatiile care au avut loc din cauza ploilor torentiale din ultimele zile, pe marginile raului Prahova, au ramas decat gunoaiele . Aceste gunoaie nu provin din alte parte decat de la turistii care pe timpul verii au iesit la iarba verde...la un gratar, dar le-a fost greu sa-si stranga resturile. Dar asta e..traim in Romania, deja ne-am invatat cu lucruri pentru acestea  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Las` ca te-a auzit cineva acolo sus si o sa ordone ca toata Romania sa fie curatata de gunoaie. Da` intrebarea mea e urmatoarea: Ce ne facem, pt ca, daca se ordona asa ceva, o sa ramanem fara juma` de Romanie?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
Ultima modificare efectuata niledA la Lun Oct 29, 2007 10:50 pm, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| cineva...cine?politia comunitara?....neeeee!astia chiar "felicita" pe cei ce arunca gunoaiele cu o privire si un zambet de teama.....politia rutiera pe drumurile macar europene din tara?neeee!de nu stiu cate ori m-am trezit cu resturi sau pachete de tigari,peturi,pungi,hartii in fata masinii,nu mai spun de nisip,pietre de la basculantele ce trec neacoperite....si politia?ce facea?se uita cu nostalgie....poate,poate se sparge vreun parbriz sau se isca vreo cearta ca sa arate ce tari sunt politaii!dar oricum se dau in stamba cand stau la panda pentru depasirea vitezei....ce tari sunt!tttzzzz! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si uite asa stam noi in frumoasa tara pe care o numim europeana, membra UE chiar si, nu facem absolut nimc ca sa ne fie mai bine. Doar dam si luam spagi ca sa facem pana si un lucru elementar: sa strangem niste gunoaie.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|