| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Întâlnirea forumiștilor - da ori ba? |
| Da |
|
81% |
[ 13 ] |
| Ba |
|
18% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 16 |
|
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:31 am Titlul subiectului: |
|
|
nea sinel e la laborator acum Nu sti unde e Olimpu? Inseamna ca esti prea tanar E ala in fata hotelului Prahova, mergeam ianinte la biliard acolo..cand erau licean  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca nu prea am avut viata nocturna, nu prea stiu pe un`e-s mai toate bodegile si carciumile din Ploiesti. In fine.... acum ii Joi seara... si pana acum, nu suntem anuntati ca fiind prezenti maine decat noi doi, dom sef. nea Sinel, Ce face? Mai vine? Da` doamna sefa? Da` altii? E cazu sa amanam ce de-al doilea congres? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
lol ca eu vineri seara nu sunt in oras..adik nu sunt vinerea asta.. .ce ghinion..nu am mai plecat acasa de mult..si tocmai sapt asta ma duc ..adik plec azi se pare ca voi rata intalnirea ... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Propun ca intalnirea sa fie amanata cu o saptamana..... daca tot o facem, sa fie mai multi, totusi... nu doar 2 purici in loc de 3. E bine Dom` Sef? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok, e bine asa, poate se mai strange ceva lume ! _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haideti ba! Adunarea! Pai ce naiba? Doar noi trei? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Erai trecuta de Dom` Sef pe lista. Altiiii!!!! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa stabilim o treaba si, hai s-o stabilim din timp: Vineri, orele.... 19, la Olimp(daca nu stiti pe unde-i, intrebati-l pe Dom` Sef c-o sa va indrume el... ca doar cunoaste toate bodegile si carciumioarele din Ploiesti), se face intlnire de forumisti. Anuntati-va prezenta mai repede!
P.S.: astea is doar prupuneri... se pot face modificari in functie de programu` fiecaruia.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Mie Noi 28, 2007 11:49 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
sa fie cum zici tu  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Dec 01, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
iar ne-am intalnit..bai adevaraul ca suntem prea putin aici..sinel nu a dat nici un semn de viata, nu stiu cum sa facem ! Forumul asta sux ! Trebuie sa-mi caut altul  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu unu` imi cer mii de scuze pt faptu` ca n-am venit Vineri, da` am avut de facut ceva ce nu putea fi amanat si nici nu am putut sa anunt faptu` ca nu pot veni la "intalnire".... da` pan` la urma a fost vreo intalnire? A venit vreunu`?..... acu nu stiu ce sa zic.... forumu` nu sux.... doar ca duce lipsa de useri....  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
pai da ..cam asta inseamna un forum fara useri e ca femeia fara tanga (in sensul ca poarta gogosari ) _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| imi cer si eu scuze ca nu am putut ajuns la intalnire..defapt u am mai inrat de mult pe mess....forumu n sux..vblu nilea..doar lipsa de useri.. |
|
| Sus |
|
 |
|