Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Analize Medicale obligatorii din 2007

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 3:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca voi ati auzit,dar conform unei legi mai nou nascocite suntem obligati sa mergem sa ne programam la doctorul de familie in luna in care suntem nascuti pentru a ne face analize...ca cica brusc se intereseaza cei de sus de sanatatea romanilor de rand...ma mir...mai ales ca multi dintre noi platim f multi bani pentru asigurari de sanatate de care nu beneficiem...dar numai in Romania se poate intampla asa...nu castigam atatia bani pe luna cat trebuie sa platim pe aceste taxe si impozite Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

user
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 10:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

altfel se face puscarie sau primim amenda? Ce rahat mai e si asta? Scuzati-mi expresia, dar in Romania, trebuie sa trezesti la 4 dimineata daca vrei sa prinzi un bon pentru nsite amarate de anailize. Acum ne spune ca sunt obligatorii ? Asta e lege sa fie acolo, nu o sa fie respectata de cetateni si probabil spitalele or sa ramana fara seringi si intrumente medicale . Wink .
Atat timp cand mergi la doctor si nu te baga in seama daca nu-i dai o mica atentie sa nu-mi spuneti mie de gratuitati si obligatii. Nimic nu e gratis in Romania. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 9:33 am  Raspunde cu citat (quote)

eu zic ca aceste analize medicale sunt un lucru bun, atat timp cat totul va fi bine programat . nu cred ca va tine cont romanu' sa mearga in luna lui nastere la dctor sa se programeze . si in plus , vorba ta, la jumatatea campaniei o sa ramane spitalele fara instrumente medicale.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum