Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Cioaca, Elodia si OTV-ul

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 10:54 pm  Raspunde cu citat (quote)

Rasturnare de situatie in cazul Elodia, ...bomba zilei...incredibil dar adevarat, cazul Elodia a ajuns pe OTV al episodul 69 Laughing (asta a fost aseara, dar din fericire l-am pierdut) .
Astia de la OTV sunt senzationali cu stirile lor in exclusivitate inventate...in fiecare seara mai se gandesc la ceva cu care sa mai prosteasca lumea.
2 chestii care m-au lasat masca la emisunea lui Dan Diaconescu:

1. au fost prezentate pe ecran niste poze cu presupuse dovezi, printre care si o poza cu CHILOTII LU' CIOACA
2. au ei un chestionar in fiecare seara..si intreaba telespectatorii (adica aia maxim 10 ) ce parere au . Si era scris mare : BOMBA ZILEI! ! ! A facut sau nu a facut pipi CIOACA ? Incredibil, dar adevarat..exact asa scria !!!
NU ma intrebati despre ce era vorba..ca nu stiu Razz

Toate ca toate, dar intrebarea este: unde e Elodia? Twisted Evil

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 10:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

cazul lui rlph a facut mai multa valva..otv-ul nu mai are inspiratie si vine cu ceva de genu Elodia..rusinica! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 11:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

mi-e rusine sa spun asta, dar despre ce caz este vorba? rlph
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Sam Noi 24, 2007 10:15 am  Raspunde cu citat (quote)

scuze nu am observat ca am tastat gresit ralph..tipul ala care s-a aruncat de la etajul profesoarei Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Noi 24, 2007 4:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

Shock . Scarbit, mi se face greata si nu in ultimu`, rand militez pt inchiderea OTV-ului.

In fine, eu cred ca tot or sa mai inveteze episoade despre acest subiect pana in momentu in care unu` o s-o violeze pe una sau unu` o sa-i dea o palma lu` altu`(atunci sunt curios cat o sa tina serialu` ala).
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 9:45 pm  Raspunde cu citat (quote)

Otv-ul nu se va inchide cat timp vor mai exista romani care sa vizioneze astfel de emisiuni idoate, cu aceleasi subiecte "interesante".Parerea mea este ca emisiunile respective sunt destul de vizionate, nu putine au fost cazurile cand am auzit oameni..."dar am vazut eu la diaconescu la emisiune..si ala are mereu dreptate" Confused ...deci se pare ca spalarea mintilor inca se practica.. Rolling Eyes
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 7:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Shock . Scarbit, mi se face greata si nu in ultimu` rand, militez pt inchiderea OTV-ului.

Inca mi le sustin. Very Happy
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Dec 01, 2007 12:07 am  Raspunde cu citat (quote)

mie imi place postul ala..la fel si taraf !
Cand sunt suparat ma uit la cele 2 posturi si ma apuca imediat rasul Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Dec 13, 2007 12:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare mie, sau zilele trecute, in timp ce vroiam sa ajung la un canal TV, trecui si pe la OTV si am observat ceva incredibil: Cumva serilalul Elodia s-a terminat? Pt ca am vazut ceva gen: "Serialu` nu-stiu-cum sexy, episodul 1" au gasit-o pe Elodia? Shock
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum