| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:23 am Titlul subiectului: Planuri pentru sarbatori |
|
|
Toate ca toate...dar v-ati facut ceva planuri pentru Craciun, revelion..1 decembrie ?
Pentru revelion eu primisem o invitatie de la un prieten la Cheia, dar nu e sigura chestia datorita faptului ca iubita mea nu stie daca va lucra sau nu in ziua de revelion...deci nu prea putem sa ne facem planuri .
De Craciun probabil o ard acasa...sa mananc pe porcu '
De 1 decembrie merg la parada  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Anu` asta presimt eu ca de Craciun si de Revelion voi petrece cate un sejur la Cabana Plapiumioara... din moment ce alte oferte n-au sosit la adresa mea... inca..... Oricum eu va recomand cu drag aceasta locatie. Am auzit ca au o aferta foarte.... calduroasa.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
hai ma...dar e prea frumos la Plapiumoara, dar nu stiu daca o sa ninga acolo...eu asa iti doresc
Eu tocmai m-am intors dintr-un weekend la Busteni, am stat la Vila Aira (parca face cineva anu trecut publicitate pe forum pentru inchirierea vilei pt revelion) , a fost destul de ok. Gazda de treaba, camera curata, pacat ca vremea a fost de cacat. A plouat si sambata si duminica..abia luni dimineata (cand am si plecat) a inceput sa ninga ! _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce-ai mah? Cum sa ninga la cababna Plapiumioara? Pai, cred ca-i singuru loc de pe pamantu` asta unde n-as vrea sa ninga.
In fine... vremea cum fu` la munte? De ce fu` de c***t? Ori a plouat? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
vineri si sambata a plouat asa mocaneste....deranjant, totusi se putea mai rau ..putea sa fie furtuna. Luni dimineata cand a trebuit sa plecam a inceput si sa ninga...de fapt cred ca de duminica noaptea, dar asta nu ne-a ajutat prea mult . _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|