| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 1:09 pm |
|
|
Vad ca tot ati deschis topicuri despre filme americane si nu observ nici-un topic depre filmu` care anu` asta a luat Palm D`Or la Cannes. L-ati vazut? A rulat acu` vreo cateva saptamani si la cinematografu nostru din Ploiesti... imi scapa numele pe moment.
Voi ce parere aveti despre film si mai ales despre subiectu` tratat in film? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:27 pm |
|
|
| am vazut afisul..dar nu m-am dus..nu stiu de ce dar nu ma intereseaza filmele din era comunista..momentan sunt prea impresionat de Prison break.. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:37 pm |
|
|
pentru noi romanii subiectul asta e rasuflat rau, nu mai trebuie sa vad un film despre asta..pentru ca vad in fiecare zi la stiri minuni de genul . Poate pe straini i mai impresioneaza povesti de genul asta. Recunosc ca nu cunosc foarte bine subiectul filmului, am vazut doar niste secvente de pe televizor. Si eu pot zice ca prefer filmele americane , cat despre filmele romanesti mi-au placut mereu cele istorice. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 4:45 pm |
|
|
Pai alea istorice ne si caracterizeaza si ne-au si iesti bine... Au acel ceva care ne face sa le urmarim cu placere... cred mandria de a fii roman. Restu` sunt idei ce nu prea sunt toate ale noastre. In fine, revenind la flmu` nostru, vroiam sa stiu si parerea altora inainte de a-l vedea...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 8:31 pm |
|
|
| inainte..adica sa-mi dau cu parerea despre titlu si alte commenturi de pe la altii?...hmm...el a fost apreciat..insa eu nu am curiozitatea de a-l viziona(sa-mi fie rusine?) |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 8:39 pm |
|
|
Ai inteles gresit. Nu tu tre` sa-ti dai cu parerea inainte de a vedea filmu`, ci eu v-am cerut-o inainte de a vedea eu filmu. Intelegi? Nu are de ce sa-ti fie rusine... e alegerea ta daca vrei sau nu sa vezi un film. Nu ti-l baga nimeni pe gat. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 10:02 pm |
|
|
Nici eu nu am avut curiozitatea sa vad filmul, dar daca oamenii considera ca merita un premiu, or sti ei ceva...sa ne impartasesti si noua parerile despre film dupa ce-l vizionezi  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Dum Dec 23, 2007 8:49 pm |
|
|
| desi am fost destul de retinut..acum imi retrag afirmatiile.Am vazut filmul si-l recomand tuturor!o adevarat drama..super ce sa mai...mi-a placut mul...il recomand! |
|
|
|
 |
|