| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 4:08 pm |
|
|
Cei de la McDonald's doresc sa atraga din ce in ce mai multi clienti,nu numai prin intermediul mancarii, ci si prin oferirea unui meniu internet wireless gratuit. Acum mai avem un motiv in plus sa frecventam restaurantele McDonald's  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:46 am |
|
|
bun asa, acum mai imi trebuie laptop ! Intrebarea e daca putem sa-i pacalim Pana acum mergea lumea la McDonald's pentri toaleta si acum o sa mearga la toaleta ca sa benefieze de wireless ..sau in baie nu o fi?  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 9:05 am |
|
|
no comment |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 12:53 pm |
|
|
Imi si imaginez oameni cu PSP-urile in brate stand pe buda si uitandu-se pe YouTube la filmu` cu VIrinel si HorMonica.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
NesteaLemon nou venit

Data inscrierii: 12/Aug/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 2:03 pm |
|
|
Cand vreau sa ma conectez la reteaua wireless de la McDonald's trebuie sa introduc o parola. Care este aceasta?  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 12:10 am |
|
|
naspa, nu stiam ca au parola ! intreba-i pe ei, poate iti zic..si ne spui si noua _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 8:16 pm |
|
|
pai...poate ma duc si eu la mcdonald's//numa sa vad daca merge wirelessu'(k nush daca am driveru' bun )..asa ca,daca e nevoie de o parola..rog sa se comunice(n-am chef sa ma tarasc pana acolo degeaba ) _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 32 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 2:33 pm |
|
|
Super tare asta cu wireless-ul.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 10:28 pm |
|
|
prin Bucuresti am inteles ca a bagat prin cateva parcuri. E marfa sa stai pe undeva la umbra cu laptopul..desi parcurile sunt facute pt altceva _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 11:51 pm |
|
|
Sau in boscheti, prestand frumoase activitati fiziologice cu acelasi laptop in brate si/sau PSP intre deste... mai nasol ii cand tre` sa te stergi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|