| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:29 am |
|
|
e timpul sa deschidem un nou topic pentru anul acesta cu cadourile pentru Craciun , nu de alta, dar daca vrem ca mosul sa ne aduca ce vrem , trebuie sa facem lista din timp
Anu trecut ziceam ca vreau un monitor si un aparat foto si se pare ca pana la urma (chiar daca nu am primit de Craciun) am facut rost de un Samsung 940 N de 19, cat despre aparat ,am luat ceva mult mai bun decat ma asteptam eu atunci ..Canon g7 .
Pentru anul acesta:
- o supernova..nu cer mai mult
- liniste si armonie  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:12 pm |
|
|
Iote calicu`, cate-i cere!
Io nu vreau prea multe de la mosu` anu` asta.... io niciodata nu vreau multe de la mosu`.... Io nu vreau decat sa vina aia mai repede sa-mi bage netu` si sa am sanatate ca sa pot trece de cumpana numita BAC.... ca in rest le-oi face eu pe toate la timpu lor.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 336
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 9:07 am |
|
|
| niledA..bacu e cel mai usor examen pe care il dai..o sa vezi..nu-ti face griji..pai nu vreau ceva anume de la mos..hai sa zicem doar liniste si armonie cum s-a mai zis |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 12:46 pm |
|
|
Si cand am zis eu ca-i greu? Am mentionat BAC-u` doar pt ca-i primu` la rand.... dac-or mai aparea altele.... si vor aparea... atunci o sa vorbesc si despre ele. Pana atunci, BAC-u se numeste prioritatea mea principala. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:39 pm |
|
|
deci bacul, liniste si armonie ! altceva ? nimic baieti ? chiar asa? bineee..iau eu toate cadourile, ii scris o scrisoarea mosului sa mi le aduca toate mie ca am fost cuminte anu ' asta  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 4:49 pm |
|
|
Revin la ideea mea de mai sus: CALICULE!!!
Bine, ca sa nu le iei tu pe toate, o sa-i scriu mosului sa-mi aduca si vreo 8-9 milioane ca sa pot sa-mi indeplinesc si eu visul meu mai recent... acelea de a avea Permisu`. Multumit?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 6:19 pm |
|
|
ata costa acum sa dai de permis? cam nasol, anul trecut pe vremea asta eu l-am facut cu vreo 5 milioane....pacat ca inca n-am masina ! Dar cine stie..poate vede mosul topicul asta _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Noi 24, 2007 8:33 pm |
|
|
Pai cu tot cu spagi... cam atat ar cam costa. Sincer sa fiu, nici nu stiu cat mai costa... fara spagi. Si oricum atat timp cat "nu e bani", tot degeaba. Sa-ti fie scrisu aurit! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Dec 24, 2007 11:27 am |
|
|
Mai "oameni buni" ((c) St Banica Jr., 2006), azi este in 24, cica vine Mosu` diseara... Sa ne spuneti si noua ce va aduce... daca va aduce ceva, bineinteles.... Sper ca ati fost cuminti!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 10:09 am |
|
|
deci pana la urma la mine nu a mai venit mosu' , poate e mai bine asa, cele mai bune cadouri sunt alea care ti le faci singur . Eu cu lizuk am tras o fuga prin sinaia, am urcat cu telecabina la cota 1400, apoi am fost in Busteni, pt mine a fost cel ami bun dar de craciun .
voi ce ati dobandit de craciun? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 5:55 pm |
|
|
...urari de bine, urari de sanatate... ceva ganduri... si bineinteles, un mare nimic.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|